20.6 C
București
joi, iulie 25, 2024

Vânt la Pupa! Toate Pânzele duc Valorile Sus, Către Tine, Doamne!

Sunt onorat că i-am ascultat „Poveștile Vieții” și i-am trecut pragul Casei sale Călduroase! Drum Lin, Maestre Dichiseanu!

Actorul Ion Dichiseanu a murit, joi, la vârsta de 87 de ani. El era internat mai bine de trei luni în spital în urma unor probleme de sănătate.

Actorul era internat de mai bine de trei luni la Spitalul Floreasca din Capitala.

Ion Dichiseanu a ajuns în spital după o infecție cu o bacterie ce i-a provocat o pneumonie bilaterala, spunea Ioana Dichiseanu, fiica marelui actor.

„Nu a pornit dintr-o suferință anume, el este un fost fumător și a avut o saturație ușor scăzută a oxigenului, dar nu alarmantă. În noiembrie a avut câteva simptome care i-au dat de bănuit, a făcut radiografie și CT. Acestea au fost prost citite, prost interpretate. A făcut o bronhoscopie și, la 11 zile după aceasta, s-a prăbușit și am aflat că a fost infectat cu o bacterie care i-a provocat o pneumonie bilaterala”, declara Ioana Dichiseanu într-o emisiune la Prima TV.

Ion Dichiseanu s-a născut pe 20 octombrie 1933 în Adjud. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, Facultatea de Teatru din București în 1959.

Este cunoscut datorită activității sale artistice în cadrul Teatrului Nottara, precum și pentru numeroasele roluri care l-au consacrat în cinematografie, teatru de televiziune și teatru radiofonic.

Dumnezeu Să-l Odihnească!

Redacția www.AntiMafia.Ro

Articole similare

Ultimele aparitii