17.8 C
București
sâmbătă, iulie 27, 2024

Vivat impostores! Dedicatorul Lucian Bode, semianalfabetul Ștefan Claudiu Chindriș și Protectorul lor – Înalt prea impostorul Daniel (David) – rectorul Universității Babeș-Bolyai.

Tradiție și Excelență?!

Impostura a devenit noua epidemie a politicii și administrației românești. E atât de vizibil, încât și sila noastră refuză să se mai manifeste. Publicam acum mai bine de un an ipoteza conform căreia dacă teza de doctorat a cercetătorului Lucian Bode ar fi plagiată, România ar avea probleme mari de credibilitate.  Deși ne era clar că teza respectivă nu putea fi decât un fiasco.

Primo, pentru că este evident și pentru o euglenă verde sau pentru o amibă că un om care nu e în stare să citească propoziții simple, fără să gâfâie sau să transpire, să scrie și mai ales să se exprime liber nu poate redacta o teză de doctorat nici la nivel de grădiniță, nicidecum la o universitate ca Babeș-Bolyai, în care cu insignifiante excepții avem de a face cu cercetători și intelectuali veritabili, oameni a căror prietenie și companie ne onorează.

Secundo, că între terminologia folosită în exprimarea scrisă utilizată pentru redactarea tezei și vocabularul cotidian propriu semianalfabetului secretar general și ministrul Bode este o diferență aproape totală. Or, acest aspect confirmă informațiile noastre conform cărora teza ar fi fost redactată ,în ultimele zile ale programului doctoral de 7 ani fără o zi al semianalfabetului Bode, de un conferențiar de pe la științe economice – sălăjan și acesta ca nefericitul Bode. Aceleași surse ne-au explicat și temerea semianalfabetului ministru de a-și publica „cercetarea academică”, întrucât s-ar fi regăsit textele unor didactici și cercetători de la UBB ceea ce ar fi creat probabil o stare de nemulțumire în rândul acestora.

Lucian Bode

După ce au tăcut mâlc timp de aproape doi ani, conducătorii universității clujene, au reacționat acum într-un mod absolut incalificabil acoperind impostura semianalfabetului Lucian Bode, profitând de nepriceperea și lipsa generalizată de cunoștințe a media românească și a societății civile neaoșe care privind spre vest, ia lumină de la Moscova și Beijing.

Spre imesa lui rușine, rectorul Daniel David (ne e rușine să-l denumim profesor doctor) a ieșit și a încercat într-un mod scâbros, ca la piață în Mănăștur, să justifice mizeriile semianalfabetului ministru și secretar general Lucian Bode. Asemenea milițienilor din anii 50, înrolați pentru forța pumnului și îngustimea minții, rectorul impostor ne-a plimbat către alte subiecte, pe aleea procentelor de similitudine, fără a explica problemele cu adevărat importante ale tezei de doctorat a semianalfabetului ministru și secretar general Lucian Bode.

Astfel, rectorul impostor Daniel David nu ne-a explicat cum a fost posibil ca în universitatea pe care o păstorește să poată fi susținută public o teză de doctorat în care nici doctorandul, nici conducătorul de doctorat, nici membrii comisiei să nu aibă absolut nicio tangență cu subiectul abordat în teza de doctorat. Și, apoi, dacă nimeni nu avea nicio tangență cu subiectul, cum a fost apreciată teza cu calificativul „foarte bine”. Calificativul „foarte bine” a fost acordat pentru că semianalfabetul ministru și secretar general Lucian Bode a citit cu intonație sau a privit convingător către membrii comisiei de susținere a tezei?

Mai mult, cum a fost posibil ca un om ca semianalfabetul ministru și secretar general Lucian Bode să treacă colocviul preliminar de admitere la limbă străină când el însuși recunoaște că nu știe nicio limbă străină? Și, deși nu știe nicio limbă străină, totuși în teză apar „infografice” în limba engleză?

Cum e posibil ca la o universitate ca Babeș-Bolyai să fie acceptată o teză de doctorat în domeniul „Relații internaționale” cu tema securitate energetică al cărei singur element de „noutate” absolută să fie un „comparator de prețuri ale carburanților pe raza județului Cluj”? Acest comparator poate fi realizat și de un copil de clasa a VI a care știe să facă calcule procentuale, dar probabil că semianalfabetului ministru și secretar general Lucian Bode i s-a părut a fi un lucru ”wow”. Mai ales că semianalfabetul reduce securitatea energetică a României la ceea ce se întâmplă pe raza județului Cluj?

Foto:prof.univ.dr.Daniel David

Dar, cheia pe care pe care nu vrea să ne o explice Înalt prea impostorul Daniel, rectorul ecumenic de la Babeș Bolyai este cum a fost posibil să ai o verificare a similitudinii cu soft specializat înainte de susținerea tezei care să te ducă la un coeficient de 2,5%, iar după 4 ani, fără să publici nimic din teză să ajungi la un coeficient de 18,5%? Confirmați, Înalt prea impostorule rector, informațiile noastre conform cărora la verificarea inițială a similitudinii tezei au fost selectate atent bazele de date de comparație ca teza să aibă un rezultat conform, care să permită semianalfabetului ministru și secretar general Lucian Bode să susțină acea glumă de teză de doctorat în ultima zi a celor 7 ani de studiu? Și apoi cum a fost posibil ca un doctorand să stea 7 ani la doctorat, când 99% din doctoranzii din România stau 3 ani sau maxim 4?

V-ați gândit vreodată, Înalt prea impostorule Rector, că prin atitudinea asta servilă și penibilă față de semianalfabetul ministru și secretar general Lucian Bode umiliți întreaga comunitate academică și istoria acestei universități? Și stiți ceva? Personal încep să am dubii că sunteți autorul real al acelei psihologii a poporului român dacă nu ați aflat că, în spațiul românesc, atunci cand cineva e prins la furat sau cade în oprobriul public, e lăsat complet din brațe de toată lumea chiar dacă e vorba de semianalfabetul ministru și secretar general Lucian Bode?

Și ca să răspundem și domnilor Robert Sighiartău (ceva prin PeNeLeu) și Gabriel Zetea (altceva prin PeSeDeu), plagiatul semianalfabetului ministru și secretar general Lucian Bode nu e problema parlamentului, guvernului sau peneleului, nici măcar a lui Lucică Bode nu e, a devenit problema UBB-ului. Și a unei părți a mediului academic din România care s-a făcut preș în fața semianalfabetului ministru și secretar general Lucian Bode deși acesta nu a avut niciodată o profesie măcar aproximativ determinată și nu reușește să citească și să se exprime liber în limba lui Eminescu, Sadoveanu și Liiceanu. Cândva, un mare și simpatic fost deputat pedeleu de „Doljiiiiii” afirma într-o emisiune realizată la o televiziune de știri că (cităm din memorie): „Pe lângă Lucian Bode, Traian Igaș pare Dumnezeu”.

Ori suntem semianalfabeți, ori nu mai suntem!

Acestea fiind zise, revenim la subiectul imposturii academice evidente și trecem la celălalt semianalfabet, feblețea noastră cotidiană, micul și inegalabilul Claudiu-Ștefan Chindriș. Semianalfabetul Chindriș Stefan-Claudiu este un beneficiar indirect al manevrelor personale anterioare ale bravului infanterist din Plenița ( a se citi Nicolae Ionel Ciucă), care, atunci când era ministrul apărării și al liniei de mijlocași, cu largul concurs al profesorului de aspersoare și stații de pompare, Sorin Câmpeanu, au modificat Legea educației naționale în sensul că rectorii/comandanții universităților militare pot fi numiți și dintre cei care nu au vreun titlu didactic sau titlul de doctor, pentru a-l aduce pe domnul „Zmeul” (cunoscut în evidențele operative cu numele și prenumele Dorin Corneliu Pleșcan) în funcția de comandant al UNAp.  Atunci, a devenit clar pentru toată lumea că România a devenit un stat eșuat și capturat, pentru că este inadmisibil, pe planeta asta, să modifici o lege exclusiv pentru ca un singur om să beneficieze de efectele modificării unei legi. Numai că așa cum se întâmplă, de obicei, nu e doar pentru cine se pregătește, ci mai ales pentru cine se nimerește. Ca orice ministru și secretar general absolut impostor, semianalfabetul Lucian Bode a căutat să promoveze în funcții de conducere oameni în comparație cu care să pară că are și el o condiție intelectuală cât de cât acceptabilă.

Manageri sau Impostor – o carte recomandată

În aceste condiții, pe scena istoriei academice apare quasianalfabetul Ștefan-Claudiu Chindriș propozabil pentru funcția de comandant/rector al Academiei de Poliție. Recomandat de faptul că a promovat bacalaureatul cu nota 6 (șase)- nota minimă de promovare a bacalaureatului- la Colegiul „Dragoș-Vodă” din Sighetul Marmației, acesta a aboslvit ulterior Facultatea de Istorie și Filosofie a UBB, tot în calitate de student submediocru. Acesta este primul rector din istoria academică a României care a promovat bacalaureatul cu nota minimă! Primul! Singurul!

 Și ca orice submediocru în ale studiului și-a îmbinat vasta incultură și lipsă de minimală inteligență cu un „patriotism ardent” înrolându-se în Serviciul Român de Informații condus atunci de o altă dejecție clujeană care ne produce repulsie doar la gandul că a fost contemporan cu noi.

Lipsit de orice abilitate intelectuală și managerială semianalfabetul Ștefan-Claudiu Chindriș, dotat cu un tic motoriu absolut ridicol – își azvârle cu dezinvoltură capul spre umărul stâng asemeni personajului Gogu (Sebastian Papaiani) din filmul Nea Mărin Miliardar, trebuia să fie împământenit rector/comandant al Academiei de Poliție.

Pentru acest motiv s-a organizat în luna mai 2022 un simulacru de concurs de ocupare a postului. La care cine credeți că a fost președinte de comisie de concurs? Evident că ați ghicit!!! Înalt prea impostorul Daniel David. Și pentru că acest concurs a fost gândit doar pentru a fi câștigat de semianalfabetul Ștefan-Claudiu Chindriș, comisia a fost nominalizată în conformitate cu scopul scontat. Și a fost numită pofta inimii semianalfabetului Ștefan-Claudiu Chindriș – numita Vancea (Ioaneș) Ioana (cunoscută în mediile operative naționale cu conspirativul „SilicoNella„) secretară și a comisiei de concurs și a comisiei de contestații… Despre această gângavă creatură adusă tocmai dela Cluj pentru a nu se usca de dorul Chindrișului vom reveni cu dezvăluiri uluitoare în edițiile următoare.

Cert e că la concursul pentru ocuparea postului de comandant/rector Ștefan-Claudiu Chindriș s-a făcut de râs în mod complet și definitiv. Sursele noastre din comisia de concurs ne-au confirmat faptul că semianalfabetul Ștefan-Claudiu Chindriș are un scris absolut pueril – „de copil de clasa a doua”. A fost spun sursele un moment penibilo-comic în care membrii comisiei nu ar fi putut spune cu exactitate care era starea psihologică pe care o traversau. Proba interviului a fost una absolut hilară în care s-a văzut că Ștefan-Claudiu Chindriș nu e capabil să construiască o frază de două propoziții relativ mai complexe, deși este doctorand, unde altundeva, decât la Universitatea Babeș-Bolyai…

Deși, a văzut că are de a face cu semianalfabetul Ștefan-Claudiu Chindriș care este doctorand la universitatea pe care o păstorește, Daniel David nu și-a pus întrebarea și nu a întrebat nici pe alții cum e posibil ca un semianalfabet de asemenea talie să fie doctorand. Pentru că Înalt prea impostorul rector promovează „excelența academică„, nu-i așa?

Ștefania Ferencz, omul lui Emil Boc în Guvern. În 2021, aceasta a ajuns secretar general al Ministerului de Interne. Până atunci fusese secretar general al Ministerului Transportului. Potrivit ultimei declarații de avere, în 2020 Ștefania Ferencz a făcut parte din patru consilii de administrație, deși ea a absolvit Dreptul la o universitate privată, Titulescu, sau un curs de securitate la Colegiul Național de Apărare.
Astfel, în 2020, Ferencz a făcut parte din:
– Comitetul interministerial de Finanțări, Eximbank, de unde a primit 258.000 de lei
– Consiliul de administrație al Romatsa, 64.000 de lei
– Consiliul de administrație CNAIR, 92.000 de lei
– Consiliul de administrație CFR, 86.000 de lei

Deoarece devenise evident că orice concurs cu probă scrisă sau cu contracandidați îl pune pe semianalfabetul Ștefan-Claudiu Chindriș în imposibilitatea de a câștiga și lingura de lemn, s-a organizat cu binecuvântarea fericitei care patronează Ministerul Afacerilor Interne, Ștefania – Gabriela Ferencz, un al doilea concurs pentru ocuparea funcției de comandant în toamna anului 2022. Pentru a nu avea alte surprize neplăcute, a fost eliminată proba scrisă și nu au mai fost chemați „rectorii nerecunoscători” incapabili să se ridice la înălțimea așteptărilor semianalfabetului Bode Lucian Nicolae concomitent cu grija să nu se mai înscrie și alți „nechemați” – cum ar spune alt semianalfabet cronic ajuns chestor Marius Florin Mihăilă, singurul conducător de unitate de imigrări și azil de pe planetă numit în funcție fără să fi lucrat o zi în acest domeniu.

Au fost nominalizate în comisia de concurs „personalități ale M.A.I.”Raed Arafat și Lucian Vasilescu– ambii cunoscuți pentru faptul că orice prostioară ar face sunt prinși și identificați imediat de organele și instituțiile competente.  Aceștia oameni cu frică de Dumnezeu, Allah și viitorul procuror-șef al DNA, dominați de teama că după câte prostii au făcut, marele licurici ar putea să-i lase definitiv din brațe, nu au oferit anterior subiectele de concurs (cum se practică în alte unități și instituții publice) ci au dat niște subiecte de „gâgă” pe care le putea face și un elev de clasa a 4 a cu un frate mai mare la facultate. Cu alte cuvinte un alt mod nu foarte ingenios de trucare a unui examen.

Incredibilele subiecte ale probei de interviu au fost:

1. Structura anului universitar.

2. Care este instituția abilitată să acrediteze programele de studii universitare.

Subiecte extrem de grele care ar fi trebuit date pentru admiterea în funcțiile de conducere ale N.A.S.A….

Numai că impostorul semianalfabet Ștefan-Claudiu Chindriș a răspuns la subiectul 1 că structura unui semestru este compusă din „4 × 6 săptămâni = 24 de săptămâni”. Wow!!! În România, NICIODATĂ un semestru universitar nu a avut mai mult de 14 săptămâni de cursuri și 3 sau 4 săptămâni de sesiune de examene… dar, totuși răspunsul a fost considerat „corect”. Și astfel, semianalfabetul Ștefan-Claudiu Chindriș și-a văzut visul cu ochii și a devenit „promovatul” concursului pentru ocuparea funcției de comandant.

Doar că semianalfabetul Ștefan-Claudiu Chindriș este ajuns din urmă de alte fapte cu relevanță penală comise anterior și anume, decontarea din fondurile publice ale Academiei de Poliție a zborurilor către și dinspre casă ale conducerii academiei. O dată la două weekenduri, Ștefan-Claudiu Chindriș zbura tur-retur pe ruta București Otopeni – Cluj Napoca, invocând în ordinul de serviciu că se află în „misiune specială pe raza județului Cluj”. La fel procedau și ceilalți doi impostori din conducerea Academiei de Poliție – colonelul Takacs Ionel și milițianul artilerist Borzan, alt „doctor” în istorie economică al Universității din Cluj.  Ștefan-Claudiu Chindriș este singurul rector din istorie care a executat misiuni speciale pe raza unui județ (gluma asta de om nu a fost niciodată ofițer operativ în vreo structură – doar un biet analist pe la SRI exmatriculat la șefuleț de birou pe la SIPI Cluj și reexmatriculat ca instructor superior la Academia de la Odăi „Adrian Ivan” (pentru că Academia SRI a fost concesionată persoanei fizice – Adrian Ivan). Constatăm, cu interes, că doar la Academia SRI poți ajunge „instructor superior” cu scrisul uni copil de clasa a 2 a, incapabil să citești un text simplu sau să te exprimi liber. Dar, pentru a putea fi numit comandant/rector, Ștefan-Claudiu Chindriș a sesizat Serviciul Contabilitate al Academiei de Poliție să verifice dacă nu cumva zborurile pe banii academiei în misiunile speciale pe raza județului Cluj au produs vreun prejudiciu. Și s-a constituit o comisie compusă din foști și viitori subordonați ai impostorului Ștefan-Claudiu Chindriș care au ajuns la concluzia că prețurile biletelor de avion au fost achitate ilegal. Dar nimeni nu a vrut să observe abuzul în serviciu și falsurile ocazionate de „misiunile speciale” ale impostorului neprevăzute nici de lege nici de fișa postului, chiar dacă această comisie a fost condusă de un așa zis asistent universitar de drept penal care, ca orice asistent într-o universitate „respectabilă”, fusese împuternicit prodecan chiar de către impostorul Ștefan-Claudiu Chindriș.

Articole similare

Ultimele aparitii