16.4 C
București
joi, aprilie 25, 2024

„Breaking News” to NATO Chapter One – Foarte Important pentru Siguranța Națiunilor Aliate

Încă din anul 2019, colegul nostru AntiMafia.Ro, Eduard-Ovidiu Ohanesian, avertiza Alianța Nord Atlantică-NATO, a cărei membri suntem, alianță militară în care ar trebui să avem încredere și protecție (în cazul unui atac armat din exterior), despre ” compromiterea și vulnerabilizarea Alianței, la cel mai înalt nivel, prin numirea unui oficial controversat în conducerea NATO „.

NATO și „Tratatul de la Varșovia”” Cooperativa de Ajutor Reciproc „

” Concret, actele de criminalitate economico-financiară care au asigurat finanţarea terorismului internațional, derulat de celulele teroriste de care vorbim, pe teritoriul României și în afară, s-au manifestat pregnant în perioada în care actualul secretar general adjunct al NATO, domnul Mircea Geoană (fiul generalului Ioan Geoană[1], personaj cu funcții înalte în nomenclatura comunistă, fost șef al Apărării Civile, cu activitate intensă Anti-NATO, Anti-UE, înainte de 1989) ocupa funcții importante atât în statul român, cât și în perioada în care acesta a activat ca ambasador al României în SUA. „

Redacția AntiMafia.Ro pune o întrebare NATO:

Alianța Nord-Atlantică a uitat despre episodul „Caraman”?!

Alianța Nord-Atlantică a uitat despre episodul „Caraman”?!

un demers jurnalist scris de Eduard-Ovidiu Ohanesian, redactor șef AntiMafia.Ro

Către :

Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord (NATO)

În atenţia :

Consiliului Atlanticului de Nord

Domnului Jens Stoltenberg, Secretar General al NATO

Cc:

Oficiul de Presă al NATO

Doamnei Oana Lungescu, Purtător de cuvânt NATO

Notificare

Subsemnatul Ohanesian Eduard Ovidiu, cetățean român, posesor al C.I. seria ……………, domiciliat în strada ……………………… București, România, cetățean al Uniunii Europene, posesor al pașaportului nr. ……………., în calitate de jurnalist și de parte civilă (sentința penală a Curții de Apel București nr. 122/24 aprilie 2008 și sentința 122/13 iunie 2007, definitive și irevocabile), sunt victima unei operațiuni de terorism internațional, planificată şi realizată, în anul 2005, de celule teroriste, conduse de un cetățean al SUA și de un cetățean român, implicați în nenumărate alte activități infracționale (mai ales în contrabandă internațională cu armament, răpire și tortură a unui cetățean al SUA și a unui jurnalist francez).

            I. Luând în considerare condamnarea și încarcerarea cetățeanului SUA, Mohammad Munaf, născut la data de 29.11.1962, în Irak, fiul lui Munaf și Suad, posesor al pașaportului SUA, tip PA, nr. 112264008, cu domiciliul în 53-56 Forest Ave 2R, Sect.5, Ridgewood NY 11385 / New York USA, suspectat că ar fi angajat sau colaborator al Central Information Agency (CIA), dat în urmărire internațională pentru inițiere, coordonare și finanțare a unei acțiuni teroriste prin care au fost răpiți trei cetățeni români (cu mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea de 10 ani), în prezent, deținut în Penitenciarul Rahova, luând în considerare condamnarea și încarcerarea pentru răpire şi terorism internaţional a fostului cetățean român, Omar Hayssam, născut la data de 01.03.1963, fiul lui Hayssam Khaled Omar și al lui Zahrei (Farzat), maior (r) în cadrul Ministerului Apărării Naționale, condamnat cu executare la 20 de ani pentru inițiere, coordonare și finanțare a unei acțiuni teroriste prin care au fost răpiți trei cetățeni români, aflat în prezent în Penitenciarul Mărgineni și având în vedere atât protecția acordată teroriștilor internaționali mai înainte menționați, cât și ascunderea faptelor și complicilor acestora de către două state membre NATO, România şi Statele Unite ale Americii (SUA), vă aduc la cunoștință și vă sesizez public următoarele :  

1. Complicitatea și conspirația instituțiilor politice şi militare ale României și ale Statelor Unite ale Americii, care au asigurat protecția și au ascuns informații prețioase depre celule teroriste, contrabandiști internaționali, răpitori şi pe complicii acestora, fie ei persoane private sau instituţii, care au răpit și torturat ofițeri și cetățeni obișnuiți români, americani și francezi.

2.Referitor la aceste acte grave comise de reprezentanții militari și politici ale celor două state membre ale NATO și partenere pe alte teatre de luptă de pe glob, notific Consiliul Nord-Atlantic, în calitate de victimă a unor acte de terorism internaţional și trafic ilegal cu armament și, în calitate de jurnalist, vă solicit să analizați cu atenție și celeritate faptele descrise mai jos și să luați măsurile de necesare în virtutea principiilor și obiectivelor care stau la baza Alianței.

3.De asemenea, vă atrag atenţia că, împotriva principiilor Alianței, două state partenere în Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), partenere în lupta globală antiteroristă, Statele Unite ale Americii și România, sprijină nemijlocit acțiuni teroriste și protejează celule teroriste formate din cetățeni români, americani, ruși, arabi și de alte naționalități, unii dintre aceștia fiind semnalați în mai multe rezoluții emise de Organizația Națiunilor Unite, în rapoarte UNIDIR sau aflați pe lista persoanelor căutate prin Interpol, alții fiind deja condamnați și încarcerați, după ce s-a procedat în mod repetat la adăpostirea lor în unități militare ale SUA.

4.O parte din infractorii de care vorbim au fost eliberați sau ținuți în custodia  forțelor militare aliate, cu bună știință, pentru a nu fi aduşi în faţa instanţelor de judecată românești sau americane, folosindu-se infrastructura și resursele militare ale statelor respective. Unii dintre teroriști, colaboratorii lor și celulele din care aceștia fac parte nu au fost niciodată urmăriți / urmărite, nici anchetați sau judecați pentru faptele lor, deși, inițial, au fost arestați pentru răpire sau trafic ilegal cu armament, droguri, țigări sau alte substanțe sau echipamente supuse embargoului internațional. În acest scop, înalți oficiali din cele două state la care facem referire mai sus, au folosit înțelegeri politice la cel mai înalt nivel, acorduri subterane mai vechi și protocoale noi, clasificate, semnate după 2004, anul în care România a aderat la NATO.

5.Nu au fost căutate, identificate sau anchetate contactele, sursele de finanțare, cercul infracțional și nu a fost trasată harta relațională, referitoare la celulele teroriste descrise mai jos. Deși autoritățile SUA și România cunoșteau în detaliu date despre  infracțiunile multiple desfășurate de teroriștii implicați în răpirea unor ofițeri de informații SUA și a unor cetățeni români, irakieni și francezi, nu au fost întreprinse demersuri pentru stoparea acestor activități criminale.

II. Compromiterea și vulnerabilizarea Alianței, la cel mai înalt nivel, prin numirea unui oficial controversat în conducerea NATO. Sub steagul fals al luptei împotriva terorismului și ca urmare a secretizării abuzive a operațiunilor speciale derulate de structurile de informații românești și americane în Siria, România și Irak, a fost împiedicată anchetarea unor acte grave de terorism, răpire și contrabandă internațională cu armament, în care sunt implicate instituții militarizate din cadrul celor două state membre NATO și partenere în diverse teatre de război. Astfel, o seamă de teroriști și criminali, cultivați de serviciile secrete, în România, încă dinainte de 1989, au beneficiat, timp de mai multe decenii, de protecție politică și suport economico-financiar din partea celor două state, mai ales din partea României.

Joe Biden – președintele U.S.A. și Mircea Geoană secretar general adjunct NATO – OTAN

1.Concret, actele de criminalitate economico-financiară care au asigurat finanţarea terorismului internațional, derulat de celulele teroriste de care vorbim, pe teritoriul României și în afară, s-au manifestat pregnant în perioada în care actualul secretar general adjunct al NATO, domnul Mircea Geoană (fiul generalului Ioan Geoană[1], personaj cu funcții înalte în nomenclatura comunistă, fost șef al Apărării civile, cu activitate intensă anti-NATO, anti-UE, înainte de 1989) ocupa funcții importante atât în statul român, cât și în perioada care acesta a activat ca ambasador al României în SUA.

Mircea Geoană – la ședința foto de la nuntă

2.De-a lungul carierei sale, Mircea Geoană a păstrat și cultivat legăturile cu vechiul regim nu numai prin intermediul partidului pe care l-a condus, ci și în afara lui. De exemplu, unul dintre prietenii săi vechi, generalul SIE, Dan Dumitru, a fost semnalat de jurnaliști, în timpul alegerilor prezidențiale din 2009, în anturajul lui Geoană, cu arma din dotare la vedere în mijlocul mulțimii. Înainte de 1989, generalul Dumitru a făcut parte din faimoasa unitate de spioni “ilegali” denumită “Fantome”, UM 0920/U, care acționa sub acoperire în spațiul occidental, împotriva NATO. În democrație, prietenul lui Mircea Geoană a condus Direcția Operațiuni Speciale din spionajul extern, apoi a fost numit șef al Oficiului pentru Relațiile cu Republica Moldova din subordinea Secretariatului General al Guvernului. Iată cum a fost posibil ca, la 70 de ani de la înființarea Alianței, domnul Mircea Geoană[2], coleg de partid (Partidul Social Democrat) cu teroristul român Omar Hayssam, cu anturajul descris mai sus, să fie numit secretar general adjunct al NATO.

…. Sfârșitul Primei Părți.

Va urma!

un demers jurnalist scris de Eduard-Ovidiu Ohanesian, redactor șef AntiMafia.Ro

Linkuri utile:

[2] https://en.wikipedia.org/wiki/Mircea_Geoan%C4%83

[3] https://ohanesian.wordpress.com/2010/10/13/primele-fotografii-secretizate-ale-rapirii-din-irak/

[4] https://www.thomasnelson.com/9781418584153/buried-alive/

[5] https://www.cotidianul.ro/ingropat-de-viu-prima-marturie-a-unui-oficial-sua-referitoare-la-jurnalistii-romani-rapiti-in-irak/

[6] https://ohanesian.wordpress.com/2010/10/14/rapirea-din-irak-fotografii-inedite-episodul-ii/

[7] https://www.americanspecialops.com/delta-force/operations/iraq-hostage-rescue/

[8] https://www.avertisment.net/sri-in-zodia-samadaului-de-tarnova-o-istorie-traita-i/

[9] https://www.cancan.ro/jurnalista-marijean-ion-inculpata-in-dosarul-irakian-14733784

[10] https://www.avertisment.net/dosarul-armamentul-conexiunea-sovietica/

[11] https://ohanesian.wordpress.com/2012/10/08/viktor-bout-dosar-complet-de-crima-organizata-si-terorism-in-limba-franceza-ep-16/

[12] https://www.avertisment.net/secretele-afacerii-rapirea-din-irak-la-dna/

[13] https://www.cotidianul.ro/lectii-de-protocoale-si-fabricile-americane-de-hastaguri/

[14] https://www.un.org/press/en/2005/sc8570.doc.htm

[15] https://www.insightcrime.org/news/analysis/how-viktor-bout-fell-for-the-deas-farc-trap/

[16] https://www.realitatea.net/raport-onu–romania-a-vandut-arme-pentru-teroristi_649717.html

[17] https://www.cotidianul.ro/iata-ce-ascund-traian-basescu-si-camarila-sa-din-parchete-sau-servicii-secrete-5/

[18] https://theenterprisereport.typepad.com/news/2010/08/breaking-news-viktor-bout-to-be-extraditted-to-usa-to-arms-dealing-charges.html

[19] https://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/contrabanda-cu-arme-din-sertarele-efului-diicot-511658

[20] https://www.timpul.md/articol/investigaie-din-presa-romana-transnistria-produce-armament-de-contrabanda-pentru-arile-africane-37145.html

[21] https://www.b1.ro/stiri/eveniment/mark-gitenstein-sua-datoreaza-recunostinta-romaniei-pentru-ancheta-legata-de-traficantul-rus-de-arme-viktor-bout-14486.html

[22] https://www.news.com.au/world/viktor-bout-who-inspired-the-movie-lord-of-war-has-been-sentenced-to-25-years-prison/news-story/691a9c826ce4c95d737e579b2a8399ab

[23] https://ohanesian.wordpress.com/2013/07/22/de-ce-ne-trebuia-omar-hayssam/

[24] https://www.avertisment.net/sua-condamna-traficantii-romanii-le-dau-sup-si-nup/

[25] https://www.senat.ro/FisaSenator.aspx?ParlamentarID=D8892ECE-7155-45A4-BD69-1FE892B4F136

[26] https://ohanesian.wordpress.com/2009/07/27/documentele-dosarului-armamentul/

[27] https://www.avertisment.net/mohammad-munaf-file-de-poveste-ii/pradarea-romaniei/

[28] https://www.politiaromana.ro/ro/most-wanted/omar-mukhles

[29] https://adevarul.ro/news/societate/hayssam-vrea-traga-dinu-patriciu-1_50ac37e07c42d5a66385cb77/index.html

[30] https://ohanesian.wordpress.com/category/rapirea-din-irak/page/2/

[31] https://www.avertisment.net/gruparea-hayssam-pe-masa-csat-inca-din-anii-90/

[32] Matricea responsabilităților în anchetă și situația lui Omar Hayssam

[33] https://ohanesian.wordpress.com/2013/08/05/serviciul-roman-de-informatii-era-la-curent-inca-din-anul-2001-cu-activitatile-teroristului-omar-hayssam/

[34] https://ohanesian.wordpress.com/2013/08/05/serviciul-roman-de-informatii-era-la-curent-inca-din-anul-2001-cu-activitatile-teroristului-omar-hayssam/

[35] http://old.presidency.ro/index.php?_RID=det&tb=date_arhiva&id=6920&_PRID=arh

[36] https://www.avertisment.net/mohamad-munaf-file-de-poveste-ep-1/

[37] https://www.avertisment.net/10-ani-de-la-rapirea-jurnalistilor-romani-in-irak/

[38] https://jurnalul.antena3.ro/special-jurnalul/cazul-hayssam-unde-sunt-banii-pentru-rascumpararea-jurnalistilor-527236.html

[39] https://www.avertisment.net/lobby-sau-relatii-periculoase-romano-americane/

[40] https://ohanesian.files.wordpress.com/2013/10/munaf2.jpg

[41] https://www.avertisment.net/hocus-pocus-cu-teroristul-american-mohammad-munaf/

[42] https://www.avertisment.net/diicot-in-vizita-la-un-terorist-american/

[43] https://www.gazetavalceana.ro/anchetedezvaluri/un-general-r-sie-rememoreaza-la-valcea-momentele-din-2005-cum-era-sa-compromita-basescu-salvarea-celor-trei-ziaristi-luati-ostatici-in-irak/

[44] https://www.avertisment.net/mohamad-munaf-file-de-poveste-ep-1/

[45] https://ohanesian.wordpress.com/2013/10/09/in-atentia-interpol/

[46] https://www.b1.ro/stiri/eveniment/iccj-respinge-cererea-de-revizuire-a-condamnarii-lui-munaf-la-10-ani-de-inchisoare-pentru-rapirea-ziaristilor-199779.html

[47] http://www.rador.ro/2016/03/28/sinteza-11-ani-de-la-rapirea-jurnalistilor-romani-in-irak-inscenare-sau-intamplare-mai-avem-39-de-ani-pana-vom-afla/

[48] https://www.avertisment.net/mohammad-munaf-teroristul-pe-care-sua-il-iubeste/

[49] https://jurnalul.antena3.ro/stiri/observator/imposibila-extradare-a-lui-munaf-94034.html

[50] https://adevarul.ro/news/eveniment/generalul-ilie-botos-noul-sef-dgia-1_50aee55f7c42d5a663a1875a/index.html

[51] https://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/teroristul-american-mohammad-munaf-a-fost-livrat-minciuna-continua-296609

[52] https://a1.ro/news/extern/mohammad-munaf-este-cautat-de-interpol-id61085.html

[53] https://www.antena3.ro/actualitate/sinteza-zilei-primul-interviu-video-cu-mohammad-munaf-la-10-ani-de-la-eliberarea-jurnalistilor-286247.html

[54] http://www.sroscas.ro/site/2009/11/29/probe-zdrobitoare/

[55] https://romanialibera.ro/special/investigatii/ohanesian-cere-audierea-adjunctului-sri–a-unui-general-sie-si-a-unui-ambasador-98919

[56] https://ohanesian.wordpress.com/2013/10/09/

[57] https://m.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/s-au-implinit-10-ani-de-cand-doua-state-partenere-i-aliate-in-nato-ascund-i-protejeaza-un-terorist-american-262465

[58] https://www.timpul.md/articol/investigaie-din-presa-romana-transnistria-produce-armament-de-contrabanda-pentru-arile-africane-37145.html

[59] https://ohanesian.wordpress.com/2013/10/09/in-atentia-interpol/

[60] https://www.eastbaytimes.com/2005/11/18/official-charged-in-iraq-kickbacks-has-fraud-history/

[61] https://romanialibera.ro/special/investigatii/asociatul-lui-bogdan-baltazar–philip-h–bloom–arestat-in-sua-pentru-mita-in-irak–48417

[62] https://archives.fbi.gov/archives/washingtondc/press-releases/2010/wfo012210.htm

[63] https://ohanesian.wordpress.com/2013/07/23/de-ce-ne-trebuia-omar-hayssam-2/

[64] https://www.mediafax.ro/justitie/degeratu-si-predoiu-audiati-ca-martori-in-procesul-fostului-colonel-sie-dragomir-2448751

[65] https://www.curentul.info/actualitate/dosarul-scurgerilor-de-informatii-din-mapn-ingropat-de-incompetenta-serviciilor-si-procurorilor/

[66] https://www.gandul.info/stiri/sie-a-facut-plangere-penala-impotriva-lui-ovidiu-ohanesian-286920

[67] https://ohanesian.wordpress.com/2013/08/12/comisiile-parlamentare-pentru-controlul-serviciilor-secrete-au-pus-batista-pe-tambal-in-cazul-omar-hayssam-acoperindu-i-complicii/

[68] https://www.flux24.ro/rachetele-operativ-tactice-si-tomahawkul-comandantului-suprem/

[69] https://ohanesian.wordpress.com/2010/10/13/primele-fotografii-secretizate-ale-rapirii-din-irak/

[70] https://eu.usatoday.com/story/news/politics/2017/03/30/case-american-kidnapped-iraq-reemerges/99839444/

[71] https://ohanesian.wordpress.com/2013/07/23/de-ce-ne-trebuia-omar-hayssam-ep-3/

Articole similare

Ultimele aparitii