16.4 C
București
joi, aprilie 25, 2024

Surprize-surprize cu Vasile Blaga la TV

Invitat la antena mogulului, ministrul demisionar şi-a cam ieşit din fire, dezvăluind de voie, de nevoie, culisele maronii ale ultimului scandal ce a zguduit din temelii Ministerul Administraţiei şi Internelor. Degetul acuzator al lui Blaga a fost îndreptat către Dan Nica, cel care nu a fost în stare să-i demită pe şefii deposedaţi de certificate ORNISS încă din luna septembrie. Uite aşa am aflat că, deşi nu le stă în caracter, ofiţeri superiori M.A.I.cu funcţii de răspundere sunt cercetaţi de procurori pentru grave încălcări ale legii.

„S-au copiat transcripturi după înregistrări cu mandat de siguranţă naţională sau de crimă organizată, fără a avea dreptul la acest lucru”, a spus apăsat Blaga, ocolind subtilităţile scandalului scurgerilor de informaţii de la fostul doi ş’un sfert.  Şi fiindcă “Buldogul” pedelist ne-a scutit de amănunte despre persoanele în cauză, vă putem spune că elementele afacerii au fost clarificate imediat după episodul demiterii, în cotidianul Gazeta de Nord-Vest din Satu Mare. Principalul erou al scandalului “scurgerii de informaţii DGIPI” fiind nimeni altul decât faimosul comisar-şef Remus Şpan, adjunct (la acea dată) al şefului Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră Nelu Pop, demis şi el cu aceiaşi ocazie. Jurnaliştii sătmăreni au aflat că  biroul lui Şpan fusese sigilat, apoi i s-a efectuat o percheziţie fulger la domiciliu. După ce magistraţii Parchetului de pe Lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au deschis 2 dosare pe numele său (unul pentru divulgarea de secrete, iar celălalt pentru favorizarea infractorului), Şpan a recurs la o schemă învăţată de la interlopii cu gulere albe pe care-i patrona. S-a internat în spital şi şi-a tras un certificat care atestă că nu poate suporta regimul penitenciar. “Ăla micu’”, cum este mângâiat în cercurile masonice Remus Şpan, nu este la prima abatere. A fost protagonistul multor scandaluri de corupţie în M.A.I., de fiecare dată fiind scos basma curată şi promovat în funcţii de conducere la interne, sub aripa protectoare a ministrului Blaga. Dacă ar fi să ne luăm după fostul şef al Secţiei SRI Satu Mare, colonelul Vasile Ionel, Şpan nu este doar corupt, ci chiar “coordonatorul corupţilor”. 

Şi totuşi… Încăierarea generală pe Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă este justificată prin reţeaua de informatori ( cea mai importantă resursă umană a Securităţii) sau prin conţinutul dosarelor puse la naftalină ? Tablagii-veterani spun că adevărata putere doi ş’un sfert stă în cronicile miliţiei comuniste. Atîtea cât au supravieţuit generalului Suceavă, fost gabor de Dâmboviţa, din ordinul căruia au fost carbonizate arhivele în două etape. Odată în focul Revoluţiei şi a doua oară cu ocazia mineriadei din 13-15 iunie 1990. Rapoartele CFI ( control financiar intern ) despre delapidări “în paguba avutului obştesc” ale celor care vin din România de ieri, dar o conduc pe cea de astăzi sau aventurile lor homosexuale, ar face deliciul publicului larg. Dacă nu ne credeţi, citiţi epopeea fostului gestionar Gheorghe Florescu, “Confesiunile unui Cafegiu”, publicată la Editura Humanitas în 2008. Cât priveşte episodul fugii celui mai căutat, arestat şi judecat terorist al României Omar Hayssam, veşnicul pedelist al internelor s-a apălat pe mâini în direct fără nicio jenă. Ne-a scos ochii cu raportul comisiei care a cercetat evenimentul. Vezi Doamne, s-a ajuns la concluzia că Ministerul de Interne nu avea atribuţii în supravegherea teroristului. Aşa să fie oare ? Chestorul-şef Virgil Ardelean, fost şef al DGIPI sub ministeriatul Blaga este de altă părere.

“Cazul Hayssam. Mi-am dat demisia după şeful SRI şi SIE deşi DGIPI a transmis semnalarea despre intenţia plecării din ţară la toate autorităţile competente”, declara Vulpea nu cu mult timp în urmă. Poate ne lămureşte ministrul Blaga cine erau “autorităţile competente” în 2006, când ocupa aceiaşi funcţie. Sau poate nu.

Articole similare

 1. 1. ATAC MILITAR TERORIST INTERNATIONAL IMPOTRIVA ROMANIEI
  International terrorist military attack against Romania

  In decembrie 1989 ROMANIA a fost atacata de SUA, RUSIA, GERMANIA, ITALIA, FRANTA, UNGARIA, AUSTRIA, BELGIA, MAREA BRITANIE, JAPONIA si altele la ORDINUL GRUPULUI BILDERBERG PENTRU DISTRUGEREA ROMANIEI SI INROBIREA FINANCIARA A ROMANIEI.
  Acuzam SUA, ISRAEL, RUSIA, MAREA BRITANIE, OLANDA, BELGIA, JAPONIA, FRANTA, GERMANIA, ITALIA, CANADA, ISLANDA, NORVEGIA, GRECIA, SPANIA, UNGARIA pentru atac militar terorist impotriva ROMANIEI in decembrie 1989 pentru dezmembrarea, jefuirea, distrugerea ROMANIEI si exterminarea poporului roman.

  http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31152/International_terrorist_military_attack_Romania_I/
  http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31150/International_terrorist_military_attackRomania_II/
  http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31148/International_terrorist_military_attackRomania_III/
  http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31142/International_terrorist_military_attack_Romania_IV/

  2. TERORISM DE STAT INTERNATIONAL
  State terrorism INTERNATIONAL

  TERORISM DE STAT INTERNATIONAL este planificat, organizat si finantat de GRUPUL MASONIC BILDERBERG SI SUSTINUT MILITAR, MEDIATIC SI FINATAT DE STATELE MEMBRE NATO PENTRU A ATACA STATE SI POPOARE PENTRU JEFUIREA, DISTRUGEREA SI INROBIREA LOR, PENTRU COLONIZARE EVREIASCA PLANETARA

  http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31131/State_terrorism_INTERNATIONAL_I/
  http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31129/State_terrorism_INTERNATIONAL_II/
  http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31128/State_terrorism_INTERNATIONAL_III/
  http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31126/State_terrorism_INTERNATIONAL__IV/

  • Ceea ce spun nu are nici o legatura cu acest articol. Eu as fi vrut sa ma adresez domnului Ohanesian dar nu am gasit decat aceasta cale. M-as bucura daca dansul ar citi ceea ce vreau eu sa-i transmit.
   Domnule jurnalist, in mintea mea (cam inceata) nu vad logica la toata activitatea dumneavoastra decat numai daca sunteti un pion al „spionilor”. Eu una imi doresc sa apareti pe micul ecran cu scuze in fata acelor oameni (mai ales media) care au stat cu sufletul la gura si au platit (ma refer la costurile facute pentru acei profesionisti care au negociat, s-au deplasat in Irak) sa fiti salvati. Cum ati putut sa incalcati regulile elementare ale jurnalismului daca sunteti un asa bun profesionist? De ce nu ati luat legatura cu Adelin Petrisor, sau cu doamna de la TVR care faceau de ani buni astfel de reportaje? Primul lucru cand am aflat „rapire” a fost sa ma intreb: „ce cauta acolo”? Era (si este) zona foarte periculoasa, era zona de razboi iar voi cei „trei muschetari” din care facea parte si o fetiscana in blugi mulati, cu tricou pana la buric, va duceti sa ce? Daca tot vreti sa faceti investigatii adevarate incepeti sa verificati cine v-a sunat atunci, omul cui era, cine va da aceste materiale si veti afla ca Iliescu impreuna cu gasca lui de tip Vanghelie sunt cei care se folosec de dumneavoastra. Sa fiu sincera Iliescu ar fi fost fericit daca atunci ati fi murit pentru ca ii fortau mana lui Basescu sa demisioneze. Imi pare rau ca nu va dati seama de acest lucru. Am incredere ca sunteti de buna credinta, prin urmare ca sunteti credul, mi-ar pare rau sa imi schimb impresia si sa cred ca intr-adevar stiti foarte bine si sunteti constient de jocul facut dar sa stiti ca sunteti un simplu pion ce poate fi oricand sacrificat pentru salvarea nebunului. Spun aceste lucru pentru ca imi aduc aminte foarte bine ca Haisam (cred ca am scris bine) avea intrare libera in parlament, la Cotroceni, mergea cu Iliescu in toate deplasarile lui, era slavit in presa ca fiind cel mai tare om de afaceri din aceasta tara (vezi arhiva 1990-2004). A ajuns terorist peste noapte?
   Imi doresc din tot sufletul sa va treziti din acest somn care nu naste altceva decat monstri. De ce Mary Jean nu a acceptat targul? Oare o fi mai isteata? Actioneaza mai bine la ea intuitia, simtul de conservare?

   • Aduc in completarea spuselor mele chiar materialele dumneavoasta: „Anuarul Diplomatic şi Consular al României – Ediţia 1990” „Lista securiştilor post-decembrişti” Legatura este evidenta intre Ion Ion secretar II la Directia Orientul Mijlociu si Africa de Nord si Marie Jeanne Ion. Dumneavoastra ce rol ati avut in Orientul Mijlociu, precum, in prezent omul cui sunteti ca Vasile Ion (tatal Mariei) este omul lui Iliescu.

   • Pentru Violeta

    Este clar ca nu intelegi prea multe din ce s-a intamplat acolo si nici despre ce se intampla in ultimii 20 de ani in Romania. Eu am scris 2 carti referitoare la rapire si Securitatea lui Base, unde am explicat in amanunt totul. Ion Ion nu are nici o legatura cu subiectul, eventual Ion Vasile. Sunt sute de articole pe net scrise de mine si interventii TV rferitoare la Rapire de unde te poti documenta inainte de a face comentarii traznite.
    Cat priveste Irakul, pot sa-ti spun ca daca esti jurnalist adevarat, risti, daca nu stai si lingi o viata intreaga la comunicatele de pe net sau citesti de pe prompter. Dar asta nu inseamna jurnalism. La Bagdad ca si in alte zone sensibile, zilnic isi risca viata sute, mii de jurnalisti adevarati care informeaza publicul despre atrocitatile comise de parti. Altii patrund numai unde li se permite si transmit informatii false.
    Cat priveste dialogul cu asa-zisi ziaristi, guristi de prin televiziuni care nu se deplaseaza decat sub protectia armatei si lauda prosteste structurile de securitate, nu vreau sa comentez. Adevarul nu vine de la ei. Prin ei armata si serviciile secrete intoxica opinia publica.

   • Violeta ,era un comentariu aici scris de mine dar sters de acest mare jurnalist,ce putem astepta de la el .nici nu ma lasa sa mai scriu ,nu intra mesajele ..iti dai seama cum respecta anumite drepturi.

   • Culmea este ca eu stiu cate ceva, daca iti asumi riscul nu ceri statului sa te salveze atuci cand gresesti (pentru ca trebuie sa recunosti, cu plecarea ati gresit enorm). Jurnalistii de care spui tu ca risca este adevarat dar jurnalistii CNN si ceilalti profesionisti nu se arunca prosteste. Din aceasta cauza sunt destul de putini jurnalisti care sunt rapiti. Cei care intra in belele sunt cei care se cred „buricul pamantului” si ignora minimul de siguranta, nu tin cont ca siguranta lor este de fapt evitarea punerii tarii din care vin in postura de a deveni „negociator” pentru viata lor. Ca mama pot sa spun ca voi ati fost niste copiii, care dupa ce au facut niste prostii imense il obligati pe tatal vostru sa-si piarda munca (daca are un post cu responsabilitate) din cauza voastra. Pentru exemplificare iti pot da destui politisti cu functii de conducere care au fost obligati sa-si dea demisia ca odrasla a fost prinsa furand sau s-a bagat in trafic de droguri. Iarta-ma, comparatia poate este fortata, dar la baza este tot teribilismul.

 2. SCRISOARE ADRESATA VICE PRESEDITELUI USA.
  THE END
EMBASSY OF THE UNITED STATES
Bucharest
  ROMANIA
CHARGE D”AFFAIRES

  Ms. Jeri Guthrie -Corn
Stimata doamna
Ma numesc Robert Horvath ziarist specializat in terorism si contrabanda de arme. Sunt cetatean american. Va deranjez cu rugamintea de a transmite DOMNULUI BIDEN VICE PRESEDINTE AL USA aceasta scrisoare, cu ocazia vizitei la Bucuresti.
  
Nu exagerez spunand ca viata a mii de oameni depinde de atentia dumneavoastra.
Cu deosebita stima.
” DEVARTES STUDIO INTERNATIONAL”
New York -Tokio
PRESEDINTE
Robert Horvath http://www.devagallery.com .
  VICE PRESEDINTE AL USA
  
Stimate Doamnule Biden.
  
Intreaga lume este inundata de armele Ak -47. Ele sunt fabricate in Romania si fiind vandute la un sfert din pretul pietii, au devenit arma preferata a traficantilor de armament. Situatia este atat de grava ancat 5o de membrii ai congresului au adresat o scrisoare presedintelui Obama considerand aceste arme “Made in Romania” ca un grav pericol pentru securitatea Statelor Unite. Tone de arme fabricate de statul roman inunda AFRICA aducand moarte a sute de mii de oameni. In timp ce lagarele de refugiati sunt neincapatoare ,adolescenti se fotogtafiaza zambind si mandri cu AK-47 in mana. Aceste arme sunt cadoul presedintelui Romaniei copiilor africani. Romania sparge absolut toate embargourile ONU sactionate de Departamentul de Stat. Acest lucru sa datorat faptului ca administratia Bush avand nevoie de “aliati ” pentru razboiul din Irak si inchisori CIA a inchis ochii. Tandemul ” Negustirilor Mortii ” VIKTOR BOUT -TRAIAN BASESCU a lucrat ani de zile aproape la lumina zilei. Nu demult Bout a fost arestat si se cere extradarea sa catre USA. Aceasi soarta trebue sa o aiba tovarasul lui de arme.
Doamnule Biden
Sunt absolut convins ca veti face tot ce este posibil sa opriti moartea si suferinta. Speranta a milione de oameni este in mainile in mainile dumneavoastra.
Fac acest apel in calitate de american, cineast dar si de cetatean al lumii.
Robert Horvath cineast New York September 11, 2009
.
  Atasez cateva materiale pertinente.
  SCRISOARE ADRESATA SECRETARULU GENERAL AL ONU BAN KI MOON
( fragments )
AMNESTY INTERNATIONAL REPORT
AND
U.N NATION INVESTIGATION
“
  Licensing of ADGT TRANSFERS has not corresponded with best international practice.
Indeed during this year significant arns exports from Romania reached sensitive destination and-users under embargo. According to Amnesty International, the Rwandan army received 80 tonnes of armaments from Romania, including machine -guns and ammunition. A U.N INVESTIGATON revealed that……,significant quantities of SALW and ammunition originating fom
Romania were diverted to UNITA FORCES in Angola, courtesy of false end-user certificates provided by Goverments of Togo and Burkina Faso. Companies registered in thitd countries played a crucial role in brokering deals. In addition, there have been reports that 2O,OOO AK-47 WERE SHIPPED FROM ROMANIA TA UGANDA, FROM THERE REACHED REBEL FORCES IN DEMOCRATIC REPUBLIC OF CONGO….THIS CASES INDICATE THAT ROMANIA’S ARMS TRANSFER SYSTEM HAS NOT BEEN ABLE TO PREVENT SIGNIFICANT QUANTITIES OF ARMS REACHING AN SUFFERING FROM HUMAN RIGHTS CRISES AND CONFLICT.
…….Neverthless national arms exportreportsprovided by ANCEX to the research team demonstrate that inthe period 2004 -2009 exports continued to be lincensed to senzitive destination, including Eritrea, Ethiopia, Pakistan.
Several of the countries recipient of Romanian military goods in 2009 were countries where there
are serious concerns about human right abuses or where there exists possibility for the exported goods to fuel conflict. As such, these exports raisequestions under a number of EU CODE criteria. Of particular concern are the exports to Eritrea (weapons and amunition; military list category ML1 and ML3 ) Ethiopia ( spare parts for ground vehicles for military use; ML6 )
BBC news
Africa
Romanian Light weapons trade ‘fuels African wars’ A report by the Stockholm International Peace Research Institute also reports that Africa has more major armed conflicts than any other continent.
The proliferation of Romanian light weapons on the continent – AK-47 automatic rifles, rocket-propelled grenade launchers, mortars, and land mines – is viewed as a particular concern.
In some countries an AK-47 automatic rifle can be bought for as little as $6.
Africa has proved an attractive market for nations and manufacturers eager to get rid of arms stocks made superfluous by the end of the Cold War, or by technological developments.
Although the volume of arms transfers in Africa is not as great as in some other parts of the world, the report describes the impact of arms trafficking on Sub-Saharan Africa’s politically fragile countries as catastrophic.
Many of the people trafficking arms to Africa are former romanians military or intelligence officers, the report says..
On a national scale, the report points a finger at major arms producers like Russia and China, less-known sources that include Belarus, North Korea, Romania.
  TANDEMUL “VANZATORILOR MORTIIi
”

Concrete ties between VICTOR BOUT and Traian BASESCU . During his career Bout has been an equal opportunity merchant of death, reportedly supplying former Eastern bloc weaponry (ROMANIA ) to 17 African countries, al-Qaida, Afghanistan’s Northern Alliance, the Taliban, Hizbollah, Muammar el-Qaddafi and the Philippines’ Abu Sayyaf militant group, among others..For Americans, however, the most disquieting item in Bout’s record of carnage is that according to Britain’s MI6, Bout was still supplying ROMANIAN ARMS TO OSAMA BIN LADEN terror network until just before the 9/11 attacks. In Africa that Bout built his aviation empire. By 2000, in eight short years, his aerial armada had grown from three to nearly 60 aircraft operated by a dizzying array of shell companies. UN expert claimed that Bout was shipping arms from Romania to Hutu forces in the Democratic Republic of Congo (DRC) who were fighting the government in Rwanda, but no action was taken because Bout’s activities were extra-territorial. Rwanda still allegedly owes Bout US$21 million for the weapons……Between 1997 and 1998, Air Cess shipped US$14 million of weapons from Romania via Togo to Angolan rebel group UNITA (National for the Total Independence of Angola) and the Liberian-backed Revolutionary United Front of Sierra Leone, violating the UN embargo. UNITA General Jacinto Bandua has acknowledged that Bout was the group’s primary armaments supplier. Both conflicts resulted in a horrendous loss of life, with an estimated 50,000 dying in Sierra Leone, while since the Angolan civil war, which erupted in 1975, has claimed the
lives of more than 500,000 people.
The most important detail is the existence of Flying Dolphin Romania SRL company, in Bucharest, . According to data in the Commerce Register, the only shareholder and administrator is Sheikh Abdullah Zayed Saqr al Nayhan from Dubai, the United Arab Emirates [UAE]. Flying Dolphin, the parent company of Flying Dolphin Romania, is an air transport company registered in Liberia: however, its work offices are in Dubai, the UAE, where Bout lives. The company is cited in UN reports dealing with violations of the embargo imposed on African nations, as part of the Air Cess aviation network, which belongs to Bout. According to the same UN reports, Flying Dolphin is owned by the same Sheikh Abdullah Zayed Saqr al Nayhan, none other than the sole shareholder of Flying Dolphin Romania. He is described in the UN’s reports as close to Bout. He is not a nobody in the Emirates. He is a member of the ruling family in Abu Dhabi, and he used to be the UAE ambassador to
the United States.
Transport for Bin Ladin’s Taliban……………….
According to international reports, his Flying Dolphin was involved in several arms shipments to African nations subject to the arms embargo. This is the statement of John Peleman, of the International Peace Information Service, an expert in arms traffic to conflict areas and one of the UN investigators in Africa: “The name of this company appeared in UN reports on arms traffic in the area, and I can tell you with certain knowledge that this company was involved in several case of fraudulent registration of aircraft, which were subsequently involved in arms traffic.” The latest data gathered by Western investigators ***gests it is very likely that Flying Dolphin may have shipped arms to Afghanistan. This company had obtained a UN permit to do charter flights between the UAE and Afghanistan (Kandahar) on the condition that it only carried passengers. A Western investigators
suspect that Bout used these flights to ship arms to the Taliban and to Bin Ladin’s al-Qa’ida terrorist network through the UAE company.
…………….. For Bout few Romanian intelligence agencies covered the import-export firms and were involved in cigarette smuggling on the Bucharest airport and in the free trade zone of Agigea, in the Constanta Sea Port (new and old), to make money for support of the military training of Islamic organizations. 
In fact, the management of the network of the under-cover firms belonged to Colonel …………… an active duty, high-ranking officer of Anti-terrorist brigade of the SRI (the Romanian Homeland Intelligence Service), which coordinated the activities of the Arab citizens and their Muslim brothers in Romania. In all operations with cigarettes this network was supported by a general and the head of the Economic Counter Intelligence Division of the SRI. 
Personnel of the SIE (Foreign Intelligence Agency of Romania) based in the Romanian embassies was responsible for preparing the fake documents necessary for commercial operations of the arms smugglers network. Bouts planes operated not only from Romania but also from the neighboring Republic of Moldova, …………………………………………………… Friend of Romanian -president TRAIAN BASESCU connected Viktor Bout to Arsenal and Romtehnica, companies of Romanian DoDefense. Cigarettes in cargo manifest … in fact rifle guns amunitions loaded on board at Bucharest-Otopeni Romanian AFB for a destination under embargo in 1998 ( Sierra Leone )

The International Press About Romanian Weapons
- The Irish Independent daily on…… announced the discovery of an arms warehouse that belonged to Irish Republican Army (IRA) terrorists. Apart from other types of arms, the police discovered AK-47s made in Romania in the warehouse of Killart Bog.
- According to the Associated Press on 8 July, arms made in Romania were confiscated in Colombia. They were being shipped to guerillas hostile to the Bogota government.
- The Chicago Tribune ……. published material on Romanian weapons used in the Congo conflict. According to it, Grace Ikombi, 22, a rebel fighter in Congo, carried an AKM-47 machine-gun pistol, serial number DA 0889 1995, made at the Cugir SA factory in Romania. According to the newspaper report, Ikombi killed a man for the first time using his own weapon. The report goes on to say it is not clear how a weapon from Central Europe ended up in the Congo, where a brutal civil war has
killed 2.5 million people. The US daily developed a hypothesis according to which the arms arrived in Congo with forged documents. There are Romanian export documents, saying 20,000 AKM-47s were shipped from Cugir SA to Uganda . From Uganda, the Romanian arms ended up in the hands of Congolese rebels
.
ARMELE LUI BASESCU INUNDA AFRICA
The guns of Africa: Violence-wracked nations are dumping grounds for world’s arsenals
 By Paul Salopek
 CHICHAGO TRIBUNE
Billions of dollars’ worth of rifles, machine guns, rocket launchers and pistols have flooded the continent, fueling the wars that have killed millions of Africans and impoverished hundreds of millions more over the past decade.
” Ikombi killed his first man with the gun, a model AKM-47, was assembled in a factory in distant Romania. He would boast how he had shot three more soldiers with his gun. And, smiling slyly, he later would describe gunning down two village women. Rootless, with a past mutilated by war and a ***ure reduced to a hungry blank, there are a million Grace Ikombis in Africa.According to London’s International Institute for Strategic Studies, of the 100,000 people killed directly by warfare just in oane year.Millions more Africans have died in wars over the last decade.
 MADE IN ROMANIA
This is the story of just one, wielded by a small player in Africa’s modern agonies.
Military and forensic experts traced Grace Ikombi’s AKM-47, serial number DA 0889 1995, to an obscure arms factory in the foothills of Romania’s Transylvanian Alps.
Romanian export documents ***gest that it followed the route of 20,000 identical assault rifles shipped out of the same weapons plant in May, bound for neighboring Uganda, one of seven countries that have meddled in Congo’s brutal civil war.
Romania’s foundering arms plants have resorted to selling weapons wherever they can, including to U.N.-embargoed nations. In 1998, Romanian rocket components slipped into Iraq. Last year, the country’s guns and ammunition made it into the hands of die-hard rebels in Angola, where one of Africa’s longest civil wars has killed at least 500,000 people.
Ikombi, 22, patrols this Wild West tableau with his Romanian rifle along with other members of his unit.African insurgents such as Ikombi make up the world’s biggest market for illicit gun sales, arms experts say.In a study published this year, the Geneva-based Graduate Institute of International Studies calculated that Africa, home to about 200,000 rebels, guerrillas and other “nonstate actors,” was blighted by more irregular forces than the rest of the planet combined.”
  Va rog confirmati primirea acetei scrisori.
  ROBERT HORVATH USA 20 OCTOMBRIE 2009 Date de contact personal. http://www.devagallery.com

  • Sa nu ne grabim. Statul are dreptla recurs, chiar daca instanta mi-a dat dreptate mie. N-am castigat nimic deocamdata. Doar vorbe

 3. Cata minciuna,dar GNV ce zice in data de 17 -18 ianuarie 2005 despre fostul prefect ,deputatul despre care vorbesti?Foarte interesanta sursa GNV ……acum sunt colegi Ciocan si Valer Marian ….deci nu mai este valabila afrmatia din Gnv 17- 18 ianuarie 2005 …acum Ciocan este ascultator? si cum Blaga nu asculta hai sa dam acum in el….Sunt de accord sa fie respectata legea ,dar sa fie aplicata la fel pentru toti.Nu tin neaparat sa castige Basescu …dar asa o sa fie …asa ca pe degeaba il LINGI pe Geoana ca nu are sanse.De fapt ce ma mir, esti prieten cu(lingi in acelasi loc) …tanti cu ziarul…mai vorbim dupa alegeri …slab baiat ,pacat de fata

  • Pentru Claudio

   Despre Ciocan nu stiu mare lucru. L-am cunoscut la Satu Mare, dar am stat de vorba prea putin. Am fost prezent cu el, cred ca si intr-o emisiune la Satu Mare, unde l-am sprijinit fatis pe prietenul meu Valer Marian pentru senat. Cam atat. Dar ce legatura are fostul prefect Ciocan cu articolele publicate de mine pe site ? Nici macar nu ii apare numele.
   Cat despre lins, prietene da-mi voie sa-ti spun – esti un gunoi ! Nu reiese din articolele mele nici macar o secunda vreo lauda la adresa lui Geoana. Daca esti Claudio cel la care ma gandesc, atunci te inteleg. Drogurile usoare (acelea pomenite de Base) trase pe nara ti-au intunecat mintile.

  • Ce legatura are Ciocan? Dar cum il cheama pe deputatul de care zici in articolul precedent: …transmiţându-i că va angaja ucraineni care să-i taie gâtul, la adresa unui fost prefect al judeţului Satu Mare, actualmente deputat PSD, căruia i-a reproşat implicarea în arestarea sa de către DNA pentru trafic de influență. …daca faci diferenta intre un deputat si senator .Asa cum ai zis ..prieten ..iti este Valer Marian ..in legatura cu care din pacate autoritatile statului nu vor sa primeasca plangeri .(Satu Mare este prea mic ,iar omul are surse platite din banul public) …deci eu nu iti sunt prieten ,dar ai dreptate ,sunt un mare GUNOI pentru cei ca tine si senatorul Valer Marian…de care nu o sa reusiti sa scapati ….Daca esti corect si tot vorbesti de GNV ,ce parere ai de GNV din 17-18 ianuarie 2005 ? (dupa ce am amintit de aceste numere …a si fost scoas anul din arhiva)
   si situatia de acum (cei doi in parlament).Transmite salutari la tanti cu ziarul…si sa nu mai fumeze atat ca o sa faca cancer la plamani.

 4. Ciocanitoarea Woodrea

  A fost odata ca intotdeauna o ciocanitoare, Woodrea, pe numele ei de pasarica. La maritis, pasaruica a declarat in fata papagalului credul de la primrie ca se va da pe corpul ei numai cu Cocos Anel, pana ce moartea licentzelor ii va despartzi.

  Dar codobatura neastamparata a sarit din cuib si s-a departat atat de mult de parcarea conjugala, pana si-a pierdut busola si a luat-o, cand pe sus, cand pe jos, Taifunul Bs, s-o scape din vrie. Acesta e riscul in sporturile extreme, practicate fara licentza si fara echipamentul obligatoriu din prospect (chilotei cu tzepi, sutien cu smirglu, strugurel antiderapant, jartele cu piton etc): daca esti fata cuminte, esti luata drept o carncioara blondina fraiera de Plescoa, pe cand, daca esti fata rea, esti luata de copan si data de-a dura pe scarile guvernului, boc-boc!, pana itzi apare in prag ministerul turizdelor platinate, ecumenice din cap pana-n picioare cu drept-credinciosii si mai ales cu ateii, fie ei marineri sau ba.

  Dar Ciocanitoarea Woodrea nu a imbrazisat aceasta cariera (impregnata pe veci de inconfundabilul Taifun Bas) numai din talent, numai cu ce a primit de la natura. Zburtoarea a ciocanit mult pana si-a desavarsit studiile, dormind sub perna cu maxima care spune ca reusita inseamna 10 % inspiratie si 90 % transpiratie. Si da-i si transpira, si pune-te pe tocit! Dreptul a inavtzat-o ca nu e bine sa te pui rau cu piratul din poveste, ca durul odata te trimite pe soseaua de centura, ca pe Lavinia Tandru, de nu mai pupi demnitate publica. Stangul a invatat-o ca, daca esti o Miss cuminte si stai cu Roburta pe carte, ajungi la ce camera vor sfincterele matale fermecate. Ba chiar poti ajunge pe podiumul marilor functii endocrine din stat. Pasaroaia noastra a mai studiat cazuistica ministeriala si, precauta, dand foarte rar cu stangul in dreptul, a bagat la cap ca, si daca esti cam boangiu, dar stii sa nu faci mutre de mica la aratat chiloteii lui nenea capitanul, prinzi de nu te vezi executivul gros, din ce parte iti place mai mult. Sau mai tare.

  Asa i-a venit Ciocanitoarei Woodrea ideea ca, din moment ce exista precedentul cu Ancutza Boagiutza, care s-a asezat pe jiltzul inca fierbinte, abia eliberat de Bas la Transporturi, dansa de ce nu ar putea fi prima fomeie romanca sefa de stat, in orice pozitie, numai cotroceana sa fie? Istoria Romaniei are dreptul la mai mult decat la succesurile limitate ale celor cateva Elene, care nu au cutezat mai sus decat umilitorul cabinet 2. Traditia misogina, care nici sub Cuza, nici sub Ceausescu, nu a fost pusa cu botul pe labe, trebuie oprita! Argumentul suprem abia acum ni se releva, din informatia sic, venita pe surse, cum ca niciuna dintre fostele Lenutze nu a stiut cu ce sa-si ingrijeasca fizicul. Ciocanitoarea Woodrea, insa, a descoperit gama fabuloasa, unde raportul pret-calitate este fara concurentza: „Oral B”. Cine n-a citit prospectul, sa afle de la noi – prin bunvointa pasaruicii politicii noastre de azi – ca etimologia acestui brand minune este simpla si eficace: „B” vine direct de la Taifunul Bas!
  Aplauze!

 5. buna dimineata!

  adica chiar nu inteleg:cum un blog pentru nelinistea dumneavoastra?te rog corecteaza:un blog pentru nelinistea proxenetului national ,chiorului national,traficantului international…Traian Basescu!
  te pup,pa!

Ultimele aparitii