23.5 C
București
sâmbătă, iunie 15, 2024

Domnule Președinte, Opriți Bâlciul Impostorilor! Scrisoare deschisă adresată Excelenței Sale, domnului Klaus Werner Iohannis, Președintele României! AntiMafia.Ro despre impostura statală!

Redacția AntiMafia.

România impostoare. Claudiu Chindriș, Călin Takacs și Marius Florin Mihăilă  – 3 cazuri de impostură demne de Guinness Book of Records. Cazul chelneriței de la Apele Române surclasat.

Președintele României este șeful Consiliului Suprem de Apărare a Țării.

Stimate domnule Președinte,

Vă supunem atenției în ceea ce urmează 3 situații de impostură extremă, unice în istorie, pe lângă care „cazul chelneriței de la Apele Române” pare o glumă reușită. De la bun început o să afirmăm că Președintele României nu are absolut nicio vină sau interferență cu această situație, dar în calitatea sa de șef al Consiliului Suprem de Apărare a Țării trebuie să cunoască aceste aspecte. Ca să se minuneze. Sau ca să râdă în hohote.

Este evident că dincolo de dezideratele președintelui, unii dintre colaboratorii domniei sale îi sabotează constant eforturile și promovează impostori în funcții publice parcă tocmai pentru a demola imaginea în societate a autorității de stat și capacitatea operațională a serviciului polițienesc.

  1. Lt. Col. Claudiu-Ștefan Chindriș.

Este primul rector al unei universități care obține această demnitate academică după mai puțin de 9 luni de activitate didactică. De fapt, după 8 luni și 15 zile. Fără grad didactic. Fără nicio lucrare științifică scrisă. Fără relevanță academică. Fără doctorat – probabil primul rector din istorie numit în această demnitate academică fiind doctorand în anul II.

Cerneala de la SRI se usucă foarte repede pe ordinele de angajare sau numire în funcție. Claudiu Chindriș primul rector din istorie cu doar 9 luni vechime în activitate didactică. Jos Masca.

De altfel, distinsul domn Claudiu Chindriș a mai reușit o perfomanță istorică cu ajutorul savurosului profesor Adrian Ivan – rectorul Academiei Naționale de Informații. A ajuns șef de departament după doar 2 luni de activitate ca „instructor avansat” (nu asistent, lector, conferențiar ori profesor universitar). După doar 2 luni! Probabil că cerneala de la SRI se usucă foarte repede pe ordinele de angajare sau numire în funcție. Și atunci de ce se mai miră unii domni generali din CSAT că Serviciul Român de Informații nu recrutează niciun absolvent al Academiei Naționale de Informații de la ciclul de licență. Niciunul! Și asta de ani buni.

Legat de corpul instructorilor de predare – militari sau de poliție, acesta a fost creat ca o scurtătură pentru persoane care nu dețin titlul științific de doctor și pot fi rejectate în învățământul superior din sistemul de apărare și ordine publică. Ceea ce este interesant la acest corp al instructorilor de predare este că îți permite accesul în învățământ doar pe baza vechimii în activitatea „operativă”. Și astfel după 5, 6, 7 ani de muncă „operativă” devii egalul unui lector, conferențiar sau profesor universitar. Dacă mai ai și vreun doctorat dubios, iei ca instructor de predare același salariu ca un conferențiar sau profesor.

Primul discurs al rectorului Chindriș Claudiu citit în fața cadrelor Academiei de Poliție a fost întrerupt de momentele de hilaritate ale publicului deoarece rectorul fără nimic științific publicat a pierdut de vreo 3 ori șirul cuvintelor din textul pe care-l citea, printre alte bâlbe specifice rectorilor numiți după activități didactice extrem de scurte sau inexistente.

  • Col. Călin Ionel Takacs

Este primul prorector I din istoria umanității care nu are grad didactic. La toate universitățile de pe planeta asta prorectorul I coordonează activitățile didactice și de cercetare științifică. La Academia de Poliție, alt unicat pe planetă, prorectorul I Călin Ionel Takacs nu are absolut nicio activitate didactică sau în sfera cercetării științifice. Nu are grad didactic. Nu are nicio lucrare științifică scrisă, nu are doctorat. Nu este nici măcar doctorand. Nu a susținut în viața lui o prelegere sau seminar în fața studenților. Nimic pe linie. Și cu toate astea coordonează activitățile didactice și de cercetare ale unei universități. Care are gard de încredere ridicat dat de ARACIS…

Călin Ionel Takacs primul prorector I din istoria umanității care nu are grad didactic

Mai mult decât atât prorectorul I Călin Ionel Takacs este cursantul propriilor subordonați. Este primul prorector I din istorie care urmează cursuri la universitatea pe care o conduce. Ne dăm cu toții seama cât de exigenți vor fi proprii săi subordonați la examinările pe care șeful lor le va susține. Trist nu este că prorectorul I Călin Ionel Takacs este cursant în fața propriilor subordonați, este depresiv când aflăm că dl. Călin Ionel Takacs este licențiat în drept. E adevărat ca este licențiat în drept la Academia de Poliție și asta îi atenuează din vinovăție. Și din așteptările legate de domnia sa sau de activitatea domniei sale. La fel ca și în cazul rectorului Claudiu Chindriș, absolvent de istorie-filosofie care nu are niciun fel de cunoștințe de management, juridice sau economice. Doar cunoștințe de „analiza informațiilor„…

Cum de s-a ajuns aici? Explicația este relativ simplă. Sub privirea candidă și complice a ministrului Bode, fișele de post ale funcțiilor de conducere academică din Academia de Poliție – rector, prorectori, decani, prodecani  –  au fost modificate în sensul eliminării condiției deținerii titlului de doctor. Asta pentru ca anumite persoane să poată ocupa aceste funcții și după ce primeau un verdict de plagiat din partea CNATDCU. Si toate minunile acestea s-au întâmplat după ce vrednicul de pomenire ministru Bode declarase public că persoanele care au plagiat nu mai au ce căuta în Academia de Poliție. Sună bine, nu-i așa, domnule Președinte?

  • Comisar șef  lector doctor Marius Florin Mihăilă.

Esența savorii Academiei de poliție… Dacă acest om nu exista, trebuia inventat – cum ar fi spus Napoleon. Acest distins individ este un cumulard în ale recordurilor și performanțelor. Negative, bineînțeles.

A fost primul inspector șef din istoria biseculară a poliției române care a ocupat această funcție fără să aibă o oră de activitate operativă în cadrul poliției judiciare sau de ordine publică. Din 1999, de când a fost angajat în Ministerul de Interne a ocupat doar funcții de psiholog în domeniul testării poligraf sau la protecția martorilor. După care în 2016 a venit în echipa academiei… unde a predat specialitate – Ordine publică… În care nu a activat nici măcar o oră.

Grație experienței inexistente în structurile operative ale poliției, dar fiind susținut de ministrul doctor Lucian Bode a fost numit în decembrie 2019 inspector șef al județului Sălaj. Unde a arătat că este „mai al dreacului” ca generalii Nuță și Mihale, comandanții miliției din ultimii ani ai regimului comunist. Numirea lui Marius Florin Mihăilă în funcția de inspector șef  a fost făcută deși era cercetat disciplinar și nu putea fi numit în nicio funcție. Dar ce contează asta când te susține Lucian Bode…?

A rămas în istoria poliției române ca singurul inspector șef care a făcut un live pe facebook cu studenții săi dintr-un elicopter SMURD. Asta în plină pandemie și stare de urgență – primăvara anului 2020- după ce a dat jos în prealabil medicul și asistenta care deserveau elicopterul. Tema live-ului din elicopterul SMURD cu studenții pe facebook a fost „cât de sus a ajuns Mihăilă„… La Sălaj, plimbarea lui Marius Florin Mihăilă cu elicopterul a fost rapid mușamalizată, acesta fiind trecut ca „pasager” (???) în elicopterul SMURD de unde susține acesta că striga la portavoce mesaje de protejare anticovid. Poate fi ceva mai ridicol??? În primul rând, zgomotul elicopterului în zbor în apropierea palelor este mai mare de 100 de decibeli și orice ai striga va fi imposibil de auzit de cineva de la sol. În al doilea rând și asta e șocant, cum Dumnezeu poți să ridici un elicopter SMURD de la sol ca să faci tu, Marius Florin Mihăilă, un live pe Facebook cu studenții, dând jos medicul și asistenta? Cum a obținut elicopterul SMURD aprobarea de zbor și care a fost motivul invocat pentru aprobarea zborului? A plătit cineva combustibilul consumat de elicopter pentru realizarea live-ului pe facebook de inspectorul șef Marius Florin Mihăilă?

Cum este posibil, domnule Președinte ca un inspector șef județean de poliție să ridice de la sol un elicopter SMURD în plină pandemie și stare de urgență doar ca să facă un live pe facebook cu studenții sau să se plimbe? Dacă cineva avea atunci vreo nevoie medicală urgentă care necesita prezența elicopterului SMURD, ce se justifica? Nu vă putem trimite elicopterul SMURD pentru că este în „croazieră” cu inspectorul șef  Marius Florin Mihăilă? Totuși eram în plină pandemie de covid… Mai este țara asta normală, domnule Președinte? Și când ne gândim că Marius Florin Mihăilă este directorul de cabinet al ministrului afacerilor interne Lucian Bode… Oare alți români cu dare de mână pot efectua „plimbări” cu elicopterele SMURD? Contracost, evident.

În calitate de inspector șef Marius Florin Mihăilă a mai reușit alte performanțe demne de Guinness Book: a oprit mașini în trafic și a luat documentele șoferilor deși nu avea acest drept. După care impunea șoferilor să-l însoțească la sediul IPJ Sălaj, unde cerea agenților și ofițerilor să-i sancționeze pe șoferii pe care îi „culegea” el din trafic. Numai că agenții și ofițerii, oameni normali la cap, îi explicau inspectorului șef Marius Florin Mihăilă că acest lucru este imposibil și ilegal și procedau în consecință. Acest fapt ne arată lipsa totală a cunoștințelor minimale de drept contravențional de către inspectorul șef Marius Florin Mihăilă, omul care preda specialitatea Ordine publică viitorilor ofițeri de polițieCei care nu erau „ascultători” la comenzile vădit ilegale ale inspectorului șef Marius Florin Mihăilă erau delegați timp de 60 de zile la 50 de kilometri de domiciliu. Exact cum făceau generalii Nuță și Mihale pe vremea miliției comuniste.

Vă imaginați, domnule Președinte, șocul pe care l-a avut conducerea poliției române atunci când inspectorul șef Marius Florin Mihăilă a cerut atribuții de agent constatator de poliție rutieră ca să poată da el amenzi și ridica permise?

Inspectorul șef Marius Florin Mihăilă este primul șef  din istorie care „nu a aprobat” concedii medicale subordonaților suferinzi. Atâta incultură juridică și managerială credem că doare violent. Ca să nu mai spunem că fără a avea autorizație de acces la informații clasificate a solicitat subordonaților documente clasificate din dosare.

În primăvara lui 2019, Marius Florin Mihăilă a promovat concursul pentru ocuparea postului de lector universitar la specialitățile „Psihologie judiciară” și „Ordine publică” în cadrul Facultății de Poliție a Academiei de Poliție. Interesant este că în comisia de concurs nu a existat niciun specialist în psihologie judiciară. Dar a existat specialist în ordine publică. Și e interesant cum un specialist în ordine publică a fost convins că Marius Florin Mihăilă poate preda disciplina „ordine publică” în condițiile în care acesta nu a lucrat nicio zi în această specialitate și nu are absolut niciun fel de cunoștințe în domeniu. Mai este cazul să ne mirăm de ce agenții de poliție coordonați de ofițeri de ordine publică „școliți” de Marius Florin Mihăilă greșesc în teren cu consecințe asupra vieții și patrimoniului cetățenilor acestei țări ajunsă la stadiul de maximă anormalitate?

Excelența Voastră, v-am prezentat aceste cazuri pentru că sunteți șeful Consiliului Suprem de Apărare a Țării. Doar dacă apreciați că se mai poate face ceva, îndrăznim să vă rugăm să dispuneți măsuri de remediere a acestei situații. Din păcate, impostura este mult mai contagioasă decât covidul. Și, din ceea ce se știe până acum, nici Pfizer, nici Moderna, nici Johnson nu au reușit crearea unui vaccin împotriva imposturii. Nici a prostiei.

Regretăm însă, că un proiect fezabil și dorit de întreaga societate – România Educată – este sabotat zilnic de demnitari ai statului român care promovează în funcții publice doar persoane de condiție intelectuală groaznic de modestă. Dar cu aspirații apocaliptice de mărire.

Scrisoare deschisă adresată de redacția AntiMafia.Ro, Excelenței Sale, domnului Klaus Werner Iohannis, Președintele României.

Articole din presă referitoare la subiect:

https://www.sportulsalajean.ro/articol-100844/scandal-la-nivelul-inspectoratului-de-politie-judetean-salaj/

 http://www.sportulsalajean.ro/articol-110295/sindicatul-europol-dezvaluie-probleme-majore-cu-imputernicitii-la-sefia-inspectoratelor-de-politie/

 http://www.sportulsalajean.ro/articol-110309/exclusiv-seful-interimar-al-ipj-salaj-mihaila-promovat-la-comanda-academiei-de-politie/

Articole similare

Ultimele aparitii