26.6 C
București
sâmbătă, mai 25, 2024

Din ciclul – Dosarele secrete ale demnitarilor corupţi

Cu cine era implicat în contrabanda de armament Omar Hayssam ?

Vă mai aduceţi aminte ce spunea Omar Hayssam în direct prin telefon la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 din data de 31 mai 2007 ? Imediat ce autorităţile române, în frunte cu serviciile secrete l-au scos din ţară pe teroristul numărul 1 al României, sirianul dădantena3 hayssamea nestingherit telefoane la televiziuni.
„Acum deţin destul de multe documente autentice”
Chestiunea cu traficul de armament este o fabulaţie. Cred că cineva a visat noaptea”, spunea Hayssam.
Vă prezint mai jos dovada că Omar Hayssam a minţit. Procurorii DIICOT aveau în lucru cel puţin din anul 2005 dosare de siguranţă naţională referitoare la contrabanda internaţională cu armament. De ce aceste dosare nu sunt rezolvate nici astăzi, dar mai ales pe cine acoperea Hayssam prin minciunile debitate la TV, la ore de vârf, este altă poveste.
Referatul din facsimil a fost înaintat procurorului şef  DIICOT Doru Ioan Cristescu. Documentul se referă în clar la Dosarul 628/D/P/2005 în care “se desfăşoară cercetări faţă de Omar Hayssam şi alte persoane sub aspectul desfăşurării infracţiunii de trafic internaţional de armament “. Procurorul de caz Ciprian Nastasiu, al cărui nume a fost radiat din document cere ajutorul colegei sale Angela Ciurea în acest caz de siguranţă naţională.ref1 Începând cu 2008, procurorii de mai sus au fost eliminaţi pe rând din DIICOT, apoi cu excepţia Angelei Ciurea, din magistratură. De ce  oare ? Un posibil răspuns vine de la vestitul „spion” bulgar Stamen Stancev, care afirma într-un interviu că în cercetările lor, procurorii s-au apropiat periculos de mult de Traian Băsescu.

Articole similare

 1. Ai scos iar capu’, spurcaciune ?! Zi mersi ca te-au scapat americanii…Prostalaule, intrasesi intr-un joc si ziceai ca prostesti pe toti! Daca guita Munaf tot, cum va fi ?

  • Semnatura prietene. Daca esti asa curajos. In ceea ce-l priveste pe Munaf, de abia astept. Sa vezi atunci capete luminate retezate. Direct de la Cotroceni.
   Pentru chestia cu spurcaciunea, spune-o mamei tale, pentru ca este ultima oara cand iti mai apare comentariul pe acest site.

 2. Sunt nervoase rau spurcaciunile care posteaza sub anonimat pe blogul tau, sunt ca snite paraziti care bantuie blogosfera.
  IP urile sunt din zone foarte interesante ale serviciilor.
  Cu siguranta, in randul LOR sunt si din ce in ce mai multi care numai suporta sa joace roluri episodice de scule la curtea schizofrenicului.

 3. Rasfoind blogurile,am dat de acest blog,chiar ma gandeam ce face omul ,gazetarul Ohanesian,felicitari pentru acest articol,o seara frumoasa ,cu stima Octav.
  p.s.te-am trecut in blogroll.

 4. (titlu 🙂

  DE LA BLOG LA BLOG :”INTERNAŢIONALA TERMOPANELOR”

  ( postare apărută pe Ziare.com sub nickname-ul cioclu_rosu1
  Rank user: x4
  astazi, 08:43 )

  Simate domnule Ohanesian dumneavoastră ne sugeraţi că de fapt că în chesiunea MULTCONTROVERSATEI RĂPIRI (a dumneavoastră şi a celorlalţi doi colegi de presă)este de fapt “O MANIPULARE A OPINIEI PUBLICE INTERNAŢIONALE” organizată de serviciile secrete româneşti de sub bagheta lui Radu Timofte şi sub paravanul căreia s-ar ascunde o INFRACŢIUNE MAI MARE ca aceea a ” infracţiunii de trafic internaţional de armament” adică aceştia au urmat procedeul MAESTRULUI DE TINICHEA (l-am numit pe “presarul” de la Jurnalul Naţional ,Ion Cristoiu)cel care a brevetat OPERAŢIUNE TERMOPANELE .O diversiune care a opturatcoerenţa MASS-MEDIEI ROMÂNEŞTI care era pe cale să demonstreze de la A la Z actele evidente de corupţie ale lui Adrian Năstase ,acte de care nici UE nu era străin(ă) dar datorită acestui LEOPOLD BLOOM al JURNALISMULUI românesc ,Ion Cristoiu acţiunea deontologică a unor jurnalişti bine intenţionaţi a fost trimisă în derizoriu şi deci compromisă de acest şobolan roşu oportunist …
  DA, ACEASTA ESTE BINECUNOSCUTA METODĂ A INTOXICĂRII ŞI DEZINFORMĂRII.

 5. Pentru Cioclu Roşu şi alţii ca el. Dragi specialişti în manipulare şi dezinformare. Sub paravanul trimiterii în judecată a marelui Radu Timofte zac adevărurile supărătoare, inclusiv cel al Răpirii din Irak. Chestia cu imobiliarele este doar de faţadă.
  În ceea ce-l priveşte pe MAESTRUL DE TINICHEA, trebuie să ştiţi că adoraţia sa pentru EBA, ca dealtfel şi retragerea sa din emisiunile trustului Intact, nu sunt întâmplătoare. Maestrul este vechi informator la SIE. Cel care îi redacta turnătoriile, pardon rapoartele, avea nume de cod CUZA.Dealtfel, nimic din trustul Express nu mişca pe vremuri fără SIE şi SRI. Ordinele veneau prin intermediul ofiţerului acoperit Rudolf Rotaru, iar „şedinţele de redacţie” erau conduse de Măgureanu. Cu protecţia informativă a MAESTRULUI se ocupa în acea vreme chiar Ion Popescu, viitor fost preşedinte BIR, în fapt ofiţer CI la SECURITATE. Ăsta este secretul adoraţiei băsesciene. I-au arătat pisica moartă de la dosar şi i-au închis gura.

 6. *(titlu)

  Din BLOG in BLOG în căutarea MARELUI CORUPT

  „Gramatica lui Vanghelie
  poezie [ ]
  adaptare după poezia “Gramatică” de Ana Blandiana

  – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
  de MIRCEA POPA [LIDERUL ANTIFEMINIST ]

  2009-07-26 | |

  De ce să jignim tipul?
  Oricât de prost,el înca mai păstrează
  Structurile găştii,canalele şpăgii
  Certurile scandaloase ce fac valuri
  Ale unor recente-n Kisseleff adunări.
  De ce să jignim tipul?
  Prin cap i-au trecut înainte de a gânguri
  Ideile tufelor,culorile apelor
  Neuronii retardaţi şi ambigui
  Navigând pe Goagăl.
  De ce să jignim tipul
  Numind cu figura lui tâmpă
  Această catastrofă
  De verbe ucise
  Şi lăsate să se descompună
  În creierul lui.
  Acest wax perpetum mental
  Al morfologiei.
  În care miniştri garantaţi
  Sunt asezaţi în afişe drepţi
  Şi convinşi să-l asculte:
  Un pas înainte sau doi înapoi.

  *-sediul PSD.

  **-Google în accepţiunea Vanghelie.”

  Sursă :
  WordPress.com
  « Bilant oficial la TurismRaspunsuri »
  Basescu, termina cu smecheriile
  By nastase

 7. Politica internă a unui stat are un corespondent structural identic în politica externă, adevăr care se vede cu ochiul liber la SUA – unde progresului şi expansiunii tehnico-economice îi corespund pe plan extern posibilitatea de control a evoluţiei şi dezvoltării statelor lumii şi la Rusia care-şi ascunde şi pe plan intern şi pe plan extern continua pierdere de forţă şi izolarea.
  Am citit la jurnalistul Ohanesian mottoul: „În România, monştrii democraţiei au işit din haznaua Securităţii!”. Ziarul „Le Monde” din 1 noiembrie 2009 titra: “Comunismul subzistă în România, în politică sau administraţie, otrăvind venele societăţii”.
  CNSAS estimează 10.000 – 15.000 de ofiţeri ai Securităţii, deserviţi de reţele de informatori şi colaboratori care i-au ţinut efectiv captivi sub controlul strivitor pe toţi românii.
  Cu întârziere, dosarele Securităţii,dezvăluie românilor că prietenii sau chiar familia i-au trădat, scrie Le Monde, care dedică un amplu articol comunismului, pe care Iliescu, a ales să-l uite, nu să-l confrunte, potrivit jurnaliştilor francezi.
  Cu 20 de ani întârziere, unitatea anti-KGB 0110 recunoaşte că a înghiţit diversiunea din 14 decembrie `89 de la Iaşi şi s-a pus pe stors informaţii neoperative de la grupul mare de protestatari – mulţi utilizaţi în orb şi câţiva activişti FSN cu “clarviziune”.
  Aşa devine logic rolul de activist a lui Măgureanu printre condeieri moldoveni şi exilaţii din Casele de Odihnă ale Uniunii Scriitorilor din Moldova, Pleşu, Dinescu, Tudor Octavian, Liviu Stoiciu, etc.
  Găluşca i-a făcut să scape de sub control declanşarea evenimentelor din Timişoara – opera profesioniştilor KGB, CIA şi garniturii de servanţi ai serviciilor “satelite” (maghiare, sârbeşti, redegiste, cehoslovace, poloneze şi bulgăreşti), cum spun ei.
  Ştiu că diversioniştii armatei de la UM 404 Buzău („Tâmplarii”) erau în dispozitiv în zona Timişoarei de la declanşarea alarmei „Radu cel Frumos” şi au utilizat elicopterele de la Caransebeş. Batalionul Trupelor de Securitate de la Orăştie a trimis la Timişoara blindatele (TAB-uri) şi conform planului de apărare a patriei erau toţi erau conectaţi operativ şi protejaţi de intoxicare pe frecvenţele lor radio.
  Forţele de elită şi tehnica net superioară autoturismelor Lada, baloanelor metalizate şi simulatoarelor au clacat în propriul teritoriu fără ripostă. Ce utopie, ca şi cum Bin-Laden era pus cu botul pe labe din prima prin ascunzişuri mujahedine de către CIA, fără o trădare din interior!
  Ca în orice sistem piramidal, capii Securităţii şi Armatei sunt cheia defecţiunilor… ei şi-au negociat viitorul care seamănă cu al şefilor de servicii pensionaţi de aiurea: au firme de transport aerian, de comunicaţii, bănci private prin paradisuri fiscale şi fac trafic de arme, alcool, ţigări, ţiţei, droguri şi chiar carne vie.
  Politica internă a fost guvernată de teroare şi manipulare începând din 22 decembrie `89. După farsa loviturii de stat au urmat farsele CFSN-ului, CPUN-ului şi alegerilor din duminica orbului, cascada mineriadelor tot mai violente şi prelungite 10 ani. Azi, cei din serviciile secrete dezbinate, recunosc cu cinism că le-au coordonat.
  Reflexul extern a fost izolarea României care ne-a împins în criză, greu soluţionată de CDR cu investiţii şi sprijin extern occidental. Situaţia se repetă în 2009, adâncindu-ne în abisul crizei în interesul disperat al relicvelor îngrăşate monstruos sub poalele falsei democraţii.
  “Marea crăpelniţă” internă a rechinilor securişti avea nevoie de izolarea ţării pe plan extern. Izolarea a favorizat net marile afaceri murdare ale serviciilor secrete cu arme, muniţie, uraniu şi mercur, ţigări, alcool, cafea şi benzină cu Serbia, Bosnia, regimuri africane proscrise, FARQ ş.a.
  Repetatele afaceri Ţigareta cu avioanele pline cu ţigări de contrabandă plecau din ţară ca operaţii speciale cu arme şi muniţii. Se ştie că placa turnantă pentru Africa şi America de Sud era în vremea lui Ceauşescu ambasada noastră din Maroc.
  Bărbosul cu AKM la revoluţie – Gelu Voican Voiculescu, codoaşa serviciului secret “doi ş-un sfert” care a coordonat mineriadele, s-a dus din patriotism acolo, of course, dar s-a întors putred de bani…
  SRI-ul a rămas cu năravul bănos al utilizării avioanelor militare şi ale Romavia la cărăuşia armelor traficate de contrabandistul rus Victor Bout din Ucraina. Omar Hayssam era partener de afaceri cu Bout şi trafica mercur iranian necesar rachetelor militare ale Rusiei. El urca, cu avizul tuturor serviciilor SPP, SRI şi SIE, în avion cu Iliescu la sammituri internaţionale cu afacerişti, tocmai pentru că era utilizat demult de servicii şi era fidelizat.
  Petre Roman a avut ciocniri cruciale cu UM “doi ş-un sfert”-care l-au forţat să demisioneze la mineriada din septembrie 1990 şi şi-au adus omul care să le predea conturile Securităţii, pe Stolo`– amicul gata să facă un pas înapoi la ordin.
  Şantajul – similar cu al lui Adrian Năstase – l-a făcut să piardă şefia PD-ului pe care l-a creat rupând din PSDR, dar la final câştigătorul a fost acelaşi om ca şi în lupta cu Năstase, Traian Băsescu – omul cu Dosarul Flota.
  Vasile Blaga era şeful Vămii din Oradea şi, cum a spus-o, aduna bani de coşniţă pentru familia lui Petre Roman şi conexiunile erotice oficializate ulterior. Subalternii lui din Oradea sunt acum în fruntea Direcţiei Generale a Vămilor, respectiv pe Radu Mărginean ca director şi pe Dan Pulbere ca director adjunct.
  Pe fostul său adjunct Călin Vesa l-a pus director al Direcţiei Vamale Regionale Cluj, care cuprinde toate judeţele din nord-vestul României (Bihor, Satu Mare, Maramureş, Sălaj, Bistriţa şi Cluj). Desigur, au numai lucruri sfinte de ascuns, cum ar fi accizele pe clopoptele bisericii Piratului din Cornul Coroceniului.
  În dosarul Flota, scoaterea de sub urmărire penală a fost opera lui Daniel Morar, procuror la Curtea de Apel Cluj. În septembrie 1999, acelaşi pocuror l-a arestat ilegal pe Aurel Liviu Ciupe, a semnat mandatul de interceptare telefonică ilegală a judecătorului Viorel Burzo şi a manipulat abuziv probele împotriva acestuia.
  Virgil Ardelean, „Vulpea” provine din structurile serviciilor de la Cluj-Napoca, a fost şeful DGIPI şi are dosarele lui Pentie şi Şumulan de la şeful PNA, ardeleanul Remus Şpan.
  Sunt cele cu care a fost şantajat Vasile Blaga la alegerile din 2004 între turul unu şi doi şi care au fost închise din nou cu aportul Procurorului General Laura Codruţa Koveşi – o sibiancă anonimă cu tată prim-procuror la Mediaş de 30 de ani.
  Fostul ministru de interne Ioan Rus este de pe meleagurile Clujului, ca şi jurnalista ardeleancă în descoperire pe la B1 TV, care îi ştie aluniţele intime… Mega afacerile ilegale cu trecere prin vămile din zona Ardealului erau controlate de servicii sau au fost patronate un serviciu sau de altul rival. Oamenii acoperiţi în robă din instituţii nu sunt chiar mulţi, deci ar putea fi aceiaşi sau cu conexiuni apropiate devoalabile în… dosarele Pentie, Şumulan, Ciupe, Borzo, hoţii de utilaje grele din Occident, etc.

  psiholog Ioan Crişan, Deva

 8. “RESTURAŢIA” [Nezavissimaia Gazeta este ZIUA lor manipulatoare ] La noi Ciorbea “procurorul-sindicalist “ cum îl numea antifesenistul notoriu Cornel Nistorescu, inundă micul ecran al REALITĂŢII lui S.O.V cuprins de “o efervescenţă intelectuală care ”înfierează vindicativ” coaliţia PSD&PDL numindu-o cu dispreţ FSN1&FSN2… Ţărăniştii au ratat lansarea creştin-democraţiei şi cu ajutorul incoruptibilului premier ţărănist Ciorbea …Emil Constantinescu a ratat lansarea societăţii civile abandonînd GOLANIADA , abandonînd CONVENŢIA DEOMCRATĂ expresia politică a societăţii civile născută şi concepută de români ,pentru români , abandonînd astfel proiectul românesc în braţele unuia ca Soros tăticul societăţilor civile implantate de masoneria americană în spaţiul fostei URSS (CSI) Clonatorii GOLANIADEI l-au adoptat şi adaptat pe Soros . Au altoit rapid pe cadavrul GOLANIADEI o REVOLUŢIE PORTOCALIE de parcă noi am fi fost fraţi cu ucrainienii , nu cu bucovinenii din Ucraina ,de parcă noi nu am fi fost ROMÂNIA MARE şi nu am fi avut una din cele mai moderne constituţii din Europa (1923) Ghinionul ne-a urmărit cu perseverenţă au urmat LIBERALII lui PATRICIU care au dat mâna cu PSD –ul sub masă pentru a da o lovitură GLOBALISTĂ :înstrăinarea resurselor naţionale de petrol şi gaze naturale unor concerne străine în condiţii total deazavantajoase pentru statul român . Astfel s-a născut primul cetăţean de etnie română LIBERAL de frunte al SATULUI GLOBAL :Dinu Patriciu. Nu apăruseră jurnaliştii -tonomat dirijaţi de Mogulii autohtoni Mark Percival director al „România Tink-Thank” (RTT) spunea că România a devenit o societate tot mai divizată între elita baronilor şi masele sărăcite -„Există în economia românească 500 de rechini care înoată după alte reguli a spus Preşedintele Consiliului Investitorilor Străini (Gilbert Wood), rechinii aceştia din economie , au replicat voci hrebenciuge se vor transforma în delfini…

 9. Unde este coruptia si criza ? Puteti vedea nernorociile facute de UDMR-isti. Intrati pe pagina hotlovestudio.com si veti avea subiecte bomba tot anul.

 10. Cititi, va rog, si urmatorul material. Este o analiza atenta, detaliata a mesajelor transmise de Ciprian Nastasiu, in cartea sa, despre persoanele implicate alaturi de Omar Hayssam in traficul international de armament. Omar a negociat la Moscova insotit de Nicolae Saracu, Emil Cico Dumitrescu, Solomon din Prahova (care ar putea fi Samson Constantin, un apropiat al lui Cico, dar si al fiicei lui Traian Basescu), un inginer sef din Murfatlar (recte Fruvimed Medgidia).

  http://www.moravuri.ro/articole/3188-cine-a-organizat-fuga-lui-omar-hayssam.html

Ultimele aparitii