Vernisajul expoziției permanente – “Senatul României, instituție marcantă pentru istoria statului modern român”

Hits: 16

Direcția presă, comunicare și imagine

Anunț de presă

Marți, 25 iunie 2019, ora 11:00, va avea loc vernisajul expoziției permanente ,,Senatul României, instituție marcantă pentru istoria statului modern român” în sala de ședințe a Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări a Senatului (nr. 5001, etaj 5, corp B3).

Expoziția, dedicată documentelor juridice relevante pentru activitatea Senatului ca instituție marcantă a istoriei societății și democrației românești, a fost realizată cu sprijinul Bibliotecii Naționale a României și al Arhivelor Naționale ale României.

În deschiderea evenimentului vor lua cuvântul membri ai conducerii Senatului, membri ai comisiei juridice, precum și conducerile Bibliotecii Naționale a României și a Arhivelor Naționale ale României.

Info utile:

În sprijinul jurnaliștilor interesați de reflectarea inaugurării acestei expoziții, se fac următoarele precizări:

• Confirmarea participării  până  pe 25 iunie 2019ora 9:00

e-mail: com.juridica@senat.ro;

mobil: 0724161953.

• Accesul reprezentanților mass-media se face pe la intrarea B3 a Senatului. 

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CE AM PUTUT SA VEDEM LA TELEVIZOR? UN INDIVID CARE REFUZA SA SE SUPUNA MEDICAMENTATIEI !!! L-AM VAZUT PE CRISTIAN DIACONESCU IN SEVRAJ!

mar iun. 25 , 2019
Hits: 16 Maximus Stan – AntiMafia Inca un rand de medicamenteeee!!! Cipralex, distonocalm, anxiar, imovane, xanax pentru CRISTIAN DIACONESCU!!! Caldura mare cu explozii solare. Tornade si grindina. Diaconescu mai lipsea din peisaj. Oameni buni, si in general, oameni. Auziti ce zice CRISTIAN DIACONESCU ca a vazut in filmarea cu madam procuror care tragea de fetita data spre adoptie, in disperarea ei […]