Va trebui să votați pe oricine, și-un picior de pat

Hits: 378

Va trebui să votați pe oricine, și-un picior de pat

Ai putea crede că Iohannis a fost băgat de cineva direct într-un colț fără ieșireklaus iohannis-antimafia.ro

Cunoscând însă personajul, cu un caracter de-a dreptul oribil, cred mai curând că s-a băgat singur. Și pentru a nu fi acuzat că-l jignesc gratuit pe acest individ, aș vrea să readuc rapid în memorie câteva din afirmațiile publice pe care mi le-am asumat din 2014 încoace, să vedeți cu cine avem de-a face:

1) A călcat justiția în picioare, pe mână cu Livia Stanciu a aranjat ca să fie declarat compatibil după alegerile prezidențiale, într-un dosar clar de incompatibilitate.

2) L-a Arestat pe Șeful ANI Horia Georgescu pentru că a făcut recurs la momentul respectiv, care acum câteva zile a fost declarat nevinovat. Horia Georgescu a fost executat la ordinul lui

2) A Arestat toți oamenii lui Băsescu, pentru că în delirul lui îl vedea ca pe un pericol.

3) A Arestat și Condamnat o serie de lideri PSD, de la Olguța Vasilescu la Nicușor Constantinescu, doar pentru a dovedi că PSD-ul este un partid corupt.

4) În campania de prezidențiale a vrut să creeze un măcel la Brașov între PNL și PSD. La ora aceea am sunat toți liderii PSD și i-am prevenit, iar ei nu au intrat în jocul nemernic al lui

5) Este profund implicat în moartea tinerilor de la Colectiv, motiv pentru care public l-am acuzat de crimă.

6) A scos oamenii în stradă creînd haos în România, doar pentru a fi perceput el ca mare luptător anticorupție.klaus iohannis-antimafia.ro

7) L-a condamnat fără motiv pe Dragnea doar pentru scăpa de el pentru că l-a făcut hoț de case și a cerut să dea banii furați înapoi Statului.

8 A vândut Pădurile și Resursele unor parteneri de afaceri

9) A furat cu acte false case în Sibiu

10) A transformat Forumul Democratic German într-o Continuatoare a unei Organizații Naziste desființată prin Convenția de Pace de la Paris, doar pentru a pune mâna pe niște case.

11 A dărâmat și a reconstruit pe banii statului, cu trei milioane de euro, Vila Lac în care locuiește, punând în pericol un o biectiv de grad “O”, doar pentru a-și satisface poftele megalomanice ale lui și ale nevestei.

12: A vândut la propriu copii în anii 90 pentru bani.

13) A amenințat un consilier județean chiar în Biroul Președintelui CJ, Consilier Județean care-i scosese la lumină hoțiile de la Sibiu

Și multe, multe altele.

Să fie clar, acestea și multe altele nu sunt relatări de presă

Să fie clar, acestea și multe altele nu sunt relatări de presă, ci sunt sunt acuzații pe care eu i le-am susținut public, cu probe.

Ar părea că acest individ a intrat într-o capcană, dând-o afară pe Viorica Dăncilă. Cunoscându-l destul de bine, eram tare curios de ce s-a riscat, pentru că e foarte posibil, așa cum am arătat, să nu poată să-și numească “ guvernul” lui în perioada imediat următoare.

Am tot întrebat, am tot recapitulat, individul nu face nimic fără un interes personal, material în primul rând.

În opinia mea, sunt aproape sigur că Iohannis a vrut să scape de guvernul Dăncilă din trei motive:

1) Vrea să controleze justiția din nou, în primul rând pentru a o scăpa pe Carmen Iohannis de o condamnare penală cu executare în furtul de case, pentru că până termină el al doilea mandat, fapta în ceea ce-i privește se va prescrie.

2) Nu vrea să dea cei cinci sute de mii de euro furați de la Stat după ce a pierdut în proces o casă, iar cel care ar fi trebuit să-i ia banii era Ministerul Finanțelor. Cu Câțu ăla sau cu orice alt papițoi numit de el, hoția rămâne nepedepsită, iar el rămâne cu banii și, nu în ultimul rând,

3) Vrea să se asigure că RAAPPS nu va spune de cei trei milioane de euro cheltuiți pentru grandomania lui și ale consoartei de la Vila Lac. klaus iohannis-antimafia.ro

Oricare dintre cele trei sunt fapte Penale și el vrea să scape, iar atunci Guvernul lui și Justiția Lui nu se vor atinge de el.

Numai că a făcut o greșeală. Dând jos Guvernul, nu va reuși să pună repede altul în loc

Din fericire pentru el, Dăncilă nu este un adversar real, face balet, altfel l-ar fi trimis demult sau l-ar trimite în judecată acum, în plină campanie electorală, în civil, dar și în penal, pentru a recupera prejudiciul statului de 500:000 de euro.

Tot ce am prezentat mai sus sunt infracțiuni grave, locul omului fiind la Pușcărie, nu la Cotroceni.
Responsabilitatea pricopsirii României cu un astfel de specimen aparține în primul rând serviciilor secrete, dar și PNL/ului, care ne-a dat pe cap un astfel de individ.

Există o responsabilitate uriașă a electoratului român de a ne scăpa de el

Va trebui să votați pe oricine, și-un picior de pat, doar pentru a nu ieși încă odată Iohannis președinte.

Dacă mai ia un mandat, țara se va prăbuși, iar el va scăpa nepedepsit pentru toate infracțiunile.

Dacă ați decis să vă duceți la vot, votați pe oricine, pentru că oricum nu va fi nimeni atât de ticălos!

O sâptămână frumoasă!

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Statul Profund și Statul Paralel

mar oct. 15 , 2019
Hits: 378Statul Profund și Statul Paralel Puțină lume mai știe că termenul de Stat Paralel a plecat de la întâlnirea din Sufrageria lui Oprea, despre care eu am vorbit prima dată în Septembrie 2015 timp de șase luni, zi de zi, seară de seară, și nimeni nu credea, toată lumea nega, până a venit o altă confirmare; Dar și de […]
statul paralel-antimafia.ro