Mesajul necruțător al președintelui Tribunalului Timiș: ”Vă este frică? Plecați. Aveți un trecut care vă urmărește? Plecați”

Hits: 363

judecator-stoicescu-antimafia.ro
Președintele Tribunalului Timiș, Adriana Stoicescu

Mesajul necruțător al președintelui Tribunalului Timiș: ”Vă este frică? Plecați. Aveți un trecut care vă urmărește? Plecați”

Președintele Tribunalului Timiș, Adriana Stoicescu, a transmis, pe contul său de Facebook, un mesaj categoric, în care cere ca în sistem să rămână doar ”judecători drepți, care nu se tem”. ”Generațiile întregi, crescute la umbra Mioriței, au deja înscrise lașitatea și defetismul în codul genetic. Lipsa de implicare, fuga de răspundere, veșnicul „nu se poate” sunt cartea lor de vizită.

Comunismul i-a învățat pe cei mai mulți să tacă, cu capul plecat, sperând că, târându-se, nicio sabie nu îl va tăia. Pe cei puțini privilegiați i-a învățat să fie aroganți, obraznici și abuzivi, dar slugarnici cu puternicii zilei. A venit momentul să arătăm tuturor că a fi judecător înseamnă a fi curajos și demn.

A fi judecător înseamnă a face dreptate și a spune adevărul indiferent de riscuri. Vă este frică? Plecați. Aveți un trecut care vă urmărește? Plecați.

Vreți să trăiți confortabil, în mediocritate și supuși? Plecați. Lăsați judecătorii care cred în vocația lor să facă ceea ce trebuie să facă. Acum, mai mult decât oricând, România are nevoie de o justiție puternică și dreaptă. Iar o astfel de justiție înseamnă judecători drepți, care nu se tem”, a scris judecătoarea .

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ana Birchall a cerut o anchetă la Penitenciarul Rahova după permisia acordată lui Liviu Dragnea

sâm nov. 2 , 2019
Hits: 363Ana Birchall a cerut o anchetă la Penitenciarul Rahova după permisia acordată lui Liviu Dragnea Ministrul Justiției, Ana Birchall, a cerut directorului Administrației Naționale a Penitenciarelor o informare de urgență privind ziua liberă de care ar fi beneficiat Liviu Dragnea joi. Șeful ANP a declanșat, la rându-i, verificări la Penitenciarul Rahova. Ministrul Justiției a declarat pentru Digi24.ro că a […]
Ana-Birchall-antimafia.ro