UN TIRIPLICI

Hits: 48

Dan Andronic: „Prostovanul ăla USR-ist de Andrei Caramitru vrea să redenumească bulevardul Kiseleff, Bulevardul Eroilor Anti-comuniști.

Dan Andronic: „Prostovanul ăla USR-ist de Andrei Caramitru vrea să redenumească bulevardul Kiseleff, Bulevardul Eroilor Anti-comuniști. Pentru că dă dovadă de analfabetism cultural de clasa a 6-a și crede că Pavel Kiseleff a fost vreun general KGB, eu propun să-i scoată din calendar pe Chiril și Metodie, să-i interzică lui tac-su să mai joace Cehov și Gogol, iar cărțile lui Soljenițîn să fie arse în librării. După care să bea o vodcă și să se îndoape cu icre negre. E singura parte pe care sigur o va înțelege!”

Eu cred ca ,,micul extremist” idiot va aduce mari deservicii USR-ului. Ameninta jandarmeria, PSD-ul, PNL-ul, tot:

,,Vom destructura total și Jandarmeria și PSD-ul, ca sa știți, aplicând legile țării asteia și ale Europei. Multi dintre voi o sa ajungeți in pușcărie – ceilalți o sa fugiți mâncând pământul in străinătate ca nimeni nu vă va mai accepta aici. O sa spălați WC-uri, in cel mai bun caz, dacă aveți noroc. Faceți-va naibii bagajele înainte sa vină tornada peste voi. Vine una așa de mare cum nici nu vă puteți imagina !!!!!”

Mai, tiriplici, mai bine ai explica de unde ai avut 2 mil. Eur cash cand ai pus mana pe vila aia de patrimoniu, de 3 mil. EUR. Pe care Ministerul Culturii n-a voit s-o rascumpere si ti-a lasat-o tie.

Alex Dima

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

MEDICAMENTEEEEEE…!

vin iun. 21 , 2019
Hits: 48 MEDICAMENTEEEEEE…! Monica Macovei: ”Secția specială de anchetare a magistraților trebuie desființată de Guvern acum, prin OUG. Publicarea în România și respectarea recomandărilor GRECO privind desființarea acestei secții sunt obligatorii.” Aduceti-i cipralex, distonocalm, anxiar, imovane sau xanax, macar! Ma, “bip”, tu ai distrus justitia din Romania! Tu ai supus-o acelor forte oculte care n-au voie, prin lege, sa imixtioneze […]