Un răspuns pentru doamna Bruynseels: Proiectele nu pot fi separate de oamenii care le propun…

Hits: 32

Un răspuns pentru doamna Bruynseels: Proiectele nu pot fi separate de oamenii care le propun…

Despre OAMENI trebuie să vorbim, doamna Bruynseels, înainte de toate! Infinit mai important este ca alegătorul român să se orienteze în funcție de calitatea umană a candidaților. Pentru că, altminteri, vom continua să ne încolonăm pentru a vota VORBE, fără să căutăm mai întâi OMUL din spatele vorbei… Așa s-a întâmplat în cazul Băsescu, așa s-a întâmplat în cazul Iohannis. Mai mult, pe logica discuției despre proiecte și doar despre proiecte, ar însemna să ștergem brusc cu buretele tot, să nu mai ținem cont de nimic din trecutul unor personaje politice.

Dar, cu toată dragostea:

– Eu chiar n-am de gând să-l ascult pe Iohannis vorbind despre proiecte! Voi vorbi exact despre PERSOANA Iohannis, despre modul cum s-a raportat la români, despre cum a călcat în picioare Constituția, despre cum s-a transformat în primul turist al țării, despre paltonul aruncat pe mașină, despre rânjetul lui care spune infinit mai mult despre el decât 10 ore de discuții despre… proiecte. Deci cred, dimpotrivă, că despre PERSOANA IOHANNIS TREBUIE să vorbim!

Pe doamna Dăncilă nu o mai pot asculta

– Pe doamna Dăncilă nu o mai pot asculta vorbind despre proiecte! A urcat pe scenă, cu mine, anul trecut, la marele miting împotriva abuzurilor. Iar acum, brusc, PERSOANA Dăncilă ne spune că a fost plecată nouă ani din țară și n-a auzit nimic despre Noua Securitate… Deci cred, dimpotrivă, că despre PERSOANA DĂNCILĂ TREBUIE să vorbim!

Pe domnul Tăriceanu îl pot asculta vorbind

– Pe domnul Tăriceanu îl pot asculta vorbind despre proiecte. Să nu fie însă proiectul offshore (gaze și petrol la Marea Neagră), proiectul „Isărescu reales la al 1.497-lea congres”, proiectul „să-l reevaluăm pe Ponta”, ori proiectul „să nu-l suspendăm pe Iohannis orice ar face”. Deci cred, dimpotrivă, că și despre PERSOANA TĂRICEANU TREBUIE să vorbim!

Pe domnul Ponta nu îl voi asculta niciodată vorbind

– Pe domnul Ponta nu îl voi asculta niciodată vorbind despre proiecte. Și-a bătut joc de MILIOANE de români în 2012 (telefonul lui Barroso a fost mult mai important pentru el decât votul dat, la 40 de grade, de 7,4 MILIOANE de români) și 2013 (a propus-o pe Kovesi la DNA). Deci cred, dimpotrivă, că despre PERSOANA PONTA TREBUIE să vorbim!

Pe NE-excelența sa, ambasadorul Hans Klemm, nu îl pot asculta vorbind

– Pe NE-excelența sa, ambasadorul Hans Klemm, nu îl pot asculta vorbind despre proiecte. Pentru că și-a permis să certe poporul român pentru cum votează, și-a permis să se amestece în treburile interne ale țării mele stabilind el ce legi sunt bune și ce legi nu sunt bune și, nu în ultimul rând, și-a permis acum câțiva ani, chiar pe pagina oficială a ambasadei, să aplaude acțiunea ANAF-ului din vremea lui Cioloș, acțiune prin care 5 televiziuni urmau să fie aruncate în stradă. Deci cred, dimpotrivă, că despre PERSOANA KLEMM TREBUIE să vorbim!

Eu chiar n-am de gând să-l ascult pe Băsescu vorbind despre proiecte!

– Eu chiar n-am de gând să-l ascult pe Băsescu vorbind despre proiecte! 10 ani oribili cu acest personaj mi-au fost suficiente… Am fost în 2012 să-l suspend ca PERSOANĂ, cu tot cu proiectele lui! Deci cred, dimpotrivă, că despre PERSOANA BĂSESCU TREBUIE să vorbim!

Eu chiar n-am de gând să o ascult pe Kovesi

– Eu chiar n-am de gând să o ascult pe Kovesi vorbind despre proiecte! Să mă intereseze proiectele ei „europene” când știu cum a acționat, ce protocoale secrete sinistre a semnat, prin ce sufragerii s-a perindat? Nu, PERSOANA Kovesi nu are despre ce proiecte să-mi vorbească vreodată! Deci cred, dimpotrivă, că despre PERSOANA KOVESI trebuie să vorbim!

Pe domnul Barna nu îl pot asculta vorbind

– Pe domnul Barna nu îl pot asculta vorbind despre proiecte, în condițiile în care ne propune „pastila albastră” din Matrix, dar ani de zile a înghițit cu maximă satisfacție „pastila roșie” în cantități astronomice (contracte cu instituții de stat conduse de oameni din PSD). Domnul Barna încurcă ipocrit pastilele… Deci cred, dimpotrivă, că despre PERSOANA BARNA TREBUIE să vorbim!

A vorbi despre marile probleme de caracter și atitudine ale unor contracandidați nu e „atac la persoană”, ci responsabilitate față de alegători!

Sunt de acord cu propunerea dumneavoastră de a vorbi despre proiecte. Dar discuția despre proiecte e doar vorbă în vânt dacă nu deschidem ochii mari pentru a vedea și cum e de fapt omul care ne propune proiecte. A vorbi despre cine sunt de fapt oamenii care propun diverse proiecte nu e a-i „ataca” sau „a-i vorbi de rău”. E a fi cu adevărat responsabil față de cei care votează, a prezenta realitatea exact așa cum este ea astfel încât cei care aleg să-și exprime opțiunea cu adevărat în cunoștință de cauză.

Fie să ȘTIM, fie să VORBIM, fie să FIM!

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

"PARTAJ" intre politicieni, sau cum se impart beizadelele intre/printre ei, in functii publice, pe bani publici si grei!

lun iul. 29 , 2019
Hits: 32LISTA BEIZADELELOR BAGATE IN POLITICA … “cu forcepsul”! Adica, domnul Fifor “se deplaseaza” acasa la domnul Adrian Nastase, si “il roaga” sa ii dea beizadeaua in subordine Mihnea-Daniel Nastase, fiul lui Adrian Nastase, a fost numit in functia de consilier onorific al vicepremierului pentru parteneriate strategice, Mihai Fifor, potrivit unei decizii a prim-ministrului Viorica Dancila publicata, joi, in Monitorul […]