Un cretin, candidat la Președinția României. Dacă vreți să fiți ca el, votați-l!

Hits: 72

Un cretin, candidat la Președinția României. Dacă vreți să fiți ca el, votați-l!

Se numește Alexandru Cumpănașu. Cu câteva săptămâni în urmă, acest personaj, răsărit dintr-o tragedie (dispariția a două fete: Alexandra Măceșanu – pentru care se autointitulează unchi – și Luiza Melencu), scria pe Facebook următoarele, în stil de mare agramat:

„Pt toti cretinii care au TEAMA ca as putea candida la prezidentiale: NU VOI CANDIDA. NU voi fi inca un prizonier al unui sistem infect care sa-mi dirijeze viata si actiunile. Ba mai mult am vazut un articol astazi ca am raspuns cu «jumatate de gura» in emisiunea Catalinei Porumbel ca nu voi candida. Niste manipulatori penibili.

Catalina mai avea 1 minut din emisiune si m-a rugat sa raspund foarte scurt la intrebari. M-a intrebat daca voi candida. Am raspuns simplu NU, am o alta misiune in viata. Trebuie sa lupt impotriva crimei organizate. Alte aiureala greu de imaginat este ca «cineva mi-a strans semnaturile…» si ca in Octombrie «…chiar daca nu vreau voi fi fortat sa candidez». Eu am impresia ca aceia care au scris acest articol chiar nu ma cunosc: nu ma poate obliga NIMENI sa fac NIMIC in viata asta.

Iar de strans semnaturi cred ca baga din burta de frica. Despre ce dracu vorbesc oamenii astia?. Ca sa nu mai spun ca vorbesc despre mine ca un «pericol pt Iohanis». Adica sa ma puna prin gura lor in conflict cu toti decidentii Romaniei inclusiv cu Iohanis. O astfel de reactie disperata mi-a fost rar dat sa vad. Sunt BARBAT nu ganganie precum majoritarea liderilor nostrii de azi care mint intruna si fac doar jocuri de culise. Daca imi doream o spuneam eu. Dar NU voi candida. V-ati linistit lichelelor?”.

Iată ce postează acum același Cumpănașu: „Dacă mâine ar avea loc alegerile prezidențiale, cu cine ați vota?”. Variante oferite: Alexandru Cumpănașu și Klaus Iohannis, nimic altceva. Impostorul și-a făcut și un web site, alexandrucumpanasu.ro.

Îndeamnă lumea să se adune și să strângă semnături pentru ca el să poată intra în cursa pentru Cotroceni.

Cine mai e cretin, Cumpănașule? Păi, e simplu. Cretinul ești chiar tu, fiindcă tu ai lansat acest cuvânt. I-ai făcut cretini pe toți cei care susțineau că ai un singur scop prin ieșirile tale la TV: să candidezi la prezidențiale.

Lucrurile s-au adeverit. Deci, tu ești marele cretin care-i cataloga astfel tocmai pe cei care ți-au devoalat strategia. Gunoiule! Și ți-o spun cu respect față de limba română. Agramatule!

Ai transmis live pe Facebook în timp ce conduceai mașina, inconștientule!

Ai transmis live pe Facebook în timp ce conduceai mașina, inconștientule! Știi câți oameni au murit din cauza asta? Câte familii au fost distruse de niște inconștienți ca tine, care, în loc să fie atenți la volan, se filmau și comentau despre vrute și nevrute. Ei bine, ești exact ca ei. Un inconștient și un impostor. Un ipocrit și un mincinos. Un Pinocchio cu nas ascuțit ca al unui rechin: Marele Alb care ne ia de proști pe toți.

Cine ești dumneata, domnule Cumpănașu? Nu ai CV, nu ai vârstă, nu se știe nimic de tine. Sau ești un vampir energetic, venit de pe Marte?

Faci pe lupul moralist.

Te-ai luat de avocatul Tontonel. L-ai catalogat unealtă a PSD: că a realizat contracte cu PSD-iștii. Păi, tu, lepră, cine ești? N-ai luat peste 900.000 de euro de la statul român, de la Ministerul de Interne, dintr-un singur contract? N-ai făcut tu avere cu banii dați de PSD-iștii care conduceau instituțiile generoase cu tine? Deci nu sari mai departe de așchia Tontonel. Ești de o prostie rară. Doamne ferește să avem un asemenea președinte! Am crezut că Vadim Tudor era cel mai rău personaj posibil, dar acum îmi dau seama că suma tuturor idioțeniilor ești chiar tu în persoană.

Ai o asociație.

Cică se bate pentru implementarea democrației. Care democrație, Cumpănașule? Ce democrație ai implementat tu cu milionul de euro primit de la stat? N-ai reușit să asiguri nici măcar transportul în comun în satul Alexandrei Măceșanu, pentru care te cataloghezi unchi! Da. Ești unchi numai când dispariția ei te ajută să obții o funcție mai mare decât cea pe care o ai în prezent. Profitorule!

îți mulțumesc că ai citit articolul meu!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Violențe nepermise într-o sală de sport – a curs și sânge, la meciul dintre CSM și Dinamo!

Dum sept. 8 , 2019
Hits: 72Violențe nepermise într-o sală de sport – a curs și sânge, la meciul dintre CSM și Dinamo! Ar fi trebuit să fie un derby, cunoscută fiind rivalitatea permanent între echipele bucureștene, ba chiar recunoaștem că, în ultimii ani, meciurile a avut o desfășurare de nivel European, cu realizări tehnice de excepție! Dar numai atunci când jucătorii s-au preocupat doar […]
CSM - Dinamo
  • Hits: 526 Gheorghe Tadici – Sorina Târcă 0 – 1! Ieri, sub Meseș, HC Zalău a ratat o victorie care îi era la îndemână, scor 25 – 28 cu Brașovul, dar și treapta a treia a podiumului Ligii Florilor… Dacă ar fi bătut și Corona lui Crăciun, atunci Zalăul ar fi putut să-și umfle mușchii și să spună că, după […]

  • Hits: 196Absolventa multirestanțieră Codruța numai ce a primit repartiție la Bruxelles STUDENTUL BULĂ IA REPARTIȚIE DIRECT LA BRUXELLES, CĂ-N ȚARĂ NU MAI SUNT LOCURI MOTTO: „Premianții, adică cei de nota 10 sau 9, au luat repartiție în București. Absolvenții de nota 8 au primit repartiție în municipii-capitale de județ… cei de nota 7 sau 6, în orășele, iar ăia de […]

  • Hits: 113Începe! Laura Codruța Kovesi – Un procuror mediocru, care a executat orbește ordinele politicienilor din afara țării și din țară “Eroină, Luptătoare Neînfricată împotriva corupților, imaginea Purității aflată permanent în luptă cu Răul” Așa o caracterizează susținătorii ei. Un procuror mediocru, care a executat orbește ordinele politicienilor din afara țării și din țară, pe care i-a vândut după aceea la […]

  • Hits: 901Maria Gavrilă: ”Merit și eu puțină încredere, pentru că în Zăvoi n-am avut parte de așa ceva”! Aș putea spune că handbalista din București ajunsese la o răscruce de drumuri, nu știa încotro s-o apuce, mai ales că în ultimii ani avusese parte de multe dezamăgiri… Cu toate acestea, s-ar putea spune că Maria Gavrilă a fost o răsfățată […]

  • Hits: 163Pinocheții de România. Dreapta, Stânga și Stânga’mprejur! Alegerile de anul acesta sunt militarizate. Adică sunt între militari care au scos la înaintare niște civili care și ei fac pe militarii. De exemplu, Mircea Diaconu este susținut de SIE, adică de Ponta/Predoiu fost șef SIE. Meleșcanu, alt înalt ofițer SIE ( este demult general) este racolat de echipa SIE de […]