TUPEU ȘI NESIMȚIRE! Senatorul de Prahova, Iulian Dumitrescu (PNL) postează anomalii despre „România normală”!

Hits: 1457

TUPEU ȘI NESIMȚIRE! Senatorul de Prahova, Iulian Dumitrescu (PNL)postează anomalii despre „România normală”!

ÎN CE ȚARĂ AM AJUNS SĂ TRĂIM??
ÎN ȚARA ÎN CARE HOȚII DIN PNL STRIGĂ CĂTRE HOȚII DIN PSD!

Mi-am permis să-l întreb pe Iulian Dumitrescu ce înseamnă „România normală”: „O România Normală înseamnă, dle Iulian Dumitrescu, favorizarea unora ca Stângă de la Galați și contractele pe bani publici cu PSD? Dle Dumitrescu, lăsați pe alții să vorbească de „România normală”; dvs nu aveți niciun drept moral să faceți acest lucru. Un pic de rușine mimați, măcar!”

Ce înseamnă „România normală” pentru IULIAN DUMITRESCU, SENATOR PNL DE PRAHOVA, politician care (neoficial) se află în spatele mai multor firme, care au contracte cu statul de sute de milioane de euro în ultimii 10 ani. O adevărată suveică de făcut bani!
Pe scurt despre senatorul PNL Iulian Dumitrescu (pe larg, voi reveni curând, inclusive despre averea uriașă făcută din muncă „cinstită”).

Acționar la SC Antinori SRL cu sediul în București, societate înregistrată în octombrie 2018.

A fost asociat / acționar la următoarele firme, toate radiate:
EURO GRUP DG TRANSPORT SRL (firmă de construcții) și DELTA CONTCONSULT SRL= asociat cu Grigore Vasile Viorel
BUCEGI MANAGEMENT SRL
DGM AGREGATE SRL,
LAUCRIST SRL,
LONE SRL,
OMEGA PRODUCTION SRL
ZALEX CONSTRUCTION SRL (condusă official de Cristian Ene, din umbră de Iulian Dumitrescu)

EURO GRUP DG TRANSPORT SRL (înființată în 2005)
imediat după ce Alianța DA ( PD si PNL) a format guvernul Tăriceanu I.

Iulian Dumitrescu a fost asociat în firmă cu Grigore Vasile Viorel, potrivit Monitorului Oficial din 2006. În 2008, firma cu sediul în Sediu Comuna Frumuşani Județul Călăraşi și-a schimbat sediul in judetul Ilfov. Iulian Dumitrescu îi cesionează partenerului său Grigore Vasile Viorel părțile sale sociale, cum a mai făcut de altfel, potrivit Monitorului Oficial, și în cazul unei alte firme, DELTA CONT CONSULT – S.R.L

Contracte cu statul: 29 de milioane de euro!!

EURO GRUP DG TRANSPORT SRL a făcut afaceri cu statul și în perioada în care Iulian Dumitrescu era OFICIAL ASOCIAT dar și după ce n-a mai fost asociat oficial. Firma de construcții a făcut în perioada 2007-2012 contracte cu statul în valoare de 130 de milioane de lei, adică aproape 29 DE MILIOANE DE EURO!!!

Cele mai multe contracte au fost încheiate cu Consiliul Județean Călărași și cu primarii din județul Călărași; însă a derulat contracte și cu primării din județele Prahova și Ilfov.

ZALEX CONSTRUCTION SRL din comuna Otopeni condusă oficial de amicul lui Dumitrescu, Cristian Ene, a făcut multe afaceri cu statul, inclusiv prin asociere cu SC DELTA ACM 93, o firmă celebră pentru contractele pe bani publici derulate și în județul Prahova, unde acum Dumitrescu este co-președintele organizației județene a PNL.

Poate ne informează public domnul senator Iulian Dumitrescu care este valoarea contractelor derulate de ZALEX CONSTRUCTION SRL (a derulat contracte de deszăpezire în județul Călărași și în mun Călărași).

De asemenea, firmele aflate în zona de influență a senatorului PNL Iulian Dumitrescu au avut numeroase proiecte finanțate din FONDURI EUROPENE.

Pentru senatorul liberal „România normală” înseamnă conectarea la conducta banilor publici!

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Promovarea secretarelor, metrese ale politicienilor, e o practică frecventă

mie sept. 25 , 2019
Hits: 1457Folosirea mamelor sau soțiilor în încercarea de a păstra accesul la putere Promovarea secretarelor, metrese ale politicienilor, e o practică frecventă Capul familiei a obosit, mai ales din cauza drumurilor la DNA și la instanțe, funcționarii de a căror complicitate e nevoie pentru contractele cu statul nu mai sunt cooperanți pentru că se tem de pușcărie, iar firmele celor apropiați […]
beizadele in politica