“Trebuie sa vorbesc cu Liviu” Un nou scandal care vizeaza guvernarea PSD a iesit acum la iveala

Hits: 506

“Trebuie sa vorbesc cu Liviu”
Un nou scandal care vizeaza guvernarea PSD a iesit acum la iveala

Europarlamentarul Corina Cretu a dezvaluit ca, in 2017, cand era comisar european, i-a spus ministrului Transporturilor Lucian Sova ca sunt bani europeni pentru studiul de fezabilitate la autostrada Iasi-Targu Mures, insa acesta i-a răspuns: “Trebuie să vorbesc cu Liviu“ (n.r. – Dragnea).

Corina Cretu si-a inceput discursul cu un atac voalat la adresa guvernari PSD, despre care a declarat ca a facut un rau imens tarii pe plan extern, iar acest lucru a dus la decredibilizarea Romaniei pe mai multe planuri. Europarlamentarul Pro Romania a povestit un episod petrecut in 2017, cand, in calitate de comisar european, a discutat in biroul sau de la Bruxelles cu ministrul de atunci al Transporturilor Lucian Sova pe tema autostrazii Iasi-Targu Mures.

“La mine in birou, am martori, i-am spus ca anul viitor va fi Anul Centenar, hai sa facem un gest simbolic. Avem inca cinci miliarde de euro la dispozitie pentru infrastructura de transport. Nu putem finanta totul, dar macar sa pornim studiul de fezabilitate pentru autostrada Targu Mures-Iasi-Ungheni. Hai sa facem un gest si apoi din 2021 sa incepem constructia in exerciţiul financiar viitor. Toata lumea a ramas socata de raspunsul ministrului, care a spus “Nu stiu, trebuie sa vorbesc cu Liviu“. Asa mi s-a intamplat cu toate lucrurile. Nimeni nu a avut curajul sa ia o decizie“, a declarat europarlamentarul Corina Cretu.

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fraudă totală în retrocedarea de lângă Carrefour. Zoea Rădulescu și-a ales judecătoarea

lun ian. 27 , 2020
Hits: 506Fraudă totală în retrocedarea de lângă Carrefour. Zoea Rădulescu și-a ales judecătoarea Femeia din Mihail Kogălniceanu care a retrocedat terenul de vizavi de centrul comercial Carrefour din Constanța nu și-a ales doar expertul judiciar care i-a mutat din pix suprafața moștenită, din comuna sa, direct pe malul lacului Siutghiol. Ea și-a ales și judecătoarea. Și nu o dată. Ci […]