Statul Profund și Statul Paralel

Hits: 76

Statul Profund și Statul Paralel

Puțină lume mai știe că termenul de Stat Paralel a plecat de la întâlnirea din Sufrageria lui Oprea, despre care eu am vorbit prima dată în Septembrie 2015 timp de șase luni, zi de zi, seară de seară, și nimeni nu credea, toată lumea nega, până a venit o altă confirmare;

Dar și de la titlul unei cărți, “ Statul Profund”, care explica fenomenul similar din Statele Unite ale Americii, în care deciziile din Politica Americană erau influențate de Serviciile Secrete și de cu totul alți decidenți decât cei aleși la urne.

Acela este Statul Profund căruia i-a declarat război Donald Trump

Are o forță atât de mare, încât, de la pierderea alegerilor în fața lui Trump, vor cu orice preț să-l bage în pușcărie pe orice-ar fi. Iar pentru asta, de exemplu, Rudolf Giuliani este el însuși la un pas de arestare după ce a declarat public despre “afacerile” lui Joe Biden din România.

In perioada când venea în România, Joe Biden era vicepreședintele SUA și susținătorul cel mai important, pentru că Obama era păpușă, al acțiunilor Statului Profund în Lume, dar mai ales în Europa.
Statul Profund American este responsabil, de exemplu, de Maidanul Ucrainiean, o acțiune pe care și-o asumă public George Soroș, unul dintre Stâlpii Statului Profund American.

Traian Băsescu a negat cu vehemență existența Statului Paralel din Româniabasescu-antimafia.ro

Atât de tare a deranjat afirmația lui Rudolf Giuliani, încât în România a ieșit public Traian Băsescu pentru a nega, repet, a nega orice implicare a lui Biden sau a fiului acesta în afaceri oneroase în România, care, de exemplu, ar fi adus atingere Securității Naționale a României. De ce? Pentru că Joe Biden nu ar fi putut mișca un deget pe teritoriul românesc fără implicarea și cunoștința SRI, vârful de lance al Statului Paralel în România.

Dealtfel, Traian Băsescu a negat cu vehemență existența Statului Paralel din România, cu toate că Statul Paralel i-a executat cei mai fideli colaboratori, inclusiv pe fratele său și i-a făcut dosar chiar fiicei sale. Nu este deloc de mirare că Traian Băsescu a sărit ca ars, acum două zile, să-l apere pe Joe Biden, chiar dacă are această poziție împotriva actualului președinte al SUA, Donald Trump, pentru că ceea ce a făcut Biden în România a făcut in mandatul lui Traian Băsescu.

Joe Biden este cel care a adus Scutul Anti-rachetă în 2009 la Deveselu

Dealtfel, este de notorietate că Joe Biden este cel care a adus Scutul Anti-rachetă în 2009 la Deveselu, chiar în precampania electorală, renunțând intempestiv la amplasarea Scutului în Polonia.
“ Chestiunea România” nu s-ar fi putut întâmpla deci fără sprijinul și implicarea Statului Paralel din România. Acest eveniment arată că Statul Paralel din România a fost girat și susținut de Statul Profund din SUA.

De fapt, colaborarea și subordonarea Statului Paralel din România față de Statul Profund din SUA reiese cât se poate de clar și de evident din execuția lui Liviu Dragnea:

Liviu Dragnea a declarat război Statului Paralel din Româniaponta,dragnea,tariceanu-antimafia.ro

Cu un partid mamut în spate, după lungi ezitări, Liviu Dragnea a declarat război Statului Paralel din România, acela a cărui existență este negată cu vehemență de Iohannis, Ponta, Băsescu, Dăncilă, ca să enumerăm doar câțiva dintre dușmanii lui Dragnea. Cred că este foarte clar că cei care neagă existența Statului Paralel îl acoperă, adică îl ajută, sunt într-o anumită relație cu Statul Paralel, fie de subordonare, fie de altă natură.

Ca o premieră mondială, imediat ce a fost executat, Dragnea a fost declarat Persona NON-Grata pentru SUA și atât el, cât și copiii lui, au primit Interdicție de a intra în SUA, măsură care nu s-a aplicat nici măcar familiilor unor teroriști sau narco-traficanți.

Practic, este evident că Statul Paralel din România ( acela care nu mai există peste noapte) este subordonat și lucrează mână-n mânâ cu Statul Profund American, nefiind pentru prima dată când Statul Profund American. acționează brutal în România, apărarea intereselor companiei Exon Mobil fiind un motiv mult prea suficient, după cum scriam acum câteva săptămâni.

De fapt, ocupația americană prin Statul Profund are o coordonată clară:

“V-am adus Scutul ( chiar, până la urmă de ce l-au adus?) și am semnat un Parteneriat Strategic în care scrie negru pe alb că trebuie să întăriți Statul de Drept, adică Statul Drepți în fața noastră”.

Cum era aia cu Protocoalele? Când au luat ființă? În 2005?

Dacă trebuie, și văd că trebuie, vă aduc aminte că toate abuzurile, cătușele, protocoalele arestările unor oameni declarați ulterior nevinovați, toată această mascaradă a “ Luptei Anticorupție” condusă de SRI și Kovesi s-au făcut în aplauzele și încurajările americane.

Apropo’ de SRI, ați văzut cum încearcă măreața Dreaptă să spună că trebuie introdus din nou în Justiție? De la Iohannis la Traian Băsescu se afirmă explicit că SRI trebuie să se implice din nou. Cum era aia cu Protocoalele? Când au luat ființă? În 2005? Când era Tăriceanu Prim Ministru și se discuta în CSAT?

Unde este Tăriceanu, ca și Ponta ca și mulți alții? Fix in brațele, mai precis la picioarele Statului Paralel pe care-l deservesc, la ordin, cu sârg.

Statul Paralel din România este o Invenție a Statului Profund din SUA

Așadar, între Statul Paralel din România și Statul Profund din SUA este o relație de Subordonare directă, de fapt,
Statul Paralel din România este o Invenție a Statului Profund din SUA.

Apropo’, și pentru că tot veni vorba de plicuri și de zeci de mii de hectare de teren, și de Ceaușescu v-ați bătut joc spunându-i că ne dați Clauza și multe altele dacă este intermediarul vostru în situația din Orientul Apropiat, după care l-ați executat.

Aviz amatorilor.
Ce ziceți,
Mergem până la capăt?

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Rareș Bogdan cere ARESTAREA lui Traian Băsescu, Anca Boagiu, Ludovic Orban și alți foști miniștri

mar oct. 15 , 2019
Hits: 76 Rareș Bogdan cere ARESTAREA lui Traian Băsescu, Anca Boagiu, Ludovic Orban și alți foști miniștri Din categoria “MEMORIA SCURTĂ și POLITICA ESTE … o femeie ușoară (sic)”, să recitim un articol publicat în 02/10/2016 17:10 de către Cristi Șelaru, Redactor stiripesurse.ro. Rareș Bogdan, vedeta Realitatea TV, face o propunere șoc. El cere arestarea unor politicieni de prim rang, printre care […]