Sărăcia a pus stăpânire pe CSM București!

Hits: 1349

Gabriela Szabo nu este deranjată de niciun control din cadrul Primăriei Capitalei

Sărăcia a pus stăpânire pe CSM București!

Din păcate, nu este o glumă, pentru că la sfârșitul acestei săptămâni s-au petrecut fapte incredibile în clubul bucureștean.  În timp ce echipa feminină de handbal juca în Polonia, în Liga Campionilor, acasă era sărăcie mare. Echipele de minihandbal și Junioare IV ale clubului aveau de disputat meciuri în cadrul Campionatului Municipal, după următorul program:

J IV

CSM București (Rotaru) – CSȘ 2 (Bădescu)

CSM București (Moroșanu) – CSO Voluntari

Minihandbal

CSM București (Moroșanu) – CS Balotești

CSM București (Rotaru) – CS Tunari

”Fără arbitri și asistență medicală”CSM-Bucuresti-antimafia.ro

Dar, surpriză, pe cele patru foi de joc, primate la redacție, scria clar ”Fără arbitri și asistență medicală”. Din investigațiile noastre, am aflat că reprezentanții clubului bucureștean, gazda acestor partide, au anunțat din start că nu au bani să plătească nici serviciile medicale, nici pe cele ale arbitrilor, prestații, de altfel, obligatorii, pentru buna desfășurare a unui meci oficial.

Sărăcia a mușcat și mai sus

Și sărăcia a mușcat și mai sus, pentru că o altă echipă a clubului, de data aceasta de la nivelul Juniorilor II, n-a putut beneficia de autocarul din parcul auto propriu, pentru a face deplasarea la Brazi, unde aveau meci cu echipa gazdă.

Se spune că au ajuns acolo, doar pentru că un oficial al echipei a plătit din buzunarul propriu un autocar, iar problema s-a rezolvat. Nimeni, însă, nu știe dacă s-a făcut contract oficial cu acest autobuz și, mai ales, dacă a existat o asigurare de transport, pentru sportivii de la CSM, în cazul unui accident.

Părinții acestor tineri sportivi ar trebui să știe cum sunt tratați copiii lor și la ce pericole se expun aceștia, atunci când fac deplasări în afara localitații.CSM-Bucuresti-antimafia.ro

Situații anormale într-un club ce se vrea de elită, în sportul românesc

Iată două situații anormale, petrecute într-un club ce se vrea de elită, în sportul românesc. Am tot scris de managementul defectuos al directoarei Gabriela Szabo, care nu este deranjată de niciun control din cadrul Primăriei Capitalei, principalul finanțator al clubului.

În acest caz, și membrii Consiliului de Administrație al clubului, ca și componenții Consiliului General al Bucureștiului, se fac vinovați de situația financiară precară în care s-a ajuns. Și, mare atenție, să ne rugăm să nu existe niciun fel de eveniment neplăcut cu aceste echipe, și mă refer la vreun accident rutier, pentru că atunci se vor descoperi multe nereguli. Cert este faptul că la CSM București activitatea cu copiii nu mai este deloc gratuită!

Gabriela Szabo nu este deranjată de niciun control din cadrul Primăriei Capitalei

Între timp, ce doi directori adjuncți, Alexandru Nedea și Aron Ionuț, care conduc clubul cu delegație din partea directoarei Szabo, sunt la fel de neinspirați în comunicarea cu antrenorii din club, cerându-le ca atunci când vor să angajeze diferite cheltuieli, mai întâi să facă dezangajări, adică să facă economii din altă parte.

Păi de unde, dacă clubul funcționează pe avarii?

În această vară, CSM-ul a aruncat la coș echipa de baschet; a trecut pe tușă echipele de volei, fete și băieți; i-a dat mat Corinei Peptan de la șah, cea mai valoroasă jucătoare din ultimii 20 de ani; a oprit roțile la motociclism, aducând la faliment familia Vrăjitoru, care și-a sacrificat copilul pentru club.

În schimb, printre angajații clubului se numără Rică Răducanu, fostul portar de fotbal al Rapidului și naționalei României, în anii ’70, care nu face nimic în club, decât încasează un salariu.

În aceeași situație sunt și jucătoarele de tenis Sorana Cârstea, Monica Niculescu și Irina Begu, sportive eminamente profesioniste, care stau mai mult în străinătate, mergând din turneu în turneu.

Revenind la cei doi directori adjuncți, sunt zvonuri că și Nedea, și Aron, luptă din răsputeri s-o convingă pe șefa lor, Szabo, să le scoată posturile la concurs, ca să fie titulari pe posturi. Adică țara arde și baba se piaptănă.

Și mă gândesc la faptul că activitatea juvenilă este susținută cu eforturi financiare ale părinților și antrenorilor, ba mai mult, bugetul pe anul în curs este deja cheltuit, iar în club sunt acum trei directori adjuncți. Cu toate acestea, pe Nedea și pe Aron nu-i interesează, ei vor doar ca scaunele să le fie mai sigure, gândindu-se că până la urmă și Szabo va zbura din fotoliul de conducere.CSM-Bucuresti-antimafia.roCSM-Bucuresti-antimafia.ro

CSM-Bucuresti-antimafia.ro

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Regulamentul nu interzice, pentru că este prost conceput!

mie nov. 6 , 2019
Hits: 1349Regulamentul nu interzice, pentru că este prost conceput! Regulamentele din handbalul românesc sunt prost concepute. De ani de zile descoperim mereu câte-o fisură, câte-o interpretare ambiguă, care lasă la latitudinea legiuitorului să dea verdictul, odată într-un fel, altădată în alt fel, depinde de interese. Am arătat în dese rânduri aceste greșeli, ba chiar și Justiția românească a taxat regulamentele […]