Sâmbătă în Ungaria, duminică la Oradea – arbitrii Pîrvu și Potârniche sunt eroi naționali!

Hits: 468

Sâmbătă în Ungaria, duminică la Oradea – arbitrii Pîrvu și Potârniche sunt eroi naționali!Mihai Pârvu-Mihai Potârniche-antimafia.ro

Mai rar așa ceva, atâta dăruire – cuplul international de fluierași format din Mihai Pârvu și Mihai Potârniche au făcut un adevărat tur de forță, la acest final de săptămână. Ei au fost chemați de Federația Europeană (EHF) să arbitreze în Turul 3 al Cupei EHF, feminin, meciul dintre DVSC Schaeffer, Ungaria, și ZORK Jagodina, Serbia.

Partida ce a avut loc sâmbătă, 9.11.2019, la Debrecen, ora 16:30. La distanță de nici 24 de ore, mai precis duminică, la ora 13:30, Pârvu și Potârniche au fost din nou pe semicerc, la unul din derby-urile handbalului masculin românesc, din Divizia A, dintre CSM Oradea și CNOPJ Timișoara.

Aveau de sărbătorit pe Sfinții Mihail Și Gavril, pe drum, spre Ungaria

Și mă gândesc că cei doi și-ar fi dorit să vină cât mai repede acasă, să nu se mai oprească pe niciunde, nu de alta, dar aveau de sărbătorit pe Sfinții Mihail Și Gavril, sărbătoare ce avusese loc vineri, când ei erau pe drum, spre Ungaria. Dar țara le-a cerut să facă acest efort, să se oprească la Oradea, pentru acest meci extrem de important, terminat la o diferență minima, de doar 20 de goluri, în favoarea gazdelor.

Poate s-ar fi găsit și un cuplu de arbitri local, dar Bihorul nu are decât cinci cupluri de judecători de lot national și, probabil, că toți aveau alte misiuni prin țară.

Cârcotașii spun, însă, că arbitrii noștri au primit un bonus din partea președintelui Comisiei centrale de Arbitri, Vasile Pavel, care i-a ajutat pe cei doi să-și deconteze de două ori transportul de la Oradea la București, chiar dacă aceasta fusese plătită odată, de către Federația Europeană.

Dar eu nu cred că ginerele Potârniche ar fi profitat de slăbiciunile socrului său, Vasile Pavel, cerându-i acestuia un meci în plus, ca să-și completeze veniturile… sau, cine știe!

În orice caz, îi spunem lui Pavel că scaunul pe care stă, cel de președinte al Comisiei Centrale de arbitri, nu este de la el de acasă, iar comisia pe care o conduce este a handbalului national, nu a familiei lui din Buzău! Și închei spunând că acesta s-a dorit un pamflet – dacă n-a ieșit așa ceva, îmi cer scuze!

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lăcomia judecătorilor din handbalul românesc este și legalizată!

mar nov. 12 , 2019
Hits: 468Lăcomia judecătorilor din handbalul românesc este și legalizată! Scriam zilele trecute că un cuplu international de arbitri a fluierat sâmbătă în Ungaria, un meci de cupă europeană, iar duminică, la prânz, a legat întoarcerea spre casă cu o partidă din Divizia A, la masculin. Le dăm și numele, ca să știe lumea handbalului cât de avari sunt – Mihai […]
horatiu_belu_antimafia.ro