S-AU DAT ORDINELE DE MANIPULARE MASIVĂ A POPULAȚIEI

Hits: 38

S-AU DAT ORDINELE DE MANIPULARE MASIVĂ A POPULAȚIEI

Chiar în aceste ore se folosește emoția colectivă cauzată de ororile (încă în curs de cercetare) de la Caracal pentru a pune în aplicare măsuri antiromânești.

Se strigă deja în spațiul public că protocoalele ilegale sunt necesare pentru a evita astfel de cazuri.

Se cere mărirea bugetului STS. Surse necunoscute aruncă în mod ilegal în spațiul public detalii din ancheta procuraturii.

Comandourile # rezist antrenate pentru diversiune urbană sunt deja în stradă

Comandourile # rezist antrenate pentru diversiune urbană sunt deja în stradă și pun tunurile pe Poliție. Articole plătite sunt în aceste ore distribuite masiv în străinătate prin intermediul agenției de știri Reuters.

Se anunță proteste de stradă în străinătate. Aceeași agenție a publicat acum două ore “știri” despre mii de oameni care demonstrează pe străzi. Pe măsură ce trec orele încep să iau în calcul o ipoteză înfricoșătoare (deocamdată doar o bănuială).

Cred că de luni de zile echipe specializate din cadrul serviciilor secrete au monitorizat toate urgențele la numărul 112 pentru a identifica evenimente tragice cu potențial de a provoca emoții colective. Este o practică operativă uzuală în operațiunile de destabilizare a unui Stat.

Dacă am dreptate ne pasc necazuri mult mai mari

Am mari temeri că această dramă teribilă a fost lăsată (sau chiar “ajutată”) să se petreacă pentru a genera emoția, catalizatorul unei manipulări masive. Dacă am dreptate ne pasc necazuri mult mai mari. Nu am probe, evident, însă este IMPOSIBIL să punem totul pe seama imbecilității piticilor de grădină care apar ca vinovați.

Deasemenea, ca flanc NATO teritoriul României este înțesat cu echipament militar de telecomunicații ultraperformant. Îmi vine greu să cred că tocmai Serviciul de Telecomunicații Speciale suferă la capitolul capacității de localizare a unui incident. Simt că suntem luați pe sus de curenți geopolitici subterani care vor lăsa în urma lor schimbări majore pentru neamul românesc.

Bătălia pentru “Tronul” Coloniei Românica este în plină desfășurare. Gândiți cu capul vostru, nu credeți pe nemestecate nimic din ce citiți și nu credeți decât jumătate din ceea ce vedeți cu proprii ochi. Nu vedem cu ochii ci cu creierul iar acesta poate fi condiționat prin tehnici neuro-lingvistice să creadă și să vadă ORICE.

Sper să vă ajute capitolul 4 despre MANIPULARE din Îndreptarul Renașterii Neamului Românesc de pe pagina asta. Țineți aproape și ne va fi mai bine.

România Românilor, numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

îți mulțumesc că ai citit articolul meu!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un răspuns pentru doamna Bruynseels: Proiectele nu pot fi separate de oamenii care le propun...

Dum iul. 28 , 2019
Hits: 38Un răspuns pentru doamna Bruynseels: Proiectele nu pot fi separate de oamenii care le propun… Despre OAMENI trebuie să vorbim, doamna Bruynseels, înainte de toate! Infinit mai important este ca alegătorul român să se orienteze în funcție de calitatea umană a candidaților. Pentru că, altminteri, vom continua să ne încolonăm pentru a vota VORBE, fără să căutăm mai întâi […]
  • Hits: 337Constantin Căliman (Dinamo Bitcoin)–“Baronul de Munchausen”, după trei ani de păcăleli consecutive, a fost scos din campionat! Nu, încă nu s-a dat startul unei noi ediții a Diviziei A, feminin (pe 7 septembrie este prima etapă), dar Dinamo Bitcoin a și primit o sancțiune gravă, pe merit, aș putea spune. Echipa lui Constantin Căliman nemaiavând dreptul de a transfera și […]

  • Hits: 28Până și dușmanii României sunt jenați de cretinismul și mitocănia guvernului nostru actual   Se pare ca pe zi ce trece realizam ca cea mai mare parte din functiile statului Roman, de la premier pana la slujbe fara calificare, sunt ocupate de incompetenti pusi in functii cu orice motive, mai putin cele bazate pe MERIT. Cu cat este mai […]

  • Hits: 398Unde sunt banii CSM-ului? Gabriela Szabo i-a azvârlit pe fereastră Luni s-a mai consumat o întîlnire între directoarea Clubului Sportiv Municipal București, Gabriela Szabo, și toți șefii departamentelor de sport. A fost mult dramatism, lacrimi și îmbrățișări colegiale, interpretate de Szabo, care a vrut să dea de înțeles că ea este cu masele, cu cei oropsiți, dar alții îi […]

  • Hits: 1142Gabriela Szabo, ce vezi când te uiți în oglindă? Miercuri, 14 august, ora 10:00 – mare ședință și mult așteptată, convocată de către directoarea Clubului Sportiv al Capitalei, Gabriela Szabo, care a ținut să facă comunicări importante, tuturor coordonatorilor compartimentelor sportive ale clubului. O întâlnire așteptată de luni de zile, în speranța că se va ieși, odată și-odată, din […]

  • Hits: 36breaking news – PREMIERUL ROMÂNIEI <A FOST FEMEIE>!!! Trebuie sa ai ceva sange in instalatie si mult curaj politic, pentru a iesi in fata poporului “sa recunosti” ca “ai fost femeie”. Declaratia vine cu putina intarziere, la ceva vreme de la manifestatiile si referendumul pentru familie. Suntem un popor ales Ne-a invatat la scoala ca poporul roman se trage […]