România, tot mai singură pe lume între frontierele ei

Hits: 136

România, tot mai singură pe lume între frontierele ei

Război în familie! Noua Securitate învinge vechea Securitate! 

Schimbarea garderobei marionetelor!

Câtă bucurie pe toți cei care au pungășit Revoluția!

Morala lipsei de morală!

Reciclarea gunoaielor! 

Acum toți sunt liberi de adevăr!

Am lăsat în urmă rușinea de a fi ales un fost securist președinte al României! Pentru ca după o Revoluție anti-comunistă și anti-Securitate, 30 de ani mai târziu, să-l alegem parlamentar UE!

Până una-alta tot el este vedeta televiziunilor securiștilor, cu chipul lui de cioclu național! 

Încet-încet, a fi securist devine o virtute!

Planul pe termen lung al președintelui Ion Iliescu de a-i spăla de crime a avut un succes „durabil”!

“Deodată îl văd pe securistul principal, pe căpitanul Herţea. (După Revoluţie l-au ridicat în grad, a ajuns maior)… Şi Herţea mă înşfacă de unul din braţe, era cât un munte pe lângă mine, şi mă trânteşte pe ciment. Mai îmi dă şi un pumn în piept.” (Doina Cornea) 

Mă întreb dacă românii știu cine a fost Sorinel Leia, tânărul împușcat pe treptele Catedralei din Timișoara? Pentru ce și pentru cine a murit el?

Oare au fost sacrificați peste 400 de martiri doar pentru a prelua Securitatea puterea? 

Reconcilierea națională?

Să-i uităm, nu-i așa, pe copiii pe care ni i-au ucis! Nici azi nu se știe cine i-a ucis! De 30 de ani, morminte nevindecabile…

• Cătălin ANDRONIC, o lună – ucis în Bucureşti
• Cristina LUNGU, 2 ani – ucisă în Timişoara
• Cătălina ANGHEL, 3 ani – ucisă în Bucureşti împreună cu mama ei
• Alin Paul CHIRCĂ, 3 ani – ucis în Sibiu
• Samir TULUŞ, 5 ani – ucis în Constanţa
• Corina ROŞCA, 6 ani – ucis în Braşov
• Cristina AFLOAREI, 7 ani – ucis în Timişoara
• Laura – Andreia NEGRUŢIU, 9 ani – ucisă în Timișoara 

Între timp mișcarea revoluționarilor, dacă mai există, s-a scurs în pământ!

Și tot mai multă toleranță pentru ticăloși! 

A fost dus la zdup unul dintre cei mai vicleni demagogi post-decembriști! Vi-l imaginați în închisoare răsfoind tratatele UE?

S-a născut Tănase Scatiu al liberalismului românesc! 

“Personajul incult, bădăran și violent, ce-i întruchipează pe arendașii îmbogățiți care dobândesc o tot mai mare influență în politica românească de la sfârșitul secolului al XIX-lea și se strecoară, brutal, în clasa boierească.”

A fost promovat, ca vârf de listă, cel mai vulgar Cațavencu al ultimelor decenii. Șeful său de partid, Trahanache, va afla curând ce șarpe a încălzit la piept! Regula fiarei!

Impostura. Impostura. Impostura.

O stare rară de omogenizare infracțională!

În puține țări infractorii sunt priviți cu atâta simpatie!

Caragiale a înviat din morți și își revendică personajele!

Reîntoarcerea Fondului Monetar!

Saltul românesc de la victimă la prostituată!

Generația tânără, liberă să-și abjure leagănul, credința, istoria!

Legebete. Ultima ideologie. Minoritățile dreptului în plus!

Au dispărut cuvintele lui Dumnezeu: dragostea, prietenia, mărinimia, generozitatea, onestitatea, compasiunea…

Catedrala Neamului ori ultima Sa biserică?

Ziua în care pe români au început să-i deranjeze clopotele catedralelor!

Doctrina „Muie!”

Internaționala pungașilor!

Corupția poliglotă.

Lupii mioritici înlocuiți cu hiene de meserie!

Atot învingătoarea „cultură” a Securității!

Nu contează că suntem sub talpa străinului dacă sub talpa noastră se sufocă inima Țării!

Orfanii cu părinți în viață.

Poporul de fugari. 

Rinocerul modern!

Românii frumoși sau oamenii de nimic!

Întunericul care ne înghite!

Nu cumva ultimii 30 de ani au transformat România, sub conducerea secretă a fostei Securități, într-o insulă de primitivism moral, retrogradând-o la nivelul unui stat dovedit nereformabil?

A câta oară ne-am mințit Destinul? Și până când? 

România, tot mai singură pe lume între frontierele ei

Demisia sau demiterea României?

România pe rug!

Numai patrie a românilor să nu fii pe lume! 

Teme-te, turmă mică!

A nu fi treziți! Se simt atât de bine!

Și uite așa, încet-încet, nu va mai fi România noastră, va fi România lor!

De unde atâta bucurie?

Nu-i așa că nu vă simțiți manipulați?

Cineva trebuia să cunoască adevărul!

Cineva trebuie să rostească adevărul!

„Dar să nu disperăm! Nu trebuie să ne pierdem speranța. Vor veni vremuri și mai bune. Când vom fi tot mai dezbinați, tot mai slabi, tot mai puțini într-o țară tot mai mică.

Când lenea, lașitatea și frica vor face legea și pe mai departe în această neînsemnată lume de obedienți, scufundați în adânca lor întunecare animalică, care mișună, la întâmplare, printr-o Românie de neînțeles.

Când prostia va stinge pe rând rugurile inteligenței. Când un om de nimic va candida la președinție cu sprijinul oamenilor de nimic iar Caragiale va părăsi, scârbit, a câta oară, țara personajelor lui.

Când puținele caractere ale neamului vor alege tăcerea, iar cenzura va stinge elanurile care vin dinăuntru! Când ne vom ruga în bisericile altora, la Dumnezeul altora, când vom lucra ca iobagi, senini și rotofei, pe moșiile altora, obișnuiți cum suntem, deja, cu viața servilă.”

 

îți mulțumesc că ai citit articolul meu!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constantin Căliman (Dinamo Bitcoin)-"Baronul de Munchausen", după trei ani de păcăleli consecutive, a fost scos din campionat!

joi aug. 22 , 2019
Hits: 136 Constantin Căliman (Dinamo Bitcoin)–“Baronul de Munchausen”, după trei ani de păcăleli consecutive, a fost scos din campionat! Nu, încă nu s-a dat startul unei noi ediții a Diviziei A, feminin (pe 7 septembrie este prima etapă), dar Dinamo Bitcoin a și primit o sancțiune gravă, pe merit, aș putea spune. Echipa lui Constantin Căliman nemaiavând dreptul de a transfera […]
  • Hits: 526 Gheorghe Tadici – Sorina Târcă 0 – 1! Ieri, sub Meseș, HC Zalău a ratat o victorie care îi era la îndemână, scor 25 – 28 cu Brașovul, dar și treapta a treia a podiumului Ligii Florilor… Dacă ar fi bătut și Corona lui Crăciun, atunci Zalăul ar fi putut să-și umfle mușchii și să spună că, după […]

  • Hits: 196 Absolventa multirestanțieră Codruța numai ce a primit repartiție la Bruxelles STUDENTUL BULĂ IA REPARTIȚIE DIRECT LA BRUXELLES, CĂ-N ȚARĂ NU MAI SUNT LOCURI MOTTO: „Premianții, adică cei de nota 10 sau 9, au luat repartiție în București. Absolvenții de nota 8 au primit repartiție în municipii-capitale de județ… cei de nota 7 sau 6, în orășele, iar ăia […]

  • Hits: 113 Începe! Laura Codruța Kovesi – Un procuror mediocru, care a executat orbește ordinele politicienilor din afara țării și din țară “Eroină, Luptătoare Neînfricată împotriva corupților, imaginea Purității aflată permanent în luptă cu Răul” Așa o caracterizează susținătorii ei. Un procuror mediocru, care a executat orbește ordinele politicienilor din afara țării și din țară, pe care i-a vândut după aceea […]

  • Hits: 901 Maria Gavrilă: ”Merit și eu puțină încredere, pentru că în Zăvoi n-am avut parte de așa ceva”! Aș putea spune că handbalista din București ajunsese la o răscruce de drumuri, nu știa încotro s-o apuce, mai ales că în ultimii ani avusese parte de multe dezamăgiri… Cu toate acestea, s-ar putea spune că Maria Gavrilă a fost o […]

  • Hits: 163 Pinocheții de România. Dreapta, Stânga și Stânga’mprejur! Alegerile de anul acesta sunt militarizate. Adică sunt între militari care au scos la înaintare niște civili care și ei fac pe militarii. De exemplu, Mircea Diaconu este susținut de SIE, adică de Ponta/Predoiu fost șef SIE. Meleșcanu, alt înalt ofițer SIE ( este demult general) este racolat de echipa SIE […]