16.4 C
București
joi, aprilie 25, 2024

Ridzi – Pitzi lucrata de PDL via SRI

O informatie cel putin interesanta face lumina in cazul executiei sumare a fostei ministrese Monica Ridzi. Surse din cadrul PDL relateaza ca aceasta a fost victima luptelor intestine din partid. Totul s-a facut  cu ajutorul nemijlocit al Serviciului Roman de Informatii.
SRI a fost prezent continuu langa Monica Ridzi prin intermediul fostului sef al Directiei de Protectie Interna generalul in rezerva Ion Maranda, angajat consilier personal al ministresei inca de la inceputul mandatului acesteia la Ministerul Tineretului si Sportului. Cine l-a adus pe Maranda la dreapta dansatoarei, nu se stie. Cert este ca urmasa acesteia la conducerea ministerului, Sorina Placinta l-a indepartat in graba pe valorosul consilier SRI. Generalul Maranda a fost subiectul mai multor scandaluri de presa, incepand cu Rapirea din Irak si culminand ca scandalul Narcis Daju de la Directia SRI Gorj, ofiterul SRI infiltrat in presa locala. Se pare ca destituirea generalului Maranda din functia de sef al Directiei de Protectie Interna din cadrul SRI a survenit imediat ce Narcis Daju a inceput sa-si toarne toti colegii si superiorii gorjeni si bucuresteni care se dedulcisera la terenuri si vile in statiunea montana Ranca. Roata se intoarce si serviciile secrete din mana lui Zeus deasemenea.

Articole similare

  1. Si cand ma gandesc ca toata sarada a inceput de la un biletel galben, un carnet de partid portocaliu , un spritz in Herastrau cu gestionara de la „Autoritatea de frauda electorala”, Ana Maria Patru, o cearta intre divele consumate in cancelaria prezidentiala.
    Indiferent cat ar fi incercat el sa intervina , sa le impace, nu le-a ajuns spatiul de la Pescarus pentru disputa, blonda turismului national a trecut cu senilele peste Ridzi, care a cerut protectie pestelui care se-mpute de obicei de la cap. Basescu, iritat de tensiunile din harem si spritzul de la gheata se implica fizic si oral in atenuarea situatiei .
    Elena este pusa la punct asa cum stie Basescu, in jargonu-i consacrat. Blonda nu cedeaza si isi continua ofensiva pina la finalul petrecerii in cinstea victoriei Ebei la europene. Step by step , sansele lui Traian Basescu de a scapa de puscaria care il asteapta dupa coltul lui 2009 devin volatile pina la disparitie. Si uite asa a ajungi dintr-un competitiv , un political junkie. Mai ales daca blonda isi simte orgoliile calcate in picioare…..si va permite sa i se scurga din gura tot felul de reminiscente .

Ultimele aparitii