Revolut România: Cum obții un Card Gratuit? 3 pași simpli

Hits: 307

Revolut România: Cum obții un Card Gratuit? 3 pași simplihttps://revolut.com/referral/claudi41vn!G10D21

În Septembrie 2019 Revolut au re-lansat oferta prin care, dacă te înregistrezi printr-un link de invitație precum cel din acest articol, primești cardul Revolut Standard complet gratuit plus un bonus de 50 RON direct în contul tău când îți ajunge cardul.

Ca să fii eligibil pentru această ofertă trebuie să fii client nou — adică să nu fi folosit deja numele și numărul tău de telefon pe Revolut — și să urmezi linkul sau pașii de înregistrare de mai jos înaintea datei de 7 Octombrie 2019 când oferta expiră.

Pentru a profita de bonusuri (50 RON pe card si 27 RON economisiți pe transport), introdu-ți întâi numărul de telefon pe site-ul Revolut folosind acest link unic (click aici), dupa care poti urma pasii de mai jos.

Daca dupa ce dai click pe linkul nostru ti se afiseaza acelasi mesaj ca cel din poza urmatoare, inseamna ca oferta este inca valabila si vei profita de bonusuri daca iti introduci numarul de telefon.

Claudiu gave you a 50 RON gift

Ce este Revolut?

Revolut este o aplicație digitală cu card bancar, care se diferențiază de băncile tradiționale, punând accent pe tehnologie, taxe mici și flexibilitate.

Se adresează în special celor care călătoresc, oferind cheltuieli în străinătate și transferuri internaționale de bani fără taxe ascunse.

Lansat în 2015, Revolut are peste 4 milioane de clienți care, potrivit Revolut, au finalizat peste 250 de milioane de tranzacții cu o valoare totală de peste 25 de miliarde de lire sterline.

VREAU CONT

Iți faci cont și primești cardul gratuit și 50 de lei

Pași de urmat:

Click pe acest link​​​​​​​

 • Introduci numărul de telefon
 • Primești SMS cu un cod de confirmare pe care îl adaugi în spațiul respectiv.
 • Revolut vrea să se asigure că ești o persoană reală, așa că are nevoie o poză a buletinului tău și de un selfie, prin care să se asigure că totul este în regulă.
 • Adaugi 50 lei în cont de pe un card existent. Aplicația are pași simpli despre cum să îți încarci contul. Acești bani sunt tot ai tăi, îți rămân în cont și faci ce vrei cu ei.
 • Introduci adresa unde vrei să fie livrat cardul gratuit.
 • După ce îl primești trebuie să mergi cu el la un magazin pentru a activa cardul. Pentru asta trebuie să faci o plată cât de mică sau mare vrei și introduci cardul în aparat ca să îți ceară codul PIN pe care se presupune că doar tu îl cunoști. Până nu faci asta nu poți să folosești cardul fizic, ci doar plătești online sau faci transferuri. Prin introducerea codului ei se asigură că acel cont a ajuns la tine și nu îl folosesc alte persoane.
 • Doar după ce l-ai activat primești cei 50 de lei. Vezi mai jos toate avantajele Revolut.

Avantaje Revolut:

 • Cont și administrare gratuite;
 • Poți cheltui banii în străinătate fără a fi nevoit să plătești comisioane ascunse;
 • Aplicația funcționează cu mai mult de 130 de valute, oferindu-ți cursul real de schimb fără a fi nevoie să te bazezi pe brokeri sau schimburi care oferă rate de schimb absurde;
 • Oferă posibilitatea de a trimite bani în întreaga lume fără taxe ascunse. Această caracteristică funcționează în mai mult de 130 de țări și oferă transferuri rapide și sigure de bani;
 • Poți utiliza Revolut pentru a împărți cu ușurință facturile cu familia sau prietenii;
 • Economisești cu ajutorul pușculițelor virtuale (Vaults).

Transfer rapid și “haios” de bani

 • Schimb valutar
 • Îți plătești vacanțele direct în moneda solicitată
 • Îți setezi un obiectiv și economisești bani în pusculița digitală
 • Numărul utilizatorilor români crește simțitor

Potrivit forbes.ro:

Înființat în Londra cu mai puțin de 4 ani în urmă, Revolut anunță astăzi că a ajuns la 4 milioane de utilizatori în Europa și plănuiește să atingă pragul de 100 de milioane de utilizatori în următorii cinci ani.

Peste 170.000 de români folosesc deja serviciul Revolut, iar România ocupă locul 3 în topul piețelor Revolut cu cea mai rapidă creștere, după Marea Britanie și Frața, și locul 5 în topul piețelor cu cel mai mare număr de utilizatori, după Marea Britanie, Franța, Polonia și Irlanda. Volumul total al tranzacțiilor efectuate de români depășește astăzi 650 de milioane de Euro, față de doar 400 de milioane în urmă cu două luni.

Utilizatorii din România apelează la Revolut și pentru a economisi bani prin intermediul pușculițelor digitale Vaults, folosind o combinație de mărunțiș rămas după tranzacțiile efectuate și plăți recurente. Aceștia au deschis până în prezent peste 32.000 de Vaults în care au strâns peste 10 milioane de lei.

Deschidere cont și taxe

Deschiderea contului durează câteva secunde și este gratuită. Aplicația Revolut se instalează pe telefonul tău, fiind disponibilă atât pentru IOS cât și pentru Android. Administrarea contului este de asemenea gratuită, fără costuri lunare.

Costul eliberării unui card fizic:

Pentru contul Standard – 25 lei sau 55 lei taxa de transport rapid (dacă nu alegi transport rapid trebuie să aștepți între 7-14 zile sosirea cardului). Folosindu-te de butonul de mai jos, vei putea primi un card Standard gratuit, fără costuri de transport.

VREAU CONT

Taxe bancomate

Retragerea banilor de la orice bancomat este gratuită până la 200 EUR / 200 GBP pe lună și costă 2% după aceea.

Taxa de transfer

Este gratuit să transferați bani din contul dvs. Revolut către orice altă bancă internațională cu transferuri bancare normale, iar transferul în aceeași monedă este, de asemenea, gratuit. Cu toate acestea, există o taxă pentru utilizarea SWIFT.

Taxa de schimb valutar

Ratele de schimb sunt întotdeauna reale pe Revolut, ceea ce înseamnă că nu există nicio diferență între prețul de cumpărare și cel de vânzare. Acest lucru este valabil atât atunci când efectuați un transfer internațional, cât și atunci când utilizați un bancomat pentru a retrage bani.

Schimbarea valutelor cu Revolut este gratuită până la 6.000 € / 5.000 lire pe lună în zilele săptămânii, dar peste această sumă se aplică un comision de 0,5% .

În weekend costă între 0,5-2,0% schimbul valutar, atât pe conturile gratuite, cât și pe cele plătite, de aceea este indicat să faceți operațiunile în timpul săptămânii.

Pot folosi Revolut chiar daca am poprire pe cont?

Pe scurt, da.

Cat timp ai acces la un card bancar (nu neaparat al tau) cu care sa-ti alimentezi contul Revolut, sau un prieten care sa-ti trimita banii din contul lui, atunci poti folosi Revolut fara probleme. Îți aduci aminte? Contul este înființat în Londra!!!

Comision suplimentar

Revolut nu percepe nicio taxă atunci când reîncărcați contul folosind un alt card bancar.

Comisioane la alimentare sau la retragere bani, din partea băncilor

Revolut nu încasează niciun comision pentru transferuri din sau către contul tău. În schimb anumite bănci din Romania pot taxa aceste transferuri.

În ceea ce privește transferurile din Revolut către un cont bancar, noi am trimis bani într-un cont de la Banca Transilvania, iar banii au ajuns fără comision. Am mai testat un cont BCR care în mod normal taxeaza 3.5 RON orice tranzacție primită, dar prin Revolut și aici am primit banii gratuit.

În ceea ce privește transferurile dintr-un cont bancar către contul tău Revolut, conform utilizatorilor de pe Softpedia, băncile din Romania care nu taxează deloc sunt Banca Românească, Credit Europe Bank, ING, Libra, Raiffeisen, Banca Transilvania si BCR (pentru cardurile de debit).

Asadar aceste comisioane depind nu doar de Revolut, ci și de contractul tău cu banca. E posibil să platești un mic comision de 3-5 RON la astfel de tranzacții.

Dacă testezi cu o bancă nemenționată mai sus, te invităm să ne lași un comentariu și să ne spui dacă banca ta percepe comision în tranzacțiile cu Revolut.

 

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
 •  
 •  
 •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REVOLUT BUSINESS