Regimul actual a reuşit ce n-au putut nici hunii, să îngroape România de vie!

Hits: 100

Prostia la români, a devenit aproape o metodă de a supravieţui!

Acum, când abia vă mai ajung banii de pâine, guvernanţii voştri, cei pe care i-aţi înşurubat în soarta voastră ca să vă distrugă viaţa, continuă opera de falimentare fără întoarcere a ţării care vă adăposteşte.

Cândva, nu demult, s-a vorbit despre mămăliga voastră

Cândva, nu demult, s-a vorbit despre mămăliga voastră, care la aproape zece ani de la revoluţia voastră s-a transformat în terciul de pe masa săracului român. În puţine ţări popoarele nu doresc a fi respectate de către cei care le guvernează.

În România totul e cu putinţă. Românii mor la cozi ca să plătească impozitul pentru întreţinerea parazitismului de gen remeşist în timp ce ajutorul pentru şomaj este asigurat din bietul salariu al viitorilor şomeri.

La noi dacă furi un român în văzul zilei capeţi respectul lui

Regimul actual a reuşit ce n-au putut nici hunii, să îngroape România de vie!

În ultimii ani s-au dus naibii averile naţiunii şi naţiunea n-a mişcat un deget pentru a le apăra. Jaful tătăresc al clasei nevrednice nu a iertat nimic, pământ, păduri, industrii, ape, dar ţăranul român de lângă Urziceni iese în calea unui Trahanache cu sare şi pâine!

Niciunde parcă o mulţime nu este mânată la abatorul destinului său cu mai multă uşurinţă ca la români

Măcelarii plac victimelor; liderii sindicali sunt de partea patronilor, greviştii de partea guvernului, bolnavii de partea celor ce le refuză medicamentele, slugile de partea stăpânilor.

Cu o generaţie apatică, fraieră, defetistă, România nu mai poate evita ce este mai rău pentru ea. Gura cască a poporului caragialean stă în prispa casei distruse şi înfruntă incendiu cu un căscat! Asta înseamnă poporul gri, lumea gri a unei ţări pentru care nimeni nu mai sare în foc, şi dacă sare unul, este primul înjurat.

Când cei de la putere fură, cei furaţi nu mai ştiu decât să îi invidieze.

Izgoniţi din prin casele ca şi din modestia vieţii lor, alungaţi prin parcuri, în subsoluri, în şanţuri, românii postdecembrişti cred şi astăzi că numai asta li se cuvine! Nici gând să se împotrivească nefericirii dacă de fericire n-au avut parte!

Resemnarea este o epidemie când cuprinde un cetăţean din zece, dar când atinge raţiunea unei mulţimi ea devine un cataclism. Ţara în care politicienii nu mai obosesc să promită marea cu sarea în timp ce se autoînzestrează cu case şi salarii pe viaţă, ca răsplată a meritului de a se fi dovedit sperjuri, nu mai merită decât dispreţul lor.

Şi în vremea asta, elita naţiunii ţine în casă drapelul american!

Prostia la români, a devenit aproape o metodă de a supravieţui!

Vai de ţara în care şi cei de jos şi cei de sus se înţeleg să-l urce pe Iisus pe crucea României! Închis pe dinăuntru în lazaretul său, românul păgubos nu mai crede că poate reveni la sănătatea lumii în care este. Tot mai puţini mai sunt cei care, din dragoste curajoasă, tind să îi împingă o oglindă în faţă.

Puţini se mai reţin în faţa ispitei de a le striga în obraz: idioţilor!

Un popor este infinit mai mult decât un individ. O mulţime este cu mult mai puţin decât un individ, între timp, mulţimea românească a atins un capăt de turpitudine.

Mă întreb dacă a mai rămas o ieşire din lagărul fără sârmă ghimpată, fără paznici, care este Gulagul românesc? Compasiunea priveşte soarta celor care nu pot mai mult, dispreţul este o palmă pe obrazul celor ce nu vor mai mult! Niciodată n-a coborât mai jos ideea de “naţiunea română” decât acum când. Ajunşi pe brânci, la porţile unui nou mileniu, nu mai putem proba, în nici un fel, vocaţia de a fi român! Domnii Patapievici pot fi deplin mulţumiţi. S-a şi întâmplat deja ceea ce au vrut să audă?

Ei parcă spun, surâzând subţire: “Odată ce te-ai dezgustat de el, poporul român, nici măcar nu-l mai poţi deplânge!”

Nici măcar compătimire, poporul meu, nu mai au pentru tine cei care, în credinţa şi sfinţenia ta, te-au măcelărit fără milă…

 

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Unde sunt banii CSM-ului? Gabriela Szabo i-a azvârlit pe fereastră

mie aug. 21 , 2019
Hits: 100 Unde sunt banii CSM-ului? Gabriela Szabo i-a azvârlit pe fereastră Luni s-a mai consumat o întîlnire între directoarea Clubului Sportiv Municipal București, Gabriela Szabo, și toți șefii departamentelor de sport. A fost mult dramatism, lacrimi și îmbrățișări colegiale, interpretate de Szabo, care a vrut să dea de înțeles că ea este cu masele, cu cei oropsiți, dar alții […]

REVOLUT BUSINESS