27.1 C
București
vineri, iulie 19, 2024

Redacția AntiMafia.Ro îl Felicită pe Mihai Căldăraru pentru Binele pe care îl face persoanelor defavorizate din România!

Mihai Căldăraru alături de o familie tristă

25 mai 1986 – apare pe lume Mihai Căldăraru.

Amintirile lui din copilărie sunt legate exclusiv de casa de copii, orfelinat, cum vreţi să-i spuneţi, în cazul de faţă şcoala specială nr 6 din Capitală. Mihai Căldăraru este un om credincios.

Doamne ajută”, este formula lui de salut şi Dumnezeu un personaj permanent al discuţiilor pe care le poartă. Ortografiază suprinzător de bine, comparabil cu scrisul unor demnitari, aleşi sau puşi în funcţie.

Tânărul care schimbă lumea prin BINE!

Să învățăm să apreciem. Apoi, să ne uitam în jur și să observăm că poate avem mai multe decat si-ar putea altii macar sa viseze.

Alții”, copiii orfani, mame si tati uitati de pruncii lor in case darapanate, familii pentru care banii sunt prea putini pentru bomboanele.

De fapt, sunt prea putini ca micutii lor sa aiba un brad, unul adevarat, nu desenat cu batul pe pamantul din odaia in care traiesc 10-12 suflete.

Pentru acesti ”alții” isi dedica viata Mihai Căldararu, un tânăr jurnalist care dăruiește. Zâmbete, speranță și pâine. Dăruiește și jucării, si chicoteli si vise implinite, acolo unde, la prima vedere, am spune ca Dumnezeu nu mai e, insa, ascultandu-l pe Mihai intelegem ca Dumnezeu lucreaza prin oameni si e prezent in fiecare dintre noi, cei care alegem sa facem o fapta buna.

Chinurile prin care a trecut la orfelinat, bataile si abuzurile sexuale l-au incurajat pe tanarul Mihai sa-si indeplineasca visul: de a ajuta copiii care au trecut prin aceleasi suferinte asemenea lui. La prima vedere, pare a fi povestea obisnuita a unui copil ce a crescut prin centre de plasament. Si asa si este, in fond.

La vârsta de trei luni, Mihai a ajuns intr-un orfelinat, unde, mai tarziu, i se aplicau batai „sora cu moartea”.

Cu siguranta, acesta este un caz dintre alte sute de cazuri petrecute in Romania. Insa ceea ce impresioneaza cel mai mult este faptul ca Mihai Caldararu si-a depasit atit conditia de orfan, cit si conditia de sarac, tinind cu tot dinadinsul sa reuseasca in viata. Este bolnav, iar crizele dese de epilepsie din lipsa medicamentelor pe care nu si le permite il dau inapoi cu multi pasi atunci cand doreste un loc de munca.

Sursa articolului: Ultima-Oră.Ro

Citește mai mult: https://ultima-ora.ro/o-poveste-de-viata/?fbclid=IwAR0eBjpvYt1MFfTHjyHnmHxwNGiDp-bfl6IsJ68-sT1rk5eNpGYyaIykU28

Articole similare

Ultimele aparitii