Plan pentru ROMANIA: Ar fi trebuit să fie o baie de sânge

Hits: 208

Plan pentru ROMANIA: Ar fi trebuit să fie o baie de sânge

”Pe 10 August ar fi trebuit să fie o baie de sânge, cu mulți morți și răniți. Am explicat într-o postare care era planul lui Iohannis și Helvigh, cu cele două locații ale atacului. Un nou Colectiv”, potrivit lui Gelu Visan

În 2018 planul era astfel:

1) Pe 10 August ar fi trebuit să fie o baie de sânge, cu mulți morți și răniți. Am explicat într-o postare care era planul lui Iohannis și Helvigh, cu cele două locații ale atacului. Un nou Colectiv.

2) În urma catastrofei Guvernul ar fi trebuit să-și dea Demisia.

3) ALDE bătuse palma cu Iohannis și PNL să se alăture unei noi guvernări, înnseptbrie 2018, formată din: PNL, ALDE, UDMR, PMP, sprijinit de Minorități și parlamentarii trecuți la Ponta.

Așa cum am explicat, darorită lui Carmen Dan și Jandarmeriei, Plan a fost dejucat.
Totuși, în Septembrie 2018, Iohannis/ Helvigh au încercat o lovitură internă în PSD, înlăturarea lui Dragnea cu ajutorul lui Firea, care, deodată și fără motiv, s-a găsit să-l atace fix pe tema 10 August; și această lovitură de Palat a fost dejucată de Dragnea.

Iohannis nu a cedat, a mers pe cel de-al doilea plan și a luat-o pe Dăncilă de partea lui. Planul era următorul:

1) PSD compromis printr-un rezultat slab, asigurat de neimplicarea securiștilor din PSD.

2) Activarea Softului

3) Numitea lui Dăncilă președinte la PSD și candidat la președinție, pentru a intra în turul doi cu Iohannis.

4) Condamnarea lui Dragnea

5) Schimbarea guvernului în Decembrie 2019, după ce Iohannis va fi câștigat prezidențialele.

Planul a mers ca uns, până acum două luni. Ce s-a întâmplat în Iunie/Iulie?

Un fapt neluat în calcul: Alianță controlată de Coldea, USR/ PLUS și candidatul USR-PLUS, Dan Barna, vor intra în turul doi, Dăncilă, cu tot cu Soft, nu intră în turul doi, iar Barna îl spulberă pe Iohannis.

A treia oară, Iohannis schimbă planul:

Renunță la Dăncilă mai devreme, dar are nevoie să neutralizeze voturile PSD, care să nu meargă spre Barna.
Revine la Planul din 2018, îl ia pe Tăriceanu înapoi, face o nouă majoritate parlamentară în jurul PNL, izolează PSD și inventează alt candidat care să între cu el în turul doi, Mircea Diaconu.

În turul I Dăncilă nu ia mai mult de un milion de voturi, adică în jur de 10%, iar în turul doi voturile se vor duce către Mircea Diaconu, în timp ce Iohannis va lua voturile USR.

Dacă totuși intră Barna, ceea ce este mai mult decât posibil, Iohannis mizează pe voturile din primul tur ale ALDE, PMP, ProRomânia, ceea ce înseamnă peste un milion, iar Barna pe votul negativ al PSD-iștilor, de aceea în primul tur vor trebui să ia cât mai puține.

In turul doi, rezultatul preconizat ar trebui să fie: Iohannis, aproximativ 65-70%, Mircea Diaconu 30%., după care PSD va fi absorbit de Ponta și ALDE. Dacă intră cu Barna, rezultatul pe care îl vor este 60% Iohannis, 40% la sută Barna, cu un minim de 55/45.

În momentul acesta, Iohannis are nevoie de guvernare pentru a avea toate pârghiile pentru influențarea alegerilor

Astfel, decizia pe care a luat-o este aceea de a doborî guvernul până la 15 Septembrie și să facă un guvern de Coaliție fără PSD:

PNL – ALDE – ProRomânia – PMP – UDMR, care va avea ca prim obiectiv organizarea alegerilor. PNL nu vrea anticipate, PSD este pulverizat și împărțit, USR e pus cu botul pe labe și nu intră, după calculele lui Iohannis, în această formulă în turul doi.

Iarăși surpriză:

În cazul în care se preconizează că Barna nu intră în turul doi, în jur de 01 Septembrie, Coldea schimbă candidatul și o aduce pe Kovesi, care îl va spulbera pe Iohannis.

Până atunci, moțiunea PNL va fi pe bune, și va fi votată până la 15 Septembrie. În orice variantă, PSD dispare.

Iohannis va anunța fix acest lucru: Va cere Demisia lui Dăncilă, iar după asta va doborî guvernul în Parlament.

Pentru cei care mai visează cu ochii deschiși, vă spun că pentru a intra în turul doi, unui candidat îi trebuie cam două milioane, două milioane și ceva de voturi, voturi pe care Dăncilă nu le are.

Repartiția voturilor în acest moment este astfel:

Iohannis: aproximativ trei milioane
Barna: în jur de 2,5-trei milioane
Diaconu în jur de un milion
Dăncilă. în jur de un milion

In total, aproximativ 7,5-8 milioane.

Mai rămân la bătaie aproximativ 1 milion, pe o prezență de 50%, care vor merge în turul 1 către ceilalți candidați, iar în turul doi în mare parte către Iohannis, nu către Barna.

Practic, în turul doi calculul lui Iohannis este că vor veni către el voturile lui Diaconu, o mare parte din cele ale independenților, în timp ce Barna ia doar voturile PSD, o parte din ele, pentru că mulți nu se vor mai prezenta.

Vă spun însă că lui Iohannis/Helvigh/Pahonțu nu o să le iasă, pentru că Coldea îl va băga pe Barna sau pe Kovesi în turul doi, oricare dintre ei spulberând-l pe Iohannis, de aceea și disperarea pe ultima sută.

PSD-ul a rămas pe dinafară

Ar mai avea o oarecare șansă să schimbe candidatul, să pună un candidat care să ia peste două milioane de voturi în turul I, peste USR, dar Dăncilă nici nu vrea să audă, ea vrea catindată cu orice preț, inclusiv acela al spulberării PSD.

Dacă rămâne tot cu ea candidat, PSD va ieși de pe scena politică, va fi neutralizat și spulberat.

 

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Gabi Szabo încalcă deciziile Justiției: Cum a ratat Iulian Pîslaru revenerirea sa la CSM București, ca director adjunct!

mie aug. 28 , 2019
Hits: 208Gabi Szabo încalcă deciziile Justiției: Cum a ratat Iulian Pîslaru revenerirea sa la CSM București, ca director adjunct! Asta ar fi cea mai importantă știre a zilei de ieri – revenirea în club a fostului director adjunct, Iulian Pîslaru, care avea la baza acestei acțiuni Hotărârea Civilă  Nr 2066/2019, pronunțată în 10 aprilie 2019, de către Tribunalul București Secția […]