Partidul Vânzător Liberal ( PVL)

Hits: 241

Partidul Vânzător Liberal ( PVL)

“ Banii cheltuiți de tine reprezintă venitul realizat de mine și banii cheltuiți de mine sunt venitul realizat de tine”
Paul Krugman

Fraza aceasta este o chintesență a funcționării economiei capitaliste

Ce ne spune Krugman? Că nu poți produce pe stoc, dacă nu consumi, sau nu poți avea ofertă, dacă nu ai cerere.
Ca să fiu și mai clar, Cheia Dezvoltării este Consumul, iar Dezvoltarea duce la un consum și mai mare. Un consum mare înseamnă că cel care consumă trăiește mai bine, dar și cel care produce ce consumă celălalt trăiește mai bine, are și el bani de consum, dar și să se dezvolte mai mult.

Mai pe românește, dacă ai un salariu mare cu care să cumperi mai mult, îi ajuți pe cei care produc să consume la rândul lor și să producă și mai mult.

Unde se “rupe filmul” în România?

Noi consumăm produsele Multinaționalelor, de la contrafăcute la vacanțele în afară, ne ducem la magazinele lor, mâncăm “bomboanele” sau “bombele” lor, iar banii românești îi iau ei în țările lor. Deci noi pe o parte băgăm bani, iar pe de altă parte ei au o “conductă” prin care acești bani sunt absorbiți în afară.

Vital deci este să consumăm ceea ce producem noi, ba să consume și ei ce producem noi și, cu cât consumăm mai mult, cu atât vom produce mai mult.

Acesta este Războiul pe care-l poartă toate țările cu Suprastatalele, Supranaționalele sau Multinaționalele Globaliste.

Dacă noi consumăm ce produc alții în alte țări, ajutăm muncitorii și patronii din țările respective, adică este ca și cum le-am trimite banii munciți de noi prin Poștă. Și pentru ei este vital să/și vândă marfa, atâta timp cât unii fraieri o cumpără, motiv pentru care nu-și doresc în ruptul capului ca noi să producem ce produc ei, daca se poate să nu mai producem nimic, să consumăm doar ce produc ei.

Soluția lor?

Ți-au cumpărat economia sau ți-au distrus-o și te-au transformat în Piață de consum (a produselor lor)
Sclavii lor, cum spun eu.

Aici a intervenit Programul de Guvernare Revoluționar al PSD, direct “ marca” Krugman, creat de o echipă de mari economiști români și pus în aplicare de Vâlcov/Dragnea și o perioadă de Dăncilă:

El sună cam așa:

Ca să mă pot Dezvolta, trebuie să maresc Consumul, printre altele inclusiv prin salarii mari. Pentru a evita însă să le “trimit banii prin poștă” Străinilor, trebuie să reconstruiesc propria Economie Românească, distrusă la impunere tot de ei, prin cozile de topor românești, pentru a ne transforma în ceea ce suntem acum, adică Piață de Consum.

Pentru aceasta PSD a imaginat Fondul SUVERAN(!!!) de Investiții, pentru a ajuta la reconstruirea economiei românești, au spus că trebuie să obținem partea noastră din rezerverele de petrol, gaze, și toate rezervele naturale, de la ape la păduri, care sunt ALE NOASTRE (!!!)

A fost momentul în care străinii au înnebunit!

Reconstruirea CAPITALULUI ROMÂNESC pe care l-au distrus în mod special cu DNA și cu cozile de topor care se autointitulează De Dreapta(?!) era cea mai mare lovitură pe care o puteau primi din România.

Și, pentru că nu au putut să-l convingă pe Dragnea să o lase mai moale cu susținerea Capitalului Românesc, l-au băgat în Pușcărie. Necazul lor a fost că, după o perioadă în care a fost “amețită”, Dăncilă și-a dat seama că a fost “trasă pe sfoară” și a reluat, ceva mai lent și cu întârziere e drept, Programul inițial.

Reinventarea DNA prin eliminarea Secției Speciale

Atât le-a trebuit: și-au pus cozile de topor, în frunte cu Iohannis, să doboare de tot guvernul și să facă “ Ordine”, adică să ne readucă rapid la Stadiul de Piață de Consum.

Reinventarea DNA prin eliminarea Secției Speciale are ca scop, același, de a trimite la închisoare pe aceia care, capitaliști sau politicieni, se opun ca România să fie Piață de Consum, sau Colonie de Sclavi.
Așa cum am spus de nenumărate ori, Programul Economic al PSD este un Program Liberal prin Excelență, cel mai Liberal Program pe care l-a cunoscut România din 1989 încoace!

Paradoxul este că acest Program a fost etichetat ca Retrograd(?!?) și Naționalist(?!), el fiind de fapt prin excelență un Program inspirat de cel mai mare economist liberal în viață, Paul Krugman, Salvatorul Greciei, printre altele.

Programul de Guvernare al PNL

Ca atare, au dat jos Guvernul, și Multinaționalele au făcut un alt Program de Guvernare pe care i l-au dictat lui Orban, ceea ce va face din România exact ce vor ele, adică Piață de Consum, o țară populată de Sclavii lor, românii.

Am citit cu mare atenție, cu creionul în mână, Programul de Guvernare al PNL și pot să afirm răspicat că este un Program de Vânzare a României la bucată și En Gros, de Restaurație a Globalismului Stalinist și, dacă totuși vor ajunge la putere, Partidul Național Liberal trebuie să/și scoată sintagma “Național” din titlu și să se numească “Partidul Vânzător Liberal” cât înseamnă Liberalismul de tip Fridman, de Promovare a Globalismului în dauna propriului Popor.

antimafia.ro

Despre cum vor să distrugă România, pe puncte, în postările viitoare.

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

“Mi-au explodat prețurile” (poate în cap)

mar oct. 29 , 2019
Hits: 241“Mi-au explodat prețurile” (poate în cap) Pentru a-și face cunoscute opțiunile, politicienii au nevoie de canale de comunicare, cel mai puternic canal fiind televiziunea. Nu este de neglijat nici influența rețelelor sociale, precum Facebookul, mai puțin site-urile de știri, care au și ele importanța lor. Într-o societate controlată de banii Multinaționalelor și de servicii, la care se adaugă interesele […]
Mi-au-explodat-prețurile-antimafia.ro