Până și dușmanii României sunt jenați de cretinismul și mitocănia guvernului nostru actual

Hits: 35

Până și dușmanii României sunt jenați de cretinismul și mitocănia guvernului nostru actual

 

Se pare ca pe zi ce trece realizam ca cea mai mare parte din functiile statului Roman, de la premier pana la slujbe fara calificare, sunt ocupate de incompetenti pusi in functii cu orice motive, mai putin cele bazate pe MERIT. Cu cat este mai inalta functia, cu atat este mai mare lipsa de calificare, sau o experienta reala in acel domeniu.

Va rog frumos, chiar va implor dragi romani sa redescoperiti menirea cuvintului MERITOCRATIE.

In dictionarul explicativ al limbii romane are urmatoarea definitie :

MERITOCRAȚÍE, meritocrațíi, s. f. 1. Sistem în care se aleg persoanele talentate, si experienta cu scopul de a fi promovate pe baza realizărilor obținute. 2. Colectiv de conducere ales după criterii intelectuale.

Am cel mai mare respect pentru invatatori

Nu ma intelegeti gresit, am cel mai mare respect pentru invatatori dar in acelasi timp inteleg ca sunt unii buni, si altii mult mai inapti.

“Invatator” nu poate fi singura calificare pentru pozitia de prim ministru, cu atit mai mult o invatatoare analfabeta. Romania a ajuns sa fie reprezentata international de imbecili analfabeti, de o prostie atat de evidenta, ca restul lumii nici macar nu mai rade de noi. Pana si dusmanii Romaniei sunt jenati de cretinismul si mitocania guvernului nostru actual.

Oamenii astia nu au nici pregatirea si nici experienta necesara pozitiilor pe care le ocupa. Ca sa nu va reamintesc ca a pune un inginer ca ministru al sanatatii, si o amanta a cuiva, la ministerul agiculturii nu poate sa dea rezutate bune.

Sunt functionari ai statului care nu au terminat liceul

Nu numai ca sunt functionari ai statului care nu au terminat liceul, dar acesti indivizi ocupa functii de o specialitate de care nu au habar. Ce credeti ca se va intimpla daca fiecare functie din stat ar fi ocupata de un specialist in domeniu cu suficienta educatie reala si experinta necesara postului respectiv? Cred ca sansele de a avea solutii reale si educate pentru fiecare problema existenta, vor fi reale.

Cred cu ardoare ca asemenea guvern ar putea rezolva majoritatea problemelor acestui neam in saptamani si luni, in loc de ani si decenii.

Cred ca un stat bazat pe MERITOCRATIE nu ne va ucide copii prin incompetenta agravanta!

Nu stiu cum meritocratia poate fi pusa in practica in Romania. Este necasara o creativitate si flexibilitate de care noi romanii nu ducem lipsa . Sunt intre noi cei care pot gasi metoda de implementare, sunt convins de asta!

VA IMPLOR CONSIDERATI SI SUSTINETI O SOCIETATE BAZATA PE MERITOCRATIE . O MARE PARTE DIN POLITICIENII DE AZI NU POT REZOLVA NIMIC PENTRU NOI !

SPECIALISTI CU O INALTA EDUCATIE SI MULTA EXPERIENTA POT REDRESA ACEASTA TARA!

îți mulțumesc că ai citit articolul meu!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Codrin Ștefănescu ia de la contribuabilii romani 4 milioane de euro!!! "Victima" statului paralel ?!

mie aug. 21 , 2019
Hits: 35Domnul Codrin Ștefănescu este “cea mai mare victima” a statului paralel. Dupa “lovitura de partid”, a fost trecut pe linia moarta a partidului, motiv pentru care domnul Codrin Ștefănescu nu mai are timp de gandire, nu isi aminteste sau nu mai are cunostinta despre “firmele bidon” ale partidului. Ale PSD – ului. Mai exact. Pentru cei care nu stiu cine […]
cameleon stoenescu
  • Hits: 526 Gheorghe Tadici – Sorina Târcă 0 – 1! Ieri, sub Meseș, HC Zalău a ratat o victorie care îi era la îndemână, scor 25 – 28 cu Brașovul, dar și treapta a treia a podiumului Ligii Florilor… Dacă ar fi bătut și Corona lui Crăciun, atunci Zalăul ar fi putut să-și umfle mușchii și să spună că, după […]

  • Hits: 196Absolventa multirestanțieră Codruța numai ce a primit repartiție la Bruxelles STUDENTUL BULĂ IA REPARTIȚIE DIRECT LA BRUXELLES, CĂ-N ȚARĂ NU MAI SUNT LOCURI MOTTO: „Premianții, adică cei de nota 10 sau 9, au luat repartiție în București. Absolvenții de nota 8 au primit repartiție în municipii-capitale de județ… cei de nota 7 sau 6, în orășele, iar ăia de […]

  • Hits: 113Începe! Laura Codruța Kovesi – Un procuror mediocru, care a executat orbește ordinele politicienilor din afara țării și din țară “Eroină, Luptătoare Neînfricată împotriva corupților, imaginea Purității aflată permanent în luptă cu Răul” Așa o caracterizează susținătorii ei. Un procuror mediocru, care a executat orbește ordinele politicienilor din afara țării și din țară, pe care i-a vândut după aceea la […]

  • Hits: 901Maria Gavrilă: ”Merit și eu puțină încredere, pentru că în Zăvoi n-am avut parte de așa ceva”! Aș putea spune că handbalista din București ajunsese la o răscruce de drumuri, nu știa încotro s-o apuce, mai ales că în ultimii ani avusese parte de multe dezamăgiri… Cu toate acestea, s-ar putea spune că Maria Gavrilă a fost o răsfățată […]

  • Hits: 163Pinocheții de România. Dreapta, Stânga și Stânga’mprejur! Alegerile de anul acesta sunt militarizate. Adică sunt între militari care au scos la înaintare niște civili care și ei fac pe militarii. De exemplu, Mircea Diaconu este susținut de SIE, adică de Ponta/Predoiu fost șef SIE. Meleșcanu, alt înalt ofițer SIE ( este demult general) este racolat de echipa SIE de […]