O secretară venită din fundul Teleormanului. Ce-ar fi putut face ea?

Hits: 95

Carmen Dan a fost cel mai bun ministru de la Interne pe care l-a avut această țară de la Revoluție încoace.

După ce comuniștii ne obișnuiseră cu dobitocii supremi, dintre care trebuie menționați cel puțin Teohari Georgescu, Alexandru Drăghici, Emil Bobu sau Tudor Postelnicu, ăștia de după Revoluție n-aveau cum să se lase mai prejos. Să nu uităm că pe acel scaun au stat sinistro-penibilii Chițac, Tărăcilă, Dejeu, Dudu Ionescu sau agramații(de fapt de-a dreptul analfabeții) Blaga, I(n)gaș, Tobă, etc. De-a lungul timpului, a urmări scaunul de la Interne a fost ca și cum ai urmări un concurs despre care-i mai prost. Și-au fost atâția proști încât s-ar putea scrie o enciclopedie a dobitocilor văzută dinspre ministerul – să trăiți! – cu pricina.

În tot acel context de profundă prostie, de imbecilitate și ticăloșie, apariția lui Carmen Dan nu anunța decât un „alt show”. O secretară venită din fundul Teleormanului. Ce-ar fi putut face ea? Vă spun că n-aveam absolut nicio așteptare. Cu toate acestea am rămas plăcut surprins când am descoperit, în primul rând, un om stabil, stăpân pe sine și care știa ce are de făcut. N-aș fi crezut niciodată că o femeie va putea ține în mână ministerul ăla populat în multe birouri cu ghiolbani. Și, cu toate acestea, a reușit admirabil.

De fiecare dată a acționat cu calm, calculat, fără emoții și fără părtinire.

A respectat cu strictețe legea, n-a forțat nimic și a organizat totul ca la carte. Când a fost atacată a răspuns impecabil, documentat, lăsându-l pe prostul național de fiecare dată cu rânjetu-i tâmp pe figură. A fost atacată pe nedrept, s-au încercat intimidări din partea SRI și, cu toate acestea, a rezistat. Nu pot încheia fără să amintesc că a organizat excelent apărarea Guvernului în timpul tentativei de lovitură de stat din 10 august 2018. Cu toate că e o femeie cu adevărat puternică, n-a putut rezista trădării analfabetei întoarse cu cheița de la Securitate.

Felicitări, stimată doamnă ministru! Aveți toată stima mea. Poate vă gândiți să plecați din păduchelnița aia de partid. Nu de alta, dar nu cadrați.

Dan Diaconu – facebook

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Înaltă Trădare și ascunderea informațiilor privind un posibil act terorist pe teritoriul României

mie iul. 17 , 2019
Hits: 95 Precizare: Aceasta este o Declarație și poate fi folosită ca probă în orice Proces al unei Instanțe Militare, sau în orice Instanță Națională și Internațională. Îmi asum întreaga responsabilitate a celor ce voi declara, și sunt dispus să susțin cu probe, amănunte și nume de persoane, altele decât cele pomenite în declarație, cele scrise mai jos. Fac deasemenea […]