Noi știri despre situația CSM București

2

Hits: 745

Noi știri despre situația CSM București – Scrisoarea părinților sportivelor din CSM București

Am citit articolele dumneavoastră privind situația clubului CSM București la recomandarea unui alt coleg de serviciu și am rămas plăcut surprins de acuratețea informațiilor și corectitudinea surselor.CSM Bucuresti - antimafia.ro

Referitor la situația Junioarelor 3 (J3F) de la handbal, vă pot spune cu siguranță următoarele:

– până acum existau două echipe de J3F, respectiv A și B,ambele înscrise în campionat.
– deși doamna director general Gabi Szabo se laudă pe Facebook (vedeți atașamenul) cu grija față de copii, în acest moment am certitudinea că a desființat grupa J3F B (anul 2006), păstrând doar 6 jucătoare alese după talie și după alte criterii (nu neapărat ca și valoare), ce vor activa la fosta J3F A (anul 2005).
Spun fosta deoarece în aest moment nu mai există decât o singură grupă J3F, înscrisă în seria C a competiției FRH.
Celelalte fete de 2006, ce nu au fost selectate, nu au mai fost nici măcar programate la vizita medicală.
De asemenea, antrenoarei fostei grupe J3F B i s-a comunicat că nu va mai avea nicio poziție, la nicio sală pentru a continua antrenamentele cu fetele rămase de 2006.

Enăchescu – în acest moment, fetele nu mai fac obiectul interesului clubului pentru ele

Practic, în urma discuțiilor purtate de către părinți cu domnul Enăchescu, acestora li s-a spus că în acest moment, fetele nu mai fac obiectul interesului clubului pentru ele. Este vorba de cca 20 de fete născute 2006. Pur și simplu clubul se debarasează de ele.
Precizez că atât antrenoarea fostei grupe J4F B cât și părinții, au aflat despre aceasta după publicarea de către FRH a seriilor, observând că există doar o echipă, CSM București. În rest nu.

Nimeni nu le-a spus nimic

Din surse din interiorul clubului, domnul Dăgănescu ar fi plecat după ce a auzit decizia de desființare a grupei J4F B (luni, 26.08.2019) dar s-a reîntors azi dimineață.
Toate acestea au fost motivate părinților fetelor (care au mers la club) prin reducerea fondurilor alocate. Asta în contextul în care secția de handabal a primit cu 40% mai mult buget dar a fost redirecționat către senioare.
Bineînțeles că atât eu, cât și ceilalți părinți suntem profund dezamăgiți, să nu mai spunem de fetele noastre care ieri au plâns împreună cu antrenoarea lor, când li s-a comunicat situația. Dar nu avem ce face.
Nu sunt fonduri și nici nu se acceptă ca noi, părinții, să suportăm cheltuielile înscrierii în competiție și păstrării și celei de a doua grupe.

Ce vom face cu fetele noastre “disponibilizate”?

În primul rând trebuie să le punem pe picioare psihic, fiind efectiv dărâmate de decizia luată. Au muncit ani de zile să crească, să ajungă să joace în FRH, să treacă de AMH, să-și fadă progresele. Acum… nu știm ce vom face.
Cu deosebit respect,
Ivan TOADER
Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

2 thoughts on “Noi știri despre situația CSM București

  1. Bună ziua. Am o Asociație Sportivă privată cu secție de handbal. Poate putem face o colaborare ptr acești copii. Putem să încercăm o autofinanțare sau să găsim sponsori…rapid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-AU LĂUDAT CU TROFEUL. AGRESORII PĂDURARULUI DE LA BORCA, POZĂ PE FACEBOOK CU ARMA FURATĂ

mie oct. 2 , 2019
Hits: 745AGRESORII PĂDURARULUI DE LA BORCA, POZĂ CU ARMA FURATĂ Autorii agresiunii de pe data de 15 septembrie asupra maistrului de vanatoare de la Borca, jud. Neamt, s-au laudat pe facebook imediat dupa producerea evenimentului, cu arma furata de la victima. Intr-o poza pusa pe contul lui de facebook, unul dintre agresori apare tinand arma in mana ca pe un […]
antimafia.ro