Ne-am întors în urmă cu 10 ani

Hits: 299

Ne-am întors în urmă cu 10 anine-am-intors-in-urma-cu-10-ani-antimafia.ro

Cele mai importante măsuri negative din Programul de guvernare (hartie igienica) al PDL-PNL:

– Faliment Sănătate în programul PDL-pnl: subfinanțare, comasări, închideri, concedieri și privatizarea Spitalelor

– Sistemul de Urgență SMURD va dispărea prin privatizare. Ce și-a dorit Băsescu se înfăptuiește sub Iohannus și PDL-pnl.

– Abrogarea OUG 60/2017 care prevede cresterea indemnizatiilor persoanelor cu handicap, inseamna sa se deschida iar robinetul jafului din banii persoanelor cu handicap si anularea majorarii indemnizatiilor pentru dizabilitati care au crescut anul trecut.

– Autostrăzi canci-nimic, ca să vă dau un exemplu, autostrada Ploiești-Brasov dispare și se construiește doar bucățica de 58 de km între Comarnic și Brașov în varianta mai scumpă a PDL-pnl cu 600 de milioane de euro în plus în 10 ani

Pensiile private vor fi suplimentate cu banii de la pensiile de stat

– Legea Salarizării Unice dispare ca și Salariul minim brut pe economie și Legea Pensiilor nu va fi respectata. În acest fel patronii au liber la sclavi în România plătiți cu 2 bani, lucrătorii vor ajunge la mâna patronilor.

Pensiile nu vor mai creste și vor fi toate impozitate. Pensiile private vor fi suplimentate cu banii de la pensiile de stat, astfel Sistemul de Pensii de stat va fi aruncat în colaps, iar companiile private de pensii de la pilonul II, în criza economică locală și Mondială ce va urma cât de curând, vor ridica din umeri că nu știu unde sunt banii pensionarilor.

Euro –  stabilit să crească la 5,2-5,5 lei

– Salariile și veniturile celor 1,3 milioane de bugetari se vor reduce cu peste 50% (se elimina voucherele de vacanta, sporurile si primele iar grila de salarizare se va modifica in jos)

– Se elimina gratuitatea pe calea ferata pentru studenți

– Euro este deja stabilit să crească la 5,2-5,5 lei de către gașca PDL-pnl împreună cu Isărescu, toate prețurile la hrană, îmbrăcăminte, autovehicule, combustibili, locuințe, energie, gaze, apă, facturile la întreținere, toate și tot vor crește cu 40-50%.

– După Programul ,,Mu_e PDL-pnl, multe dintre subvențiile statului acordate sectoarelor din economie vor fi reduse drastic și multe eliminate.

– Programele pentru dezvoltare locală, regională, rurală vor fi eliminate. PNDL 1,2,3, etc., vor dispărea ca și Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii(FSDI) .

– Din cauza costurilor și impozitărilor domenii ca industria, agricultura, turismul, IT-ul, cercetarea, educația, sănătatea, etc., vor fi falimentate.

Companiile de stat profitabile vor fi vândute toate la străini precum și toate resursele naturale strategice pe care le mai deține România.

– Programul de guvernare PDL-PNL pentru energie: Abrogarea OUG 114 si extragerea si comercializare gazelor din Marea Neagră gratis

– Programul de guvernare al PDL-PNL pentru agricultură prevede sectoare intregi care vor finanțate cu bani mai puțini de la UE

– Programul de guvernare PDL-PNL: Dispar 140 de kilometri de Autostradă în construcţie şi lansaţi la licitaţii estimaţi la 5,57 miliarde de lei (1,2 miliarde de euro aproximativ), aflate deja în diferite faze de derulare.

– Din cauza celor enumerate mai sus și a altor cauze similare, românii vor emigra cu milioanele ca în perioada 1996-2000 și 2004-2012, tot după guvernările de dreapta PDL-pnl.

– Una dintre masurile care suna bine, “abrogarea supraimpozitării pe contractele part-time”, ascunde , in fapt, o scadere majora la fondul de pensii si trecerea in economia gri, din nou, a sute de mii de contracte de munca, adică 1 leu pe acte și 2 în mână.

Ceea ce va face ca oamenii să ajungă la vârsta de pensionare cu pensii de mizerie, adica la minim garantat de stat, din cauza principiului contributivitatii care va prevala in orice legislatie.

In acelasi timp, scăderea încasărilor statului din CAS și CASS va determina imposibilitatea de a mai majora, în anii următori, pensile și de a crea condiții decente în spitale.

Atunci când am introdus măsura taxării contractelor part-time la nivelul salariului minim, peste 100.000 de contracte part-time s-au transformat în contracte cu normă întreagă, in doar doua luni, tocmai pentru că erau fictiv part-time.

Cine are interesul sa scada fondul de pensii si sa nu mai fie bani suficienti la sanatate? De ce?

– Am căutat o singură idee nouă, o inovatie de politici publice, ceva! Totul se rezumă la eliminarea, tăierea, evaluarea, adaptarea, ajustarea, continuarea, consolidarea, monitorizarea, consultarea, definitivarea, revizuirea s.a.
– Ne-am întors în urmă cu 10 ani.  Atât pentru azi.

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Partidul Vânzător Liberal ( PVL)

mar oct. 29 , 2019
Hits: 299Partidul Vânzător Liberal ( PVL) “ Banii cheltuiți de tine reprezintă venitul realizat de mine și banii cheltuiți de mine sunt venitul realizat de tine” Paul Krugman Fraza aceasta este o chintesență a funcționării economiei capitaliste Ce ne spune Krugman? Că nu poți produce pe stoc, dacă nu consumi, sau nu poți avea ofertă, dacă nu ai cerere. Ca […]
ludovic-orban-antimafia.ro