Mihai Mazăre, acuzații grave: “I-a cerut 80.000 de euro ca să-l lase în pace”

Hits: 0

Mihai Mazăre a vorbit despre fratele său, Radu Mazăre, într-o intervenție la România TV, după ce Radu Mazăre a fost predat Penitenciarului Rahova.

“Ultima dată am vorbit cu el când se afla în pușcăria din Madagascar prin intermediul lui Răducu. Radu a fost sechestrat fără acte 6 zile într-o secție de poliție. Azi dimineață avocatul a făcut o plângere pentru cum autoritățile din Madagascar au făcut extrădarea. Eu am această plângere care a fost depusă la poliția aeroportului. Poliția a spus că oricum pe numele lui există un mandat de arestare european și ar trebui să îl pună în operă și pe acela și l-ar extrăda. Nu l-am văzut din luna ianuarie. Am impresia că programările se fac în funcție de prima literă a numelui de familie. El având litera M, o să vedem când îl putem vizita. El este 21 de zile în carantină. Probabil familia are voie o dată pe săptămână. Prietena lui Radu a rămas în Madagascar. Are funcții executive. Mai sunt și alte persoane de pe plan local care au funcții executive și mențin afacerea de acolo. Răducu a fost în avion, în același avion cu tatăl său. S-a apropiat de el, când s-a dus la toaletă, au schimbat câteva cuvinte. Polițiștii s-au comportat omenos, nu li se poate reproșa ceva”, a spus Mihai Mazăre citat de jurnaliștii de la dcnews.ro.

De asemenea, alte informații bombă furnizate de fratele fostului primar al municipiului Constanța au legătură tot cu afacerea sa din Madagascar. În aceeași intervenție tv, Mihai Mazăre a mai spus că afacerea din Madagascar a lui Radu Mazăre vrea s-o preia… consulul onorific al României de acolo, prin intermediul fiului acesteia.

Iată ce spune Mihai Mazăre despre extrădare, dar și ce acuzații face la adresa consulului.

“Consulul onorific al României în Madagascar vrea să îi preia afacerea, prin intermediul fiului dânsei, care e vice-consul. E o femeie plecată de 40 de ani din România. Terenul e luat, în concesiune, de mine, Radu și fiul consulului, cel care spune că e vice-consul. Investitorii sunt israelieni. Extrădarea a fost semnată de ministrul Justiției din Madagascar joia trecută, iar apoi a plecat în vacanță, în Mauritius. Și prietena lui Radu a fost reținută, prima dată, câteva ore, dar au eliberat-o a doua zi. Doamna consul a și avut un salariu lunar, de la Radu, apoi nu s-au mai înțeles. Ea a dat în judecată firma la care lucrau, ea și Radu, și a pierdut procesul. Ea i-a cerut lui Radu Mazăre 80.000 de euro ca să îl lase în pace, dar Radu i-a spus că nu are banii respectivi”, a spus Mihai Mazăre, în cadrul intervenției telefonice, în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV.

Fostul primar al Constanţei are de executat 9 ani de închisoare pentru atribuirea nelegală a unor terenuri în municipiul Constanța și stațiunea Mamaia, cu un prejudiciu estimat de procurorii DNA la 114 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *