MEDICAMENTEEEEEE…!

Hits: 56

MEDICAMENTEEEEEE…!

Monica Macovei: ”Secția specială de anchetare a magistraților trebuie desființată de Guvern acum, prin OUG. Publicarea în România și respectarea recomandărilor GRECO privind desființarea acestei secții sunt obligatorii.”

Aduceti-i cipralex, distonocalm, anxiar, imovane sau xanax, macar! Ma, “bip”, tu ai distrus justitia din Romania! Tu ai supus-o acelor forte oculte care n-au voie, prin lege, sa imixtioneze in actul de justitie. Tu ai facut Codurile in 2006, fara sa le supui dezbaterii publice, fara sa le supui dezbaterii in parlament, doar prin asumare. 

Tu ai gestionat arhiva SIPA, unde s-a gasit xerox si unde s-au copiat dosare ale magistratilor. Si unde sistemul de supraveghere a fost oprit. Unde au intrat persoane care nu posedau certificatul ORNISS. Cand Pruna a modificat Codurile, in 2016, prin OUG, fara nicio consultare publica si a mai facut si articole neconstitutionale, ai tacut malc. Fiindca amandoua aveti aceiasi stapani nevazuti.

Apoi, aici minti cu nerusinare pentru care ar trebui sa-i crape obrazul oricarui om sanatos la cap. Cum adica ,,RECOMANDARILE GRECO sunt OBLIGATORII”? Esti sub influenta? Pai daca sunt recomandari? Tu stii limba romana? GRECO nu da DISPOZITII, ci recomandari. Adica, sa fie analizate. Nu sa fie aplicate OBLIGATORIU. Orice recomandare n-are caracter de obligativitate.

Am aratat aseara ca, abia acum, cand a fost mutata de la DNA la CSM, sectia asta (SIIJ) are garantata independenta. Fiindca nici presedintele, nici parlamentul, nici prim-ministrul, nici ministrul de Justitie nu-i pot influenta activitatea. Membrii ei sunt numiti de CSM. Rapoartele lor de activitate sunt inaintate la CSM. Iar trimiterile in instanta sunt facute catre ICCJ. Unde este pericolul deci? Cei de la GRECO afirma dement ca ,,ar putea” fi influentata politic. Deci n-a fost, dar ar putea. Cum? Pai credeti ca ei cred ce debiteaza aici?

Pai cum poti sa ceri, “bip”, desfiintarea SIIJ, daca pe 19 martie 2019, CCR a declarat constitutionala legea de infiintare a SIIJ? Tu stii, “bip”, ca in Tratatul UE scrie ca (sic) Curtile Constitutionale nationale sunt suverane? Ca hotararile lor nu pot fi puse in discutie? Ci aplicate OBLIGATORIU? Ca doar DUMNEZEU este mai presus de Curte? Din moment ce constitutiile tarilor membre au fost armonizate cu principiile de drept ale UE? 

Maaaaaai…, “bip”, tu ceri acum sa fie desfiintata prin OUG, adica exact lucrul pentru care tu si alti prostovani ati strigat la UE sa sanctioneze Romania fiindca guvernul PSD vrea sa dea OUG pe justitie? Sesizati dementa? Timp de un an UE a somat guvernul Dancila sa nu indrazneasca sa dea vreo OUG pe justitie si acum asta vine si someaza guvernul sa dea OUG ca sa desfiinteze o institutie din justitie declarata constitutionala?

CONCLUZIE: Nicio comisie formata din oameni sanatosi la cap n-ar putea cere asa ceva. Fiindca sfideaza ratiunea. De ce, totusi, o cer aia de la GRECO sau nebuna asta? Fiindca ei considera ca poporul roman este format doar din trogloditi. Din oameni neposesori de creiere. Care inghit orice vine de afara. Si ,,rahat” daca le e unora sa manance, il mananca. E adevarat ca, in parte, e si adevarat. Exista trogloditi cu nemiluita! Aceasta neomarxista sorosista este un pericol pentru tara asta!

 
Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

MOŢIUNEA LATRĂ, GUVERNUL TRECE / 200 DE VOTURI PENTRU, INSUFICIENTE PENTRU DEMITEREA GUVERNULUI PSDăncilă, imun în faţa votului de blam din 26 mai

vin iun. 21 , 2019
Hits: 56 Raluca Turcan: “Guvernaţi în favoarea infractorilor, v-au confirmat-o oamenii la vot. Cine ignoră votul oamenilor, ignoră democraţia. Sunteţi guvernul incompetent şi nedemocratic al lui Liviu Dragnea, guvernul care l-a servit şi îl serveşte, şi cel puţin doi miniştri ar trebui să fie lângă Liviu Dragnea. Această guvernare falimentează România”.  Moţiunea de cenzură intitulată “Guvernul Dăncilă trebuie demis! Fără […]