Mafia medicală distruge articulațiile pacienților, astfel încât aceștia să cheltuiască bani în mod constant! Revelațiile doctorului care a fost aruncat din spital pentru că a încercat să vindece complet oamenii!

Hits: 41

Ana Protescu, medic ortoped la Spitalul din Timișoara: “Am fost concediat după ce am început să scriu pacienților în loc de” placebo ” cel mai nou remediu care restabilește complet articulațiile.

Cu câteva zile în urmă, la birou de redacție s-a adresat Ana Protescu, fostul medic al spitalului regional, care a lucrat ca reumatolog. Ea a spus lucruri teribile despre ceea ce se întâmplă în spitalele regionale. Anterior, Ana a încercat să se adreseze presei regionale, dar absolut toate mass-media din regiune au refuzat să vorbească cu ea. Prin urmare, toată speranța a rămas la publicațiile republicane. Mai jos este varianta completă a interviului cu medicul, pe care administrația l-a aruncat în stradă pentru loialitatea față de jurământul lui Hippocrates și încercarea de a lupta împotriva “mafiei medicale” din regiune. Tot ce a făcut Ana Protescu, ea a început să-și trateze pacienții cu un medicament ieftin care funcționează cu adevărat.

Mai jos este un interviu complet cu un medic concediat care a fost forțat să părăsească regiunea după ce a fost concediată din cauza amenințărilor la adresa sa.

“Ana Protescu, puteți să ne spuneți în general ce s-a întâmplat cu Dvs.?”

Ana Protescu: Dacă vă spun complet, materialul se va aduna pe o carte întreagă. Dacă, pe scurt, după ce am venit să lucrez la spital, literalmente în a doua zi mi s-au apropiat și “m-au explicat” ce medicamente și din ce rețele de farmacie ar trebui să fie recomandate pacienților. La început, nici măcar nu mi-am dat seama ce înseamnă, m-am gândit că poate un coleg vrea să împărtășească experiența care funcționează mai bine. Deși selecția de medicamente m-a confundat, chiar și eu după universitate am înțeles că acești sunt inutile, de fapt. Și cu atât mai mult nu a putut să înțeleagă un medic experimentat.

Totul a fost clarificat după ce, la sfârșitul lunii, am fost refuzat premiul și chemat “pe covor”. Și încă o dată m-au explicat, doar mult mai insistent și este clar că, dacă luna viitoare nu va fi o normă pacienților care au cumpărat medicamente în anumite farmacii, atunci voi fi concediată. Locuiesc singură, ajut-o pe mamă mea bătrână, așa că nu am avut de ales. De asemenea, au lucrat și toți ceilalți medici din toate sferele. A ajuns la faptul că, chiar pe verso rețetei prescrise, au scris adresa farmaciei, unde trebuia să meargă și să cumpere medicamentul. O parte din aceste medicamente au fost inutile, unele conțin substanțe active, dar în același timp au avut analogi care au costat mai multe ordine de mărime mai mici. Practic, unei persoane i-a fost prescris un medicament pentru 80 de euro, în timp ce el a avut un analog pentru 15-20 de euro.

“Ați primit bani pentru asta?”

Ana Protescu: Doctorii obișnuiți nu au primit nimic. Administrația – desigur, în fiecare lună ei au primit sume rotunde în plicuri. Avem unul dintre șefii de departamente care conducea noul BMW. Și soția lui a schimbat mașinile la fiecare șase luni, fără să lucreze nicăieri. Ambii copii au studiat în SUA contra plată. Și asta ste cu salariul oficial al soțului ei de 900 de euro. Înțelegeți ce sume ar putea fi acolo.

“Cineva a încercat să se confrunte cu această schema?”

Ana Protescu: Au încercat, dar întotdeauna acestea încercări s-au terminat deplorabil. O dată am trimis o plângere colectivă de la medici către administrația regională. Dar de sus plângerea a fost mușamalizată, iar doctorul care a fost inițiatorul ei a fost concediat. El a fost în căutare pentru un nou loc de muncă de luni de zile, dar a fost capabil de a lucra doar ca un măturător. Aceasta este după 16 ani de muncă de succes, cu titlul de “Doctor onorat din România”. Ceilalți semnatari, pentru timp de 3 luni, au fost lipsiți de premiul și au fost forțați de a lucra orele suplimentare, conducând consultarea pacienților în locul altor medici loiali conducerii Spitalului. Am înțeles că toate clinicile și spitalele din regiune, au trimis undeva sus o parte din fondurile primite de la rețelele farmaceutice.

“De ce v-ați revoltat în cele din urmă?”

Ana Protescu: În primul rând, m-am săturat să văd că pacienții care vin la mine vin de fiecare dată într-o stare mult mai gravă. Ultima picătură a fost situația în care bunicuța drăguță, care nu a înțeles cu încăpățânare semnalele privind medicamente, a devenit invalidă. Și totul e pentru că, în loc de medicamente normale, ea a băut ceea ce ne-au forțat să-i prescriem.

În al doilea rând, chiar înainte de acest caz, am fost la o conferință medicală de profil, unde am întâlnit colegul meu, care se ocupă de dezvoltarea medicală. El a vorbit despre un nou medicament pe care au început să-l facă în producția proprie și să-l distribuie în regiune. El a demonstrat rezultatele studiilor clinice, judecând după care noul medicament a fost uimitor de eficient. În plus, judecând după observarea pacienților din grupul de control, 97.5% nu au prezentat recăderi ale bolii. Adică, medicamentul nu doar a ameliorat simptomele și a inhibat boala, ca și cele mai bune medicamente prezente în farmacii acum, ci și a eliminat cauza bolii.

În același timp, au încercat să împlice administrația medicală a regiunilor pentru a începe să distribuie medicamentul prin intermediul instituțiilor medicale de stat. Dar nici o încercare nu a reușit. La fel ca și încercarea de a începe vânzările în rețelele farmaceutice. Ne-au refuzat sub o varietate de pretexte. Unele rețele farmaceutice au fost de acord, dar au oferit să expună prețul de 150-200 de euro. Desigur, pentru astfel de bani, nimeni nu-l va cumpăra. S-a întrebat sincer de ce se întâmplă asta până când i-am spus despre situația din spitalul meu. Un nou medicament care elimină boala complet, restabilind articulațiile, nu aduce profit nici farmaciilor, nici conducerii clinicilor și spitalelor. Ei au nevoie ca oamenii să caute ajutor tot timpul și să cheltuiască ultimii bani pentru ceea ce este vândut în farmacii. Iar medicii și proprietarii de farmacii s-ar scălda în bani, cumpărând mașini noi și zburând să se odihnească în Spania.

“Și ce ați făcut?”

Ana Protescu: Am sugerat să încep tratarea pacienților mei cu medicamentul. În plus, acest medicament a fost vândut atunci la preţul de producţie. În regiunea noastră, el a fost adevărat imposibil de găsit, deoarece în laborator, evident, nu au reușit să negocieze cu administrația locală de sănătate. Dar ei au dezvoltat un sistem de comenzi prin Internet.

Când m-am întors la spital, am început să le spun pacienților despre un nou medicament, fără a-l indica în rețete. Nu vă puteți imagina cât de fericită am fost să văd ochii strălucitori ai oamenilor recuperați, care au scăpat de bolile veche și de durerile articulare îngrozitoare. În același timp, chiar a scăzut brusc numărul de achiziții de “medicamente” în farmacii, pentru care le-am prescris oficial rețete. Oameni nu mai aveau nevoie de ei.

Desigur, nu a fost ușor. Am trebuit să explicăm tuturor că acesta este un medicament înregistrat în mod legal, care a trecut prin studii clinice, care este distribuit prin Internet, deoarece pur și simplu nu este permis în farmacii. Că nu vă trebuie să plătiți nimic la comanda și medicamentul este de plătit numai după primire. Că totul este absolut sigur, transparent și medicamentul funcționează de fapt. Majoritatea înțelegeau totul. Dar, din păcate, nu toți pacienții au fost adecvate. Am fost deja pe un” cont special ” al conducerii, care a atras atenția asupra volumului redus de vânzări de medicamente pentru pacienții mei. Și după ce o bunicuța, pe care am consultat-o, a mers să se plângă medicului șef despre faptul că noi îi “oferim” ceva de neînțeles, am fost expusă pur și simplu din spital, semnând un ordin de concediere antedatat.

“Ce s-a întâmplat mai departe?”

Ana Protescu: După ce am fost concediată, am mers la toate ziarele și canalele regionale timp de aproximativ o lună. Dar nimeni nu a fost de acord să publice cel puțin ceva. Unii m-au întors de la ușa, alții au vorbit, dar după discuții cu conducerea lor au refuzat oricum. Toată speranța a rămas la presa republicană. Și apoi voi înşivă știți – editorială dvs. a fost prima de acord să vorbească și să publice povestea mea. Tot ce vreau este să-i transmit oamenilor că sistemul de sănătate are un sistem rigid, similar cu mafia, care face bani pe bolile lor și nu le permite medicamente reale.

După ce m-am întâlnit cu jurnaliștii, s-a ajuns la apeluri telefonice ciudate cu amenințări. Și la mașina mea, aflată în curte, au străpuns roțile. Așa că am trebuit să fug literalmente și să mă mut și închiriez locuință, unde nimeni nu mă va găsi.

“Este groaznic, îmi pare rău pentru Dvs. Ce s-a întâmplat cu medicamentul despre care ați vorbit? Ce fel de medicament e ăsta?”

Ana Protescu: Laboratorul nu a reușit să negocieze cu nici o regiune. Din câte știu, acum negociază la nivel republican. Dacă vorbim despre medicamentul însuși, acesta este un medicament special de inovare ortopedică “Arthrolon”. Așa cum am spus mai înainte, acesta este singurul medicament care restabilește de fapt articulațiile, eliminând complet boala. Aceasta este o dezvoltare inovatoare care poate salva sute de mii de vieți, și ajuta milioane de oameni să nu devină invalizi. Medicamentul nu are analogi în străinătate. Acesta este singurul medicament care restabilește articulațiile, declanșând procesul de regenerare naturală. Și datorită versatilității sale, ajută la toate bolile articulațiilor, fără excepție. Cei care au dezvoltat acest medicament sunt genii reale. Principalul dezvoltator a fost chiar nominalizat la Premiul Internațional Gairdner pentru contribuția la dezvoltarea medicinei și salvarea vieților. Foarte multe clinici din străinătate încearcă acum să obțină acces la achiziții.

Acum, apropo, laboratorul a început să distribuie medicamentul gratuit din contul său. Din câte știu, la acest preț el va fi vândut până la 09.07.2019. Adică, Laboratorul continuă să încerce să aducă medicamentul în mase, în pofida opoziţiei active din partea “mafiei medicale”. Țara ar trebui să fie mândră de astfel de eroi, ajutând oamenii indiferent de situaţie, și care nu fac bani pe această.

“Puteți recomanda ceva oamenilor care se adresează la clinici și spitale?”

Ana Protescu: În primul rând, trebuie să înțelegem că, chiar dacă medicul vrea să vă ajute cu tot sufletul, el nu poate face acest lucru, pentru că apoi el va fi concediat. O sabie lui Damocles de concediere atârnă deasupra capului fiecărui. De aceea, oamenii primesc pseudo-medicamente nefuncționale și continuă să sufere. Sincer vă spun, nici măcar nu știu ce să recomand. În centrele comerciale, în ciuda faptului că oamenii plătesc pentru consultația, există de obicei aceeași situație. Pentru o consultația simplă, un astfel de centru poate primi 15-20 de euro, plus pentru ambalajele vândute la “recomandare” ale comprimatelor – plus încă aceeași bani. Jumătate din profiturile clinicilor comerciale se ridică de la comisia de rețele farmaceutice care plătește generos pentru pacienții cu “rețete”.

La o perioadă actuală de timp, singurul lucru care poate ajuta persoanelor cu articulații dureroase este “Arthrolon”. Mai ales că poate fi obținut practic gratuit. Adresându-mă tuturor foștilor mei pacienți și tuturor celorlalți pacienți care au primit “pastile” inutile, comandați-vă “Arthrolon”. De fapt, ajută la orice boală a articulațiilor, le restabilind și readucând persoana într-o stare sănătoasă. Și iartați-mă, vă rog, pe mine și pe toți ceilalți medici obișnuiți. Nu am fost implicați în această schemă de bunăvoie.

îți mulțumesc că ai citit articolul meu!
  •  
  •  
  •  

reporter AMF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Raspunsul CSM pentru Plesoianu (Document)

mar iul. 9 , 2019
Hits: 41   Consiliul Superior al Magistraturii a publicat luni, 8 iulie 2019, avizul favorabil dat proiectului de lege al deputatului PSD Liviu Plesoianu (foto), care daca ar intra in vigoare ar urma sa-i sanctioneze pe judecatorii si procurorii care au colaborat cu serviciile secrete. Este vorba despre pedeapsa cu inchisoarea de cel putin 5 ani, prevazuta de initiativa care […]

Breaking News

  • Hits: 115 STRUTO – CAMILA USR+ Am citit un interviu dat de Dan Barna unui site. Cum ma straduiesc sa fiu obiectiv, o sa incep cu lucrurile pozitive. Barna nu este un tip incuiat. Stapaneste vorbele, are proprietatea cuvintelor, un vocabular peste media politicienilor de astazi, fluenta, da sentimentul ca este stapan pe sine, ceea ce-i confera aer de lider. […]

  • Hits: 374 Doris, ne-ai rupt inima, fato! Pentru cei neinițiați în vrăjeală politică, deși după ceea ce pătimim de 30 de ani ar trebui să fim toți experți. Ascensiunea femeilor în politica românească nu are un aer de misoginism, ci mai degrabă de recunoașterea esteticului feminin. Zâmbetele “blonde” ale Elenei Udrea Zâmbetele “blonde” ale Elenei Udrea, cusute pe manșeta unui […]

  • Hits: 114 Cine își imaginează că atacurile în rafală, din toate părțile, în același timp, vin din pură întâmplare cu doar câteva luni înainte de alegeri – e complet naiv... Imediat după congres, am plecat preț de câteva zile. Am plecat nesecurist. Când m-am întors, am aflat că nu mai sunt doar “omul rușilor”, ci și un “securist ticălos”. Ba […]

  • Hits: 130 Precizare: Aceasta este o Declarație și poate fi folosită ca probă în orice Proces al unei Instanțe Militare, sau în orice Instanță Națională și Internațională. Îmi asum întreaga responsabilitate a celor ce voi declara, și sunt dispus să susțin cu probe, amănunte și nume de persoane, altele decât cele pomenite în declarație, cele scrise mai jos. Fac deasemenea […]

  • Hits: 3 Carmen Dan a fost cel mai bun ministru de la Interne pe care l-a avut această țară de la Revoluție încoace. După ce comuniștii ne obișnuiseră cu dobitocii supremi, dintre care trebuie menționați cel puțin Teohari Georgescu, Alexandru Drăghici, Emil Bobu sau Tudor Postelnicu, ăștia de după Revoluție n-aveau cum să se lase mai prejos. Să nu uităm […]