LUPTA PENTRU CONTROLUL STATULUI A GONIT ROMANII

Hits: 70

Presedintele Academiei Romane, Ioan Aurel Pop, subliniază că ,,ar trebui să ne preocupe trei aspecte esentiale pentru viitorul poporului roman: emigrarea masivă a românilor din țară; problemele românilor din jurul granițelor, din teritoriile Regatului României de până la 1940; criza demografică și natalitatea scăzută, ca semn al neputinței de a asigura dăinuirea neamului românesc măcar din punct de vedere biologic.” Dacă ar candida la presedintie, l-as alege cu ochii inchisi. 

Din pacate, spun eu acum, campania dementa din ultimii 10 ani le-a indus romanilor ideea ca nu se mai poate trai in tara asta, ca suntem cel mai corupt popor de pe fata pamantului si ca tot ce ne mai ramane este sa emigram. Sunt vinovati toti cei care au intretinut isteria – oameni din diverse structuri ale statului -, care au folosit-o in batalia pentru putere. Pentru a controla statul roman. Este usor sa zapacesti de cap un popor cu televizorul si cu facebook-ul. 

Romanii au plecat in masa dupa 2015, desi salariul mediu a crescut de la 340 EUR in 2011, la 640 EUR in 2019. PIB-ul, de la 134 mld. EUR in 2011, a crescut la 206 mld. EUR in 2018, Romania depasind Grecia si Portugalia si devenind a 15-a economie a UE in functie de acest indicator. Sunt date Eurostat, institutul de statistica al UE. 

Ratiuni economice pentru o asemenea emigrare masiva nu exista, deci. Se traia mult mai prost inainte de 2015. De ce au mai plecat ulterior? Fiindca li s-a spus ca nu se mai poate trai din cauza coruptiei.

Au creat miscarea #rezist#coruptia ucide, dupa modelul neomarxistilor americani si europeni. Desi toate dosarele de mare coruptie erau de dinainte de 2012-2013, tinute in sertare de procurori si scoase dupa 8-10 ani. Ca sa lichideze o intreaga clasa politica si sa-si creeze partidele lor. Anticoruptia a fost praf in ochii prostilor.

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

AUGUSTIN DECREPITEAN

joi iul. 4 , 2019
Hits: 70 Fostul sef al CCR, la TVR, întrebat de moderator dacă Liviu Dragnea iese din pușcărie: “Nu, pentru că dacă citiți cu atenție comunicatul Curții, spune acolo că se vor rejudeca numai procesele în care, încă nu au primit o soluție definitivă. Deci dosarele de dinainte de ianuarie 2019, care încă nu au primit o decizie definitivă. Deci dosarele […]