Laura Codruța Kovesi – Un procuror mediocru, care a executat orbește ordinele politicienilor din afara țării și din țară

Hits: 266

Începe!

Laura Codruța Kovesi – Un procuror mediocru, care a executat orbește ordinele politicienilor din afara țării și din țară

“Eroină, Luptătoare Neînfricată împotriva corupților, imaginea Purității aflată permanent în luptă cu Răul”
Așa o caracterizează susținătorii ei.antimafia - kovesi

Un procuror mediocru, care a executat orbește ordinele politicienilor din afara țării și din țară, pe care i-a vândut după aceea la tarabă ca trofeu după ocuparea României de către Corporații sau Suprastatale.

Un procuror-infractor, care a mătrășit dosarul fratelui ei, acuzat de corupție, care a făcut din SRI cea mai puternică și temută forță politică a unei țări

Laura Codruța Kovesi a adus NeoStalinismul din nou în România, dar în mod special a lărgit fractura enormă care există între Vestul și Estul vândut de nenumărate ori în istorie, iar acum trebuie să transforme din nou țările din Est în Oia Neagră a Europei.

Laura Codruța Kovesi a fost numită Procuror European pentru a îngenunchia Țările din Est care, ținute de comunism într-o bulă atemporală, nu vor să înțeleagă în ruptul capului că Europa se decreștinează și se islamizează, că Noua Ordine Europeană este Neomarxismul, și mai ales că Națiunile nu trebuie să mai conteaze, că Granițele și Statele nu trebuie să mai existe într-o Europă condusă de un Șef Absolut German și de un Guvern Unic Franco/German.

Suntem în plin război de ocupare a Europei de către Germania, iar Laura Codruța Kovesi este un simplu pion

kovesi - antimafia.roMă uit zâmbind cum se miră unii români, – bașca tâmpii care se bucură de măreața numire, care nu se pun, pentru ei interesul politic de mâine fiind mai important decât dispariția unei țări de pe hartă-, care nu înțeleg în ruptul capului că România începe să nu mai existe și că pe acest teritoriu va conduce o singură Putere, Puterea Neomarxistă Germană.

Suntem în plin război de ocupare a Europei de către Germania, iar Laura Codruța Kovesi este un simplu pion: ea va fi folosită pentru a “arăta” lumii că țările din Est sunt Corupte, că ele fac Fraudă cu fondurile Europene și că, pe acest motiv, nu trebuie să mai primească bani de la UE. Țările din Vest niciodată nu au avut nevoie de Estul Europei, iar acum, în ultimii treizeci de ani, le-au folosit doar ca furnizoare de forță de muncă ieftină și ca piață de consum pentru produsele lor contrafăcute.

Acesta este rolul rezervat românilor în istorie: Sclavia pentru Occident

Obsesia istorică a Românilor pentru Sclipiciul Occidental este pe cale să-i piardă ca popor. Rușinați de istoria lor traco-getă, de măreția apartenenței la Civilizația Bizantină, românii vor să fie altceva decât sunt, să se transforme în occidentali, iar acolo nu sunt primiți decât ca sclavi ai lor, ca menajere și îngrijitori, muncitori necalificați pe Șantierele caselor lor. Acesta este rolul rezervat românilor în istorie: Sclavia pentru Occident.

Să ne punem din ce în ce mai serios întrebarea: Mai stăm?

România a fost un experiment reușit al vesticilor, de cum poți îngenunchia o țară printr-o iluzorie Luptă Anticorupție, iar acest experiment va fi transferat Poloniei, Cehiei, Slovaciei, Ungariei și tuturor țărilor din Est care refuză distrugerea propriilor națiuni, așa cum a făcut și face în continuare România.

Acesta va fi rolul Laurei Codruța Kovesi într-o așa zisă Uniune Europeană, de fapt o Uniune Neomarxisto/Stalinistă, unde trebuie să ne punem din ce în ce mai serios întrebarea:
Mai stăm?

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

STUDENTUL BULĂ IA REPARTIȚIE DIRECT LA BRUXELLES, CĂ-N ȚARĂ NU MAI SUNT LOCURI

vin sept. 20 , 2019
Hits: 266Absolventa multirestanțieră Codruța numai ce a primit repartiție la Bruxelles STUDENTUL BULĂ IA REPARTIȚIE DIRECT LA BRUXELLES, CĂ-N ȚARĂ NU MAI SUNT LOCURI MOTTO: „Premianții, adică cei de nota 10 sau 9, au luat repartiție în București. Absolvenții de nota 8 au primit repartiție în municipii-capitale de județ… cei de nota 7 sau 6, în orășele, iar ăia de […]
antimafia.ro - kovesi