LASATI IPOCRIZIA!

Hits: 70

„Biroul Executiv al PNL a luat decizia să iniţieze procedura de modificare a modului în care funcţionează Curtea Constituţională. În acest sens am stabilit un grup de lucru format din reprezentanţii partidului care au activitate în Comisia juridică în cele două camere ale Parlamentului. (…)

Vrem să identificăm limitele în deciziile pe care pot să le ia Curtea Constituţională şi o serie de alte aspecte care au ca obiectiv să punem Curtea Constituţională în slujba de democraţiei, în slujba cetăţeanului, să împiedică apariţia unor decizii ale Curţii Constituţionale care să fie luate în sprijinul unor grupe de interese şi împotriva prevederilor constituţionale.”

Nu, bai baiatule, daca vreti sa avem o Curte dincolo de orice suspiciune, atunci judecatorii Curtii sa nu mai fie numiti nici de Presedinte, nici de Senat, nici de Camera Deputatilor, ci prin votul direct al magistratilor. N-au ce sa mai caute politicienii in numirea lor. 

Eu de ce sa am incredere in judecatorii propusi de PNL (doi) sau de Iohannis (Livia Stanciu sau Simina Tanasescu)? Aia cat de impartiali pot fi? Aaaa…, aia numiti de noi sunt corecti, iar aia numiti de ceilalti sunt ticalosi, vasazica!

Hai sa fim cinstiti pana la capat si sa terminam cu manipularile, ca ati aruncat tara in dementa! Va jucati cu mintile oamenilor fara cultura. Ca si cu Legile de functionare ale justitiei – 303, 304, 317. Ce aveti voi cu SIIJ, daca procurorii de acolo sunt numiti de CSM si lucreaza sub autoritatea lui? Ipocritilor, marsati pe prostia poporului?

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cum era cu "dictatorul", ..."democraților"!?

mie iul. 10 , 2019
Hits: 70 Aseară, urmărind-o pe doamna Dăncilă încurcându-se în cuvinte când a fost întrebată despre “statul paralel”, m-am lămurit definitiv: acest partid e pe cale a fi predat cu arme și muniții! E limpede pentru mine, e limpede pentru miile de oameni care îmi scriu și care sunt revoltați. Prin urmare, am hotărât să nu o las singură pe doamna […]