Lăcomia judecătorilor din handbalul românesc este și legalizată!

Hits: 1111

Lăcomia judecătorilor din handbalul românesc este și legalizată!

Scriam zilele trecute că un cuplu international de arbitri a fluierat sâmbătă în Ungaria, un meci de cupă europeană, iar duminică, la prânz, a legat întoarcerea spre casă cu o partidă din Divizia A, la masculin.

Le dăm și numele, ca să știe lumea handbalului cât de avari sunt –

Mihai Pîrvu din București, care este și președintele Comisiei de Competiții, iar partenerul său vine din Buzău, nimeni altul decât Mihai Potârniche, chiar ginerele lui Vasile Pavel, presedintele Comisiei de Arbitri, cel care a pus la cale acest compromis.

horatiu_belu_antimafia.ro
Horațiu Belu

Și ca să ne arate că aceste legări și decontări duble au ajuns o practică în handbalul românesc, am găsit și în această săptămână o aceeași obrăznicie, dar la corpul de observatori: de data aceasta, în culpă se află Horațiu Belu, care a fost desemnat ca observator al partidei din Liga Zimbrilor, dintre gazdele de la Minaur și CSM Făgăraș.

Mi-a sărit imediat în ochi că un oficial din București este trimis tocmai în Baia Mare, cale de peste 600 de kilometri, când sunt atâția alți calificați pe același post, în Vestul țării. Ba mai mult, ca să facă gaură și mai mare în bugetul clubului băimărean, Belu vine și cu un cuplu de arbitri din Sud, Costache din București și Vasile din Ploiești, care se spune că ar fi amici cu Horațiu, dar eu cred că doar de conjunctură, e puțin probabil ca Belu să aibă prieteni, la caracterul pe care îl are.

Revin la delegarea lui ca observator

Și revin la delegarea lui ca observator, pentru că, stupoare, găsim la programările internaționale că Belu este trimis de către Federația Europeană și în Ungaria, la Vaci, unde se desfășoară meciul din Cupa EHF dintre gazdele de la NKSE și turcoaicele de la Kastamonu.

Partida are loc sâmbătă, 16 noiembrie, cu începere de la ora locală 16:00. Așadar, Belu este pe 14 noiembrie în Baia Mare, iar pe 16 la Vaci, în Ungaria – hai că nu-i rău în handbalul românesc, să ai decontări duble și să-ți umfli serios buzunarele. Prin urmare, a decontat la Minaur un barem de arbitraj, plus transportul cu mașina dus-intors București – Baia Mare, apoi mai decontează și în Ungaria, un al traseu, dus-intors, de data aceasta pe distanța București  -Vaci.

Lăcomia arbitrilor noștri, cât și a observatorilor, este și legalizată

Și putem spune încă odată, fără teama de a greși, că lăcomia arbitrilor noștri, cât și a observatorilor, este și legalizată – adică se face cu știința președinților comisiilor federale, ba chiar programată de aceștia. În plus, toate aceste lăcomii sunt și avizate, de către secretarul general al Federației, Cristina Vărzaru, care supervizează, prin Statut, activitatea și de la arbitri, și de la observatori.

 

 

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mihaela Ani-Senocico s-a întoars la prima dragoste!

lun nov. 18 , 2019
Hits: 1111Mihaela Ani-Senocico s-a întoars la prima dragoste! Și nu este o figură de stil, ci pur și simplu o realitate, la care nimeni nu se gândea! La cei 38 de ani ai săi, îi va împlini pe 14 decembrie, Seno, cum o alintă familia handbalului românesc, s-a întors din nou în Europa, cu Măgura Cisnădie, fiind cea mai bună […]