La Bucată și En Gros – Durerea de a fi Român

Hits: 135

La Bucată și En Gros – Durerea de a fi Român.

Suntem în plină campanie electorală pentru alegerea celei mai importante funcții în stat. Azi se împlinește o săptămână de când a început campania: Se vede? La-Bucată-și-En-Gros-antimafia.ro

In nici un caz

Se vorbește despre orice, mai puțin despre ceea ce se va întâmpla cu România, cu poporul român, cu viitorul nostru, dacă va câștiga unul sau altul dintre candidați.

Trece sau nu guvernul, fiecare cu bula lui, nici gând de vreo dezbatere, ni se induce ideea că “oricum” va câștiga Iohannis, intră Dăncilă în turul 2(?), un hoț Barna strigă “Fără Penali!”, și cam gata.

Când a început campania, candidații au dat jos panourile, mashurile, bannerele. Suntem singura țară din lume în care politicienii bazbuduci în frunte cu unul Voicu, condamnat și el după ce a fost turnat de o jigodie, au decis ca tembelii ca atunci când începe campania electorală să se dea jos panourile(?!?). Vă puteți imagina cât de defecți sunt ăștia? Cred că râd și curcile de noi, sau ca la noi, chiar la nimeni în lume.

România Încotro? Aceasta ar trebui să fie întrebarea la care să răspundă candidații!

Ce se întâmplă cu noi, devenim o provincie colonială a unei Federații conduse de Germania, subordonați unui guvern unic condus de la Berlin. Națiunile nu mai există, statele devin provincii, așa cum vor Iohannis și ai lui, inclusiv Traian Băsescu, explicit deja, mult cântat de jurnaliști și Progresiști, inclusiv cei americani, pentru această concepție?

Devenim neomarxiști, cum vrea Coldea cu Barna și ai lui, ortodoxia este aruncată la gunoi. Tradițiile sunt renegate, Dumnezeu este înlocuit de Omul Demiurg, cum ne explica Helvigh, la primul lui Discurs ca Securist de la Timișoara, dându-i adânc o limbă lui Soroș și arătând că el nu este altceva decât unul ce a fost format și plătit de acesta?

Nimeni nu spune că cele două mărețe Concepții sunt surori, o nenorocire pentru Europa și pentru întreaga lume.

Care este Relația noastră cu SUA? Aceea de vasali? Dar cu Rusia?

Dar cu UE, care ne calcă în picioare la propriu și ne fură cei mai mulți bani, mult mai mulți decât ne dau, prin profituri imense, de aproape 50%, pe care le ascund și le returnează în centrele Suprastatalelor lor?

Ce facem cu Resursele care nu au fost încă furate, dar pe care au pus ochii toți, de la aur, la Gaze, la metale rare, pe care de-abia le găsești in Tabelul Mendeleev, dar cu petrolul, apele, cărbunele, portul, aeroportul, etc.?

Am devenit groapa de Gunoi a Europei în care se relochează industriile poluante?

Dar cu Agricultura, Industria Românească, Sistemul Energetic, cât mai este Național din el, dar cu Băncile care distrug Economia, dar și cetățenii prin dobânzi uriașe și repatrierea profiturilor ascunse prin consultanțe?

Este România Republică Parlamentară sau Prezidențială, și dacă da, care este rolul Parlamentului și Președintelui în afară de acela de a fi un apendice al SRI, controlat și șantajat de Securitate?

Ce dracu facem cu Securitatea care ne conduce de 70 de ani?

Și multe, multe altele, care ar trebui să fie teme în această campanie electorală, într-o Europă care a dat cu piciorul Regatului Unit al Marii Britanii pentru că punea prea multe întrebări.

Este ieșirea din UE o opțiune, sau trebuie să ne spunem apăsat un punct de vedere, să facem front comun cu țările din fostul bloc comunist care sunt călcate în picioare de o gașcă de birocrați de la Bruxelles aflați în solda Suprastatatalelor?

Nimic, nimic din toate acestea nu se discută, pentru că poporul s-ar trezi și ar începe să pună întrebări

În loc de aceasta, multă, enorm de multă manipulare, de la Cazul Caracal la căderea guvernului, pentru a ține mintea românului ocupată, timp în care Securiștii fac ce știu ei mai bine: Se bat între ei că care să-și numească papagalul în funcție, ca după aceeea să continue
Vânzarea României.
La bucată și En Gros.

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ion Valentin Voicu, consilier CSM București: ”Să salvăm ce se mai poate”!

mie oct. 23 , 2019
Hits: 135Ion Valentin Voicu, consilier CSM București: ”Să salvăm ce se mai poate”! ”Mâine este o ședință a Consiliului General al Primăriei Capitalei, prilej cu care sper să se discute situația de la Clubul Sportiv Municipal. S-a diluat mult sensul acestei entități sportive, s-au deturnat planurile de performanță, copiii bucureștenilor, cei care plătesc contribuția la Primărie, nemaigăsindu-și locul în clubul […]