La aroganțe se răspunde cu aroganțe – la CSM București

Hits: 633

La aroganțe se răspunde cu aroganțe – la CSM București, fetele primesc mașini, iar băieții fac deplasare chiar în ziua meciului!fiat - antimafia.ro

Un fapt nemaiîntîlnit în ultimii 6-7 ani – echipa masculină de handbal, a clubului Primăriei Capitalei, s-a deplasat la Buzău chiar astăzi, pentru a disputa partida contra gazdelor de la CS HC 2012.

O aroganță a clubului, care se vaită chiar de la începutul anului că nu mai sunt bani. Nici pentru salarii, și nici pentru finanțarea altor sporturi. Dar, culmea, tot astăzi, senioarele de la echipa de handbal, nouă dintre ele, plus antrenorul, au primit în dar câte-un autoturism marca Fiat, pentru a se deplasa mai ușor prin aglomeratul București.

Băieții n-au primit tocmai bine deplasarea la Buzău

fiat - antimafia.roSe pare că băieții n-au primit tocmai bine deplasarea la Buzău, făcută chiar în ziua meciului.

Și nici n-au văzut cu ochi buni darurile fetelor, drept pentru care au pierdut foarte ușor meciul cu gazdele de pe Siriu, partidă ce era în puterea lor să-o câștige. Rotaru și compania au găsit poarta adversă din cinci în cinci minute, restul timpului folosindu-l la ratări, la pase pentru adversari, într-un cuvânt la pierdut baloane.

dosar nr. 28009/299/2019 Secția a II-a Civilă

Și dacă mai adăugăm faptul că tot astăzi, 4 octombrie, clubul bucureștean a fost dat în judecată, de către fostul angajat Mircea Grabovschi (dosar nr. 28009/299/2019 Secția a II-a Civilă), pentru rezilierea unilaterală a contractului său de muncă.

Avem imaginea unui manageriat haotic, practicat de Gabriela Szabo, care nu-și respectă toți sportivii și toți angajații în aceeași măsură.

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nadia Comăneci a venit cu flori, la parastasul gimnasticii românești!

Dum oct. 6 , 2019
Hits: 633Nadia Comăneci a venit cu flori, la parastasul gimnasticii românești! Muzici funebre se aud dinspre Stuttgart, Germania, loc unde se desfășoară Campionatele Mondiale de Gimnastică artistică. Suntem triști, iar urechile ne țiuie a sunete de jale, pentru că după ce s-a încheiat concursul pe echipe, lotul tricolor nu se află printre cele care au obținut calificarea la Olimpiada de […]
Nadia Comăneci-antimafia.ro