Ion Valentin Voicu, consilier CSM București: ”Să salvăm ce se mai poate”!

Hits: 580

Ion Valentin Voicu, consilier CSM București: ”Să salvăm ce se mai poate”!

Ion-Valentin-Voicu-antimafia.ro
Ion Valentin Voicu

”Mâine este o ședință a Consiliului General al Primăriei Capitalei, prilej cu care sper să se discute situația de la Clubul Sportiv Municipal. S-a diluat mult sensul acestei entități sportive, s-au deturnat planurile de performanță, copiii bucureștenilor, cei care plătesc contribuția la Primărie, nemaigăsindu-și locul în clubul nostru.

Gândesc că orice juniori care ne deschide ușa ar trebui să fie primit să facă sport la noi, pentru că așa ne-am angajat, să creăm o emulație printre cei mici. Dar nu mai avem nici echipe de seniori, unde vor merge acești sportivi, când vor trebui să facă pasul cel mare?

Aici ar trebui să existe o strategie, dacă mă-ntrebați pe mine, cum să dezvoltăm clubul, cum să ne revenim la stadiul inițial, dar nu face nimeni astfel de planuri. Eu am cerut de ceva vreme anumite situații din club, cheltuieli financiare, programe de dezvoltare, dar nu le-am primit nici până acum.

Până la urmă, cineva va trebui să dea socoteală. Iar eu cred că joi, 24 octombrie, la ședințăConsiliului General, trebuie să o punem la curent pe doamna primar Firea, cu toată această stare din CSM București – poate va lua hotărârea care trebuie, adică să salvăm ce se mai poate”, ne spunea Consilierul de la Primărie, care este și membru în Consiliul de Administrație al clubului.

Și ar mai trebui întrebată doamna Firea dacă ea i-a sugerat Gabrielei Szabo să se deschidă zeci și zeci de procese, îndreptate împotriva angajaților clubului, foștilor directori, ziariștilor care o critică, ba chiar și însuși consilierului care îi votează bugetul, Ion Valentin Voicu.

Ce fel de manager este Szabo, dacă își semnează singură premiere de zeci de mii de lei, fără să ceară aprobarea Consiliului de Administrație?

Gabriela-Szabo-antimafia.ro
Gabriela Szabo

Pentru că toate aceste prezențe în justiție costă mii și mii de lei, bani care sunt ai contribuabililor și ar trebui folosiți pentru pentru sportivi. Ca să nu mai spun că șifonează prestigiul clubului, creează tensiuni printre angajații rămași și le deturnează atenția, de la performanțele pe care trebuie să le producă.

Toți se-ntreabă unde sunt banii clubului, de ce mereu sunt întârzieri salariale cu lunile, de ce nu mai sunt bani pentru volei, baschet sau rugby, cum s-o dai afară pe Corina Peptan, cea mai titrată șahistă a vremurilor de după Revoluția din 1989?

Ce fel de manager este Szabo, dacă își semnează singură premiere de zeci de mii de lei, fără să ceară aprobarea Consiliului de Administrație? Sunt subiecte care ne arată că CSM București se află pe buza prăpastiei, și financiar, și sportiv, și mai ales moral, până când?

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

GU(LI)VERN ÎN ȚARA KLAUSICILOR

vin oct. 25 , 2019
Hits: 580 GU(LI)VERN ÎN ȚARA KLAUSICILOR Eu n-am înțeles. Ăsta-i guvernul ăl bun, pentru musafiri și pentru export, sau e ăl rău, care trebuie dat jos ca să-l punem pe urmă pe ăl grozav, ținut în manșetă? Problema e că dacă ăsta-i guvernul sacrificiului și băgării unghiei în gât, din ce dracului îl mai facem pe celălalt, care o să […]
guvernul-orban-antimafia.ro