ÎNTREBARE PENTRU NEOMARXIŞTII KLAUS IOHANNIS Şi DACIAN CIOLOŞ, dar şi pentru “opoziţia” USR-PLUS-PNL-PMP

Hits: 0

De vreme ce susţineţi corporatismul sau globalismul mondial, scutirea de taxe şi impozite a băncilor şi corporaţiilor multinaţionale, redevenţe nule pentru exploatarea resurselor de către „partenerii” occidentali, suplimentarea contribuţiilor la bugetul NATO şi privatizarea “strategică” a ceea ce a mai rămas din capitalul de stat cu predarea controlului sectoarelor-cheie economice marilor corporaţii multinaţionale, progresismul şi multiculturalismul de tip LGBT sau falşi refugiaţi, regionalizarea şi autonomizarea României, vaccinările obligatorii, cum veţi proceda în următoarele cazuri:

În caz de criză mondială sau alte cauze:
+se supără hipermarkets şi pleacă din România.
De unde ne procurăm alimentele de bază dacă nu mai avem industrie alimentară, iar oferta producătorilor individuali este insuficientă, ucişi fiind de concurenţa neloială a multinaţionalelor? Poporul român va muri de foame, nemaiavând nici un brand naţional alimentar!
+se supără EON, EOL, ENGIE şi pleacă din România.
Vom sta la lumina lumânărilor deoarece “nu avem know-how” să ne distribuim energia electric şi gazele, nu-i aşa Dacian Cioloş?!
+se supără OMV şi pleacă din România.
Vom merge cu bicicleta sau pe jos, deoarece “nu avem know-how” să ne extragem petrolul şi gazele de sondă şi să ne rafinăm ţiţeiul, nu-i aşa Ludovic Orban?!
+se supără GLENCORE, MONSANTO şi PIONEER şi pleacă din România.
De unde ne procurăm pâinea noastră cea de toate zilele dacă va dispare inclusiv aluatul congelat importat, iar noi nu mai avem industrie de panificaţie, domnule Traian Băsescu? Solul românesc a fost otrăvit de seminţele mondificate genetic şi va dura ani de zile să putem scoate din nou producţie proprie, domnule Dacian Cioloş!
+se supără CHEVRON, EXXON, CAROLINE, BLACK SEA şi pleacă din România.
“Nu avem know-how să ne extragem gazele şi petrolul din Marea Neagră, mai degrabă le dăm gratis străinilor pentru a scăpa de dependenţa energetică faţă de Rusia”, l-am citat pe Traian Băsescu.
+se supără ORANGE, VODAFONE, TELEKOM şi pleacă din România.
Nu vom mai avea telefonie şi internet, deoarece nu mai există nici o companie românească în domeniul telecomunicaţiilor.
+se supără toate corporaţiile din industria grea, metalurgică, siderurgică şi pleacă din România.
Va paraliza întreaga economie naţională, ne vom întoarce în epoca de piatră, nici sârmă nu mai producem, nu-i aşa Traian Băsescu? Nu mai există nici un brand naţional!
+se supără toate corporaţiile din industria textilă, uşoară, alimentară şi pleacă din România.
Vom umbla goi pe stradă, îngroziţi de propriile gânduri, cu stomacurile goale, ce zici Klaus Iohannis?
+se supără toate corporaţiile din industria transportului şi pleacă din România.
Noi nu mai producem nici măcar tractoare, nici autocamionane, nici utilaj agricol, ce ne facem Traian Băsescu dacă tirurile occidentale se vor retrage în Vest?
+se supără toate băncile şi pleacă din România.
Ce ne facem Mugurel, singura bancă românească find Transilvania şi parţial Cec România? Vom folosi trocul, probabil…
+se supără NATO şi nu ne mai “apără” de ruşi.
Nici praf de puşcă nu mai producem, armată şi flotă nu mai avem domnule Băsescu, probabil ne vom ascunde în peşteri şi vom trage cu arcul…

DEPINDEM 100% DE STRĂINI, OARE CUM VOR GESTIONA USR-PLUS-PNL-PMP+IOHANNIS O CRIZĂ MONDIALĂ, NEMAIAVÂND APROAPE NIMIC AL NOSTRU?!
IAR ACEŞTI TRĂDĂTORI ÎN LOC SĂ SERVEASCĂ INTERESELE NAŢIONALE, CONSERVÂND RESURSELE ŞI CONTROLUL ECONOMIC, RENCONFIGURÂND SECTOARELE-CHEIE ECONOMICE, APLICÂND MĂSURI PENTRU A STOPA CONCURENŢA NELOIALĂ A CORPORAŢIILOR, NE CER VOTURILE PENTRU A CONTINUA PLANUL DE COLONIZARE A ROMÂNIEI, DE TRcANSFORMARE A ROMÂNILOR ÎN SCLAVI CONTEMPORANI, PRIPĂŞIŢI PESTE TOT ÎN LUME!

La nici 5 minute după ce a postat acest articol, jurnalista Lăcrămioara Munteanu a rămas fără profil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *