Instabilitate emoțională sau interese obscure?

Hits: 347

Instabilitate emoțională sau interese obscure?instabilitate-emotionala-sau-interese-obscure-antimafia.ro

Ieri, după prânz, pe site-ul Federației Române de Handbal au apărut programările arbitrilor la meciurile din saisprezecimile Cupei României, la masculin. Treabă doar pe jumătate, pentru că abia astăzi au apărut și observatorii, pe lângă cuplul de fluierași.

Cu această ocazie am aflat că fostul arbitru gălățean Adrian Dima, care a făcut o pauză competițională de câțiva ani, a revenit la dragostea de handbal, intrând în corpul de observatori.

Și pentru că ochelarii mei au și memorie, am descoperit că ieri, la meciul dintre CSU Târgoviște și CSM Sighișoara, meci care va fi supervizat de proaspătul observator Adrian Dima, fusese desemnat să fluiere perechea din Ploiești, Tănăsescu/Ghesoiu.

Astăzi, cuplul ploieștean a fost înlocuit cu Cazan/Suliman, din Constanța, și ne așteptăm ca sarabanda modificărilor să continue și cu alte partide, că mai este vreme, partidele urmând să se desfășoare sâmbătă, trei, și duminică, alte douăsprezece.

Aș întreba, dacă nu este cu supărare, care au fost motivele înlocuirii primului cuplu cu un altul, mai ales că întâlnirea nu prezintă niciun risc major. Această instabilitate emoțională, a celor ce fac programările, ne duce cu gândul că, la un moment dat, apar și interese obscure, mai ales că nu este pentru prima oară când cei din Comisia Centrală de Arbitri fac modificări la modificări, din motive doar de ei știute.

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

”De ce a schimbat dom’le arbitrii, ce, unii e mai proști ca alții”?

sâm nov. 2 , 2019
Hits: 347”De ce a schimbat dom’le arbitrii, ce, unii e mai proști ca alții”? Acesta este mesajul de la care am pornit mica mea investigație. Și chiar dacă supărarea omului nu respect toate regulile gramaticale, i-am înțeles supărarea și i-am răspuns că toate deciziile ce se iau în Floreasca se aplică cu strictețe, indiferent dacă sunt corecte sau nu. CSU […]
Cupa-României-antimafia.ro