ÎNȘELĂTORIE MARCA PNL & PSD!

2

Hits: 137

ÎNȘELĂTORIE MARCA PNL & PSD!
DE CE NU VA TRECE MOȚIUNEA DE CENZURĂ?

ÎNȘELĂTORIE MARCA PNL & PSD!

Liberalii fac tumbe încercând să capteze atenția electoratului din România pe marginea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Ludovic Orban se bate cu pumnul în piept că a convins inclusive parlamentari ai PSD să semneze moțiunea, că a strâns 237 de semnături, că va dărâma Guvernul Dăncilă, bla bla bla. Nici măcar nu merită să mă opresc prea mult la minciunile și manipulările grosolane ale lui Orban – PNL.

În opinia mea, moțiunea de cenzură NU VA TRECE!

La limită, pentru că acesta este scenariul! Evident, ca orice român normal la cap într-o țară lovită de normalitate și mafie politică, îmi doresc ca moțiunea să treacă, îmi doresc să pece PSD de la Guvernare, îmi doresc să plece PSD cât mai departe de scena politică. dar eu nu mă îmbăt cu apă rece și nici nu înghit manipulările lui Orban și Iohannis!

Știu, vor fi mulți liberali care se vor da cu fundul de pământ și iarăși vor spune că sunt PSD-istă (nici dacă sunt băgată ân tămâie încinsă nu aș vota vreodată cu PSD, dar nu asta este cea mai mare problem a României!). Dar, cei care cunosc dedesubturile și aranjamentele, pentru cei care cunosc manipulările odioase fabricate în laboratoarele PNL, vor fi de acord cu mine (mai devreme sau mai târziu).

Ludovic Orban și mai ales Klaus Iohannis NU AU NICI UN INTERES să cadă Guvernul Dăncilă, pentru că asta ar însemna:

-un PSD topit undeva pe la 15-16 procente
-topirea PSD-ului înseamnă eliminarea Vioricăi Dăncilă din Turul 2; or Iohannis e disperat să o ducă pe Viorica Dăncilă în Turul 2 pentru că este singura șansă să mai doarmă încă 5 ani în scaunul de președinte, sperând probabil să scape de datoria de peste 300.000 EURO pe care trebuie să o achite Statului roman

Singurii care își doresc realmente ca Guvernul Dăncilă să plece acasă sunt cei de la USR, cei de la PMP și Victor Ponta.

Să nu uităm că Dan Barna – președintele USR este singurul care a ieșit cu apel către parlamentarii care se află în Opoziție cu Guvernul Dăncilă PSD (PNL, PMP, ALDE, Pro România, neafiliați) de a vota moțiunea la vedere.

Ponta are interes să cadă Guvernul pentru că este conștient că asta înseamnă că Dan BARNA intră în Turul 2 și astfel se va răzbuna pe Iohannis pentru Campania din 2014. Se răzbună și pe PSD, pentru că social-democrații vor intra în degringoladă iar Ponta speră să mai rupă din parlamentarii PSD, răzbunându-se astfel și pe Dragnea și pe Dăncilă.

Iar UDMR-ul face joaca PSD. De ce? Pentru că știe că nu va pica Guvernul!

În mod corect, primul care ar fi trebui să iasă la rampă cu această propunere este Ludovic Orban. Dar nu a făcut-o pentru că nu are interes să cadă moțiunea!

Moțiunea de cenzură este o altă lucrătură în laboratoarele PNL, comandată de Klaus Iohannis!

PNL nu a vrut să bage moțiunea de cenzură însă Iohannis a făcut presiuni asupra partidului pentru că, mă repet, doar așa poate să își securizeze scaunul. Pentru că singurul candidat pe care Iohannis îl poate învinge în Turul 2 este… Viorica Dăncilă.

Moțiunea nu va pica iar asta înseamnă ca Viorica Dăncilă să prindă un pic de suflu care să o propulseze în Turul 2. Adică exact ce își dorește Iohannis! Cum de s-a ajuns la această situație? Simplu! Blat! Acel blat înbtre PNL-Iohannis și Dăncilă-PSD despre care scriam în urmă cu câteva zile.

Moțiunea va pica la limita minimă, cu 3-4-5 voturi, și vom asista la o văicăreală a PNL-ului și a lui Orban, ceva de genul: „Vaiiii, am fost la limită! Dar după prezidențiale sigur o trimitem pe Dăncilă acasă!”. Cam aceeași placă care ne-a fost servită înainte și imediat după alegerile europarlamentare! Să nu spuneți că nu ați știut.

Aaaa, și după prezidențiale, dacă ferească Dumnezeu țara asta să iasă iar președinte un NEROMÂN așa cum este Iohannis, Guvernul Dăncilă va fi menținut până în primăvară pentru că este nevoie de carne de tun pentru alegerile locale! Iohannis și PNL nu vor mai face imprudența cu Dragnea; trimis la pușcărie, PNL a rămas fără carne de tocat!

Concluzii:

CU TOT TEATRUL JUCAT PE SCENA POLITICĂ, MARII DORITORI SĂ NU PICE GUVERNUL SUNT PNL ȘI IOHANNIS!

LIBERALII NU-ȘI DORESC NICI ÎN RUPTUL CAPULUI ȘI VOR MERGE PÂNĂ ÎNTR-ACOLO CĂ NE VOM TREZI CU 2-3 LIBERALI ÎMBOLNĂVIȚI SUBIT!

PENTRU CĂ PICAREA GUVERNULUI ÎNSEAMNĂ INTRAREA CANDIDATULUI ALIANȚEI USR/PLUS ÎN TURUL 2 AL ALEGERILOR PREZIDENȚIALE!

ÎNSEAMNĂ CA DAN BARNA SĂ INTRE ÎN TURUL 2 ȘI MAI ÎNSEAMNĂ CĂ IOHANNIS SE DUCE ACASĂ!!!

PS: Reamintesc că am întrebat 4 parlamentari din județul Galați dacă va trece moțiunea de cenzură.
Răspunsurile primite au fost următoarele:

-Ionel Daniel Butunoi, senator PSD: „Nu cred”
-Cătălin Cristache, deputat PMP: „La limită, nu va trece”
-Victor Paul Dobre, deputat PNL: „Da”
-Bogdan Rodeanu, deputat USR: „La limită, va trece”.

După votul pe moțiune vă voi spune care dintre cei 4 parlamentari a fost cel mai aproape de adevăr (în urma unor discuții pe care le-am purtat cu fiecare în parte).

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

2 thoughts on “ÎNȘELĂTORIE MARCA PNL & PSD!

  1. E corect ca un om politic, președintele țării, să ceară demisia unui șef de parchet? E corect ca un șef de parchet să demisioneze la cererea președintelui? Există aici vreo influență politică? Nu, e vorba doar de competență? Dar pentru abuzuri și zeci, sute de dosare făcute în batjocură și sancționate ca atare de judecători, dar care au distrus vieți și destine, pentru asta se putea cere demisia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cătălina Ponor, Icoana gimnasticii Secolului XXI

mie oct. 2 , 2019
Hits: 137Cătălina Ponor, Icoana gimnasticii Secolului XXI, ambasadoarea Mondialelor de la Stuttgart! Peste două zile, la Stuttgart, în Germania, începe cea de-a 49-a ediție a Campionatelor Mondiale de Gimnastică artistică, feminin și masculin, competiție extrem de importantă, dacă ne gândim că cei mai buni sportivi vor obține direct bilete pentru Olimpiada de la Tokyo, din 2020, iar clasările aproape de […]
Catalina Ponor - antimafia.ro

REVOLUT BUSINESS