20.6 C
București
joi, iulie 25, 2024

În atenția INTERPOL

AM FOST LA BIROUL NAȚIONAL INTERPOL ROMÂNIA, DAR NU L-AM GĂSIT ACASĂ ! S-a rătăcit prin Palatul Parlamentului.Image2

Ca urmare am formulat următoarea notificare :

Către :

Biroul Naţional Interpol / Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională

 

În atenţia :

Domnului Comisar şef de Poliţie Agapie Dragoş Bogdan

 

Notificare

 Subsemnatul Ohanesian Eduard Ovidiu, cetăţean român, posesor al C.I. seria … nr. …, în calitate de jurnalist şi de parte civilă (sentinţa penală a Curţii de Apel Bucureşti nr. 122/24 aprilie 2008), luând în considerare înregistrarea şi publicarea în baza de date a Interpol, la rubrica “Persoană Urmărită” a cetăţeanului american Mohammad Munaf, născut la data de 29.11.1962, în Irak, fiul lui Munaf şi Suad, posesor al paşaportului tip PA, nr. 112264008, cu domiciliul  în 53-56 Forest Ave 2R, Sect.5, Ridgewood NY 11385 / New York USA, dat în urmărire internaţională pentru iniţiere, coordonare şi finanţare a unei acţiuni teroriste prin care au fost răpiţi trei cetăţeni români (cu mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea de 10 ani), în vederea identificării, cererii de extrădare şi reţinerii celui căutat, vă pun la dispoziţie următoarele mărturii, documente şi înregistrări audio/video :

 1. Dovada faptului că teroristul american      Mohammad Munaf (recuperat alături de jurnaliştii români răpiţi cu ajutorul      său în Bagdad) a fost solicitat în seara de 25 mai 2005 de autorităţile      americane din Irak pentru audiere, a doua zi, fiind predat de ofiţerii      Serviciului de Informaţii Externe (SIE), autorităţii SUA ( vezi declaraţia      ofiţerului SIE acoperit Octavian Hârşeu, negociator în timpul răpirii,      consilier al ambasadorului României în Irak, în 2005 (Mihai Ştefan Stuparu),      în faţa instanţei Curţii de Apel Bucureşti (07.06.2007) – document ataşat şi      înregistrările audio/video cu mărturia acestuia direct din biroul său din      Bagdad – DVD ataşat). Predarea teroristului american Munaf s-a făcut de pe      teritoriul României, adică din ambasada ţării noastre la Bagdad, unde      fusese cazat.
 2. Documentele doveditoare ale faptului      că ofiţerul Octavian Hârşeu, era la data predării teroristului către      autorităţile SUA, angajat al Ministerului Afacerilor Externe (documente,      fotografii, cărţi de vizită ataşate) la Amabasad României din Irak,      implicat direct în operaţiunea de salvare a jurnaliştilor răpiţi.
 3. Dovada faptului că ministrul Justiţiei      de la acea dată (Monica Luisa Macovei) a împiedicat cu bună ştiinţă orice      demers de extrădare a teroristului Mohammad Munaf. Ordin 1833/C/2005 din      05 decembrie 2005 – document ataşat.
 4. Dovada că deţinutul Mohammad Munaf cu      numărul US91Z200175 (US de la United States), învinuit, judecat şi      condamnat în două state pentru infracţiuni de terorism se află în mâinile      autorităţilor americane din Bagdad, la Camp Crooper, Aeroportul Internaţional      Bagdad (BIAP) – document ataşat.
 5. Înregistrarea la Registrul Comerţului,      unei firme aparţinând teroristului american Mohammad Munaf, unde se      certifică, adresa, cetăţenia şi numărul său de paşaport emis de autorităţile      americane 03.02.2000 – document ataşat.
 6. Cererea procurorilor DIICOT, din 23      septembrie 2005, adresată Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti,      prin care se cere oficialilor americani să nu-l predea pe terorist, autorităţilor      irakiene – document ataşat.
 7. Notă a Ambasadei României la Bagdad      (11 iulie 2007) prin care se informează Ministerul Justiţiei că teroristul      Mohammad Munaf “se află în custodia autorităţilor militare americane” – document      ataşat.
 8. Fotografii cu familia teroristului      Munaf din Irak şi firma uneia dintre surorile acestuia, Miriam, din Marea      Britanie – Timesco Ltd – documente ataşate.

Având în vedere cele de mai sus, vă solicit să luaţi la cunoştinţă, să informaţi de urgenţă şi să transmiteţi toate aceste informaţii structurilor centrale ale Interpol şi Biroului Naţional Interpol al Statelor Unite.

Cu stimă,

Eduard Ovidiu Ohanesian

Jurnalist

Tel. Mobil …

e-mail – [email protected]

 

declharseu1 declharseu2 declharseu3

 

breloc harseu detasare Image1 Munaf1 Munaf2 Munaf3 notificare1 notificare2 pix Stuparu surori munaf timesco

Articole similare

 1. Din 2011 Mahomed Munaf este liber si nederanjat de nimeni,dimpotriva il acopera pe cel mai sadic teorist internatioanl, Basescu Traian. PROFESORUL TRAIAN BASESCU A INTRAT IN PANICA:MOHAMMAD MUNAF(DUBLU AGENT SRI SI USA)ELIBERAT .MESAJ OBAMA -STOP BASESCU!

  http://www.youtube.com/watch?v=xtFpjUQjxxk

  Exista date ( numai boroul national interpol Romania nu le stie) conform carora familia lui8 Munaf extrem de bogata si influenta a cumparat judecatorii care au dat verdictul de eliberare si achitare a lui Mohammad Munaf, cel implicat in “rapirea” jurnalistlor romani, alaturi de Omar Hayssam si, initial, condamnat la moarte pentru aceasta fapta. Munaf are si cetatenie americana, pe langa cea americana si, dupa anumite surse, a fost agent de influenta in Romania, la fel cum a fost implicat in spionaj si partenerul sau Hayssam.
  Eliberarea lui Munaf s-a facut cu sprijin american si ar fi indreptata impotriva lui Traian Basescu, cel a carui politica de la Bucuresti nu mai convine Casei Albe. Munaf a fost transferat in custodia irakienilor, in 16 iulie 2010, iar in acest fel reprezenta in permanenta o pozitie de sah american la adresa presedintelui Romaniei si la zonele obscure ale rapirii jurnalistilor romani. Americanii scoteau astfel castanele din foc cu mana irakienilor. Timpul de control, insa a fost expirat, Basescu a calcat pe bec, iar Munaf a fost pus in libertate. O eliberare care a uimit pe toata lumea. Sa nu uitam ca el a fost condamnat la moarte in 2005 pentru rolul jucat in rapirea jurnalistilor romani. Daca-i asa, cum spun sursele noastre, Munaf nu va fi extradat in Romania, ci in SUA, unde va povesti despre implicarea presedintelui Romaniei si a serviciilor secrete romanesti in acest scandal. Tot Munaf va devoala si identitatea “Profesorului”.
  O prima dovada in acest sens este si faptul ca Ministerul Justitiei din Romania n-a fost informat de eliberarea lui Munaf, chiar daca aceasta a avut loc de mai multe zile, iar cererea de extradare este depusa de mai multi ani, din momentul in care Munaf a intrat in custodia autoritatilor irakiene. Procedura internationala prevede ca la eliberarea unui detinut, fie ca si-a ispasit pedeapsa in acel stat, fie ca a fost achitat, autoritatile sa informeze imediat tara care are o cerere de extradare asupra acestuia si sa nu-i dea drumul pana cand nu exista un raspuns de la Justitia din statul respectiv. Romania are acord de extradare cu Irakul, asa ca formalitatile n-au fost indeplinite in acest caz.
  Ministerul Justiţiei nu infirma faptul că Mohammad Munaf ar fi fost eliberat de autorităţile din Irak, însă spune că “nu a fost informat până în prezent de către autorităţile judiciare irakiene cu privire la soluţia pronunţată de instanţa irakiană”. La data de 24 aprilie 2008, cetăţeanul irakian şi american Mohammad Munaf a fost condamnat de către Curtea de Apel Bucureşti – Secţia I Penală la o pedeapsă de 10 ani închisoare pentru acte de terorism săvârşite atât pe teritoriul ţării cât şi în afara acestuia, împotriva unor cetăţeni români.
  Mohammad Munaf a fost semnalat la Cluj ca fiind agent dublu (american si SRI) pe lista cu numerosi arabi, printre care Omar Hayssam si Raad Hallul. Munaf face parte dintr-o familie bogata de suniti din Bagdad. Familia sa detine mai multe terenuri printre care si unul pe malul raului Tigru, in valoare de mai multe milioane de dolari. Munaf se afla in Romania dinainte de 1989. In timpul razboiului Iraniano-irakian a fost trimis de parintii lui sa faca scoala in tara noastra pentru a scapa de armata. Inca de pe vremea aceea, familia lui Munaf facea afaceri in Romania cel putin cu accesorii si uniforme militare. A fost coleg de facultate cu Omar Hayssam, iar unul din profesori le-a fost actualul premier Calin Popescu Tariceanu. In Romania s-a ocupat si de Nitramonia Fagaras, unde s-a ocupat printre altele si cu traficul cu materiale explozibile catre Irak.( sursa http://octavpelin.wordpress.com)

Ultimele aparitii