Gheorghe Tadici – Sorina Târcă 0 – 1!

1

Hits: 700

tadici antimafia.ro

Gheorghe Tadici – Sorina Târcă 0 – 1!

Ieri, sub Meseș, HC Zalău a ratat o victorie care îi era la îndemână, scor 25 – 28 cu Brașovul, dar și treapta a treia a podiumului Ligii Florilor…

Dacă ar fi bătut și Corona lui Crăciun, atunci Zalăul ar fi putut să-și umfle mușchii și să spună că, după CSM București, a umilit o altă echipă cu pretenții în campionatul intern, dacă nu cumva gruparea cu cel mai valoros lot din handbalul feminin românesc, timpul o va dovedi.

Handbalista, în vârstă de 20 de ani, l-a făcut praf pe Tadici

Trei zile dacă ar fi ținut meciul dintre Zalău și Corona, fetele lui Tadici n-ar fi reușit să se impună, dar nu numai din pricina adversarului, ci și din cauza propriilor greșeli și a mentalități lor șubrede. Pe deasupra, antrenorul de sub Tâmpa, Ion Crăciun, a mutat surprinzător, titularizând-o pe Sorina Târcă și acordându-i cea mai mare libertate în teren.

sorina Gheorghe Tadici – Sorina Târcă 0 – 1!Cu doar o săptămână în urmă, Corona a jucat la Bistrița, unde a și câștigat, anunțând, însă, că a pierdut-o pe Sorina, din pricina unei accidentări la picior. Vigilentul Tadici a fost indus în eroare, el pregătind partidă fără s-o ia în calcul și pe Târcă. Iar handbalista, în vârstă de 20 de ani, l-a făcut praf pe Tadici, cu toată strategia lui, marcând din orice poziție. Sorina a punctat de 10 ori în prima repriză, iar Tadici nu știa ce măsuri să mai ia, ca să oprească apetitul ofensiv al brașovencei.

În meciul contra Coronei a fost pentru prima oară când antrenorul gazdelor a dat semne de oboseală, de rătăcire, de lipsă de reacție în fața elevelor sale – nu poți să emiți pretenții la succes, din moment ce nu găsești poarta vreme de 25 de minute într-un meci!!,

da, ați citit bine…

În prima repriză, Zalăul a avut nouă minute fără gol (de la min. 16:42, la min. 25:21), pentru ca în cea de-a doua, când tabela se grupase doar la 21-20 pentru oaspete, zălăuancele să intre din nou în vrie, pentru 10 minute, de data aceasta (între minutele 45 și 55).

Și dacă mai adăugăm că și apărarea gazdelor a făcut cel mai prost meci de la începutul campionatului (a luat 24 de goluri cu CSM București, 26 cu Craiova, 20 cu Rapid 23 cu Bistrița și 28 cu Corona), putem spune că 20 septembrie a fost o zi nefastă pentru HC Zalău.

Ar intra mult mai repede în galeria handbalistelor de rasă

Este adevărat, avem de-a face cu o echipă foarte tânără, dar valoarea nu așteaptă numărul anilor – handbaliste ca Severin, Dana Abed, Lazea sau chiar Vrabie, trebuie să fie mai concentrate  chiar de la antrenament, să nu mai piardă mingii cu atâta ușurință, să nu mai rateze loviturile de penalitate.sorina Gheorghe Tadici – Sorina Târcă 0 – 1!

Să-și pregătească cu mai mare atenție aruncările de la 9 metri, poate chiar să citească portarul advers, predilecțiile lui pentru mingii joase, sau la brațe, și să nu mai faulteze cu brutalitate, ca să fie eliminate de către arbitri. Dacă n-ar mai fi făcut toate aceste greșeli, atunci victoria ar fi fost a lor, fară îndoială, însă trebuie multă muncă, poate și un pic de înțelepciune în plus. Iar cu ocazia asta, ar intra mult mai repede în galeria handbalistelor de rasă, cu ștaif și strălucire, cum se zice.

P.S. 1 Dana Abed Kader continuă să fie cea mai eficace handbalistă din Zalău, marcând 8 goluri împotriva Coronei. La total, se pare că Abed are 40 de goluri în 5 etape, hai că nu-i rău!

 

 

 

 

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

One thought on “Gheorghe Tadici – Sorina Târcă 0 – 1!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O nouă săptămână de autodistrugere, la CSM București – Gabi Szabo vrea să stingă lumina definitiv!

lun sept. 23 , 2019
Hits: 700O nouă săptămână de autodistrugere, la CSM București – Gabi Szabo vrea să stingă lumina definitiv! Începând de astăzi, CSM București a intrat într-o nouă etapă de autodistrugere, pusă la cale de Consiliul General al Primăriei Capitalei. Astfel, din prima zi a acestei săptămâni nu mai funcționează Departamentul Economic, prin demiterea directoarei Cristina Bîrsan. Odată cu ea au mai […]
csm bucuresti, szabo, antimafia