Gabriela Szabo – traseistă politic!

Hits: 507

Gabriela Szabo, și ea o traseistă politic!

ponta-diona-nichita-firea-szabo-antimafia.roUltima știre din politica românească o vizează pe Gabriela Szabo – astfel, din surse demne de încredere, am aflat că fosta mare campioană la atletism a părăsit PSD-ul și s-a înscris în Pro România.

Oportunistă ca tot românul, Szabo crede că fostul ei protector din Partidul Social Democrat, Victor Ponta, cel care i-a dat fotoliul de ministru al Sportului, în perioada 2014-2015, o va ajuta și de data aceasta și-i va convinge pe partenerii de la guvernare s-o numească din nou în fruntea sportului românesc.

Szabo nu mai are trecere la vârful partidului

Aceleași surse din Pro România, care ne-au contactat la redacție, susțin că Szabo nu mai are trecere așa mare la vârful partidului, din mai multe motive.

Și pentru că fosta atletă și-a permis să-l vorbească de rău pe Ponta, când acesta a părăsit PSD-ul, dar și pentru faptul că, în 2018, CSM București, club unde Szabo este director general, a rupt protocolul de colaborare pe baschet cu Steaua, convenție în care era prins și Virgil Stănescu, unul din prietenii buni ai lui Ponta.

Gabriela Szabo o trădează pe Gabriela Firea

Dar cel mai grav mi se pare faptul că, părăsind PSD-ul, Gabriela Szabo o trădează pe Gabriela Firea, primarul care a ajutat-o să conducă Clubul Sportiv al Primăriei Capitalei și care a rămăs membră a Partidului Social Democrat.

Probabil că Firea va reacționa și ea, până la urmă – dacă până acum nu s-a sinchisit de managementul prost al lui Szabo, la conducerea CSM, clubul bucureștean ajungând în pragul desființării, poate de data aceasta actul de trădare o va determina pe Firea s-o îndepărteze pe Szabo, din funcția de director general al clubului bucureștean.

CSM București, entitate sportivă ajunsă pe butuci, și moral, și financiar…

Așadar, nici traseismul politic nu i se potrivește lui Szabo, așa cum nu i s-a potrivit nicio funcție la Federația de Atletism, nici măcar în fotoliul de ministru al Sportului nu s-a simțit confortabil, ca să nu mai vorbesc că toți colegii ei din sport i-au refuzat jilțul Olimpic românesc!

Din păcate, Szabo a ajuns, cu doi ani în urmă, la conducerea celui mai galonat club de sport, finanțat de vreo administrație locală, CSM București, entitate sportivă ajunsă pe butuci, și moral, și financiar…

 

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Despre trădarea lui Tăriceanu în Septembrie 2019 se știa din 2018

mar oct. 22 , 2019
Hits: 507 Despre trădarea lui Tăriceanu în Septembrie 2019 se știa din 2018 A trecut o săptămână de campanie, nu prea s-a-ntâmplat mare lucru: Trece sau nu guvernul, Barna e un hoț, în calitatea asta i se alătură lui Iohannis, Dăncilă anunță cu o lună înainte de terminarea mandatului că l-ar suspenda pe președinte. Aici ar trebui să zăbovim un […]
trădarea-lui-Tăriceanu-antimafia.ro