Culmea tupeului: Gabriela Szabo a dat în judecată și un consilier al Primăriei Capitalei…

1

Hits: 593

Culmea tupeului: Gabriela Szabo a dat în judecată și un consilier al Primăriei Capitalei…

Gabriela Szabo - antimafia.ro
Gabriela Szabo

Este clar, stagiul fostei campioane la atletism, pe fotoliul de conducere al CSM București, este unul zbuciumat, plin de scandaluri și de procese, de cheltuieli inutile și de pierdere de vreme, pe culoarele Tribunalului din București.

CSM București are peste 60 de procese

Am mai scris despre faptul că CSM București are peste 60 de procese, unele încheiate, altele în derulare, cât și în aștepare ca să fie puse pe rol. Trebuie să specificăm ca CSM București are, în unele sptețe, calitatea de pârât, iar în altele este reclamant (nu cunosc exact procentele…).

Nici nu mai încape îndoială că în spatele acestor acțiuni, unde clubul este reclamant, stau deciziile directoarei generale, Gabriela Szabo, care crede că deține adevărul suprem și dorește să-i pună la zidul infamiei pe angajați, foști sau actuali.

Gabriela Szabo a mai făcut un pas și și-a extins preferințele și spre ziariștii care au făcut public managementul ei defectuos, la clubul bucureștean, iar cel mai nou proces și l-a îndreptat în direcția unui consilier din Primăria Capitalei.

Este vorba de Ion Valentin Voicu, persoană care, atenție, face parte și din Consiuliul de Administrație al clubului bucureștean (Nr dosar 25657/301/2019, înregistrat în data de 02.10.2019, la Completul C36, Judecătoria Sector 3, București).

http://portal.just.ro/301/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30100000000621999&id_inst=301&fbclid=IwAR0pYrXQD5MDMGp_vRr9g3rApMWvJoEt9O7TsBVY31PialxLMPAy-pfw1zk

Iată ce am găsit scris, printre altele, pe pagina de Facebook a domniei sale:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1125249191195976&id=697032654017634

”Cine răspunde pentru dezastrul în care este CSM București și pentru tot managementul dezastruos? Am închis echipele de seniori ca să putem continua cu juniorii și cu masele de jucători, nu? Dar în acest moment nici măcar grupele de juniori nu mai pot fi susținute, căci managementul s-a dovedit dezastruos efectiv!! Repet întrebarea: cine răspunde pentru aceste lucruri? Ne mai mințim cu raportări false și cu informații eronate la fiecare ședință? Mai dăm prime de sute de mii de euro Directorului general, Directorului Economic sau unui Consilier Personal? Dăm prime către un PFA… Până când să putem fi mințiți?!

P.S. Gabriela Szabo – Director General prima de 185.000 brut, Cristina Bîrsan – Director Economic, prima de 177.000 lei brut și, bineînțeles, consilierul personal al Directorului General, Chesnoiu Nicolae, 155.000 lei brut primă… Și Consiliul de Administrație a fost mințit, în legătură cu primele, și eu în calitate de membru în CA, cine răspunde”?

L-am sunat pe domnul Voicu în persoană, iar domnia sa a vorbit fără perdea:

Ion Valentin Voicu - antimafia.ro
Ion Valentin Voicu

”Nu știu motivele pentru care m-a dat în judecată, dar am aflat de proces ieri, pentru că Szabo a avut grijă să-mi anunțe câțiva colegi. Recunosc că de o bună bucată de timp am fost ceva mai critic, cu managementul domniei sale. I-am cerut o situație financiară la zi, să știm cu toții de unde pornim, cât mai avem de cheltuit, unde sunt pierderile și mai ales de ce s-au desființat atâtea secții, când șefii acestor departamente și-au luat angajamentul că se descurcă și cu bugetele reduse, chiar cu 30%.

Anul trecut, am tot întrebat și în iulie, și în august, și în septembrie dacă sunt bani până la sfârșitul anului. Am primit asigurări că totul este ok, dar în octombrie clubul n-a avut 1000 de lei să plătească înscrierea în concurs a unui sportiv de la dans sportiv, semn că Directoarea Economică ne-a mințit.

Anul acesta, mai mulți părinți, care aveau copiii la handbal, au ajuns la ușa viceprimarului, reclamând că directoarea generală vrea să desființeze echipele de juniori. Pentru acest management defectuos i-am cerut demisia doamnei Gabriela Szabo. Suntem trei consilieri din Primăria Capitalei care suntem și membri în Consiliul de Administrație al clubului – conform Legii 215 și Codului Administrației Publice, art.167.

Noi avem obligația să apărăm interesele clubului, iar pentru asta putem să controlăm activitatea clubului și să o monitorizăm, chiar nu înțeleg acțiunea din Instanță a doamnei Szabo”, ne declara Ion Valentin Voicu.

Ridicol, doamnă directoare, nu credeți?

Cum să-l dați în judecată pe cel care are drept de control asupra clubului, ba chiar și votează bugetul clubului, în cadrul ședințelor Consiliului General al Primăriei?

Trebuie să mai spunem că Gabriela Szabo l-a acționat în judecată pe Ion Valentin Voicu ca persoană fizică, nu ca director al clubului – ar fi avut nevoie de acordul Consiliului de Administrație, ca să purceadă la acest proces.

Îi spunem doamnei directoare că domnul Voicu a criticat-o ca director al clubului, nicidecum ca persoană fizică, dar vorba cuiva, ”Las-o domnule să se facă de râs”!

 

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

One thought on “Culmea tupeului: Gabriela Szabo a dat în judecată și un consilier al Primăriei Capitalei…

  1. Gabi Szabo, este cel mai slab pregatit director general , din istoria CSMB, va spune unul din fondatorii clubului…nu este obligatoriu , daca ai fost o buna atleta de performanta, sa fi si un bun manager, din pacate acest exemplu il avem la CSMB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alexandra Badea, un talent care tocește banca de rezerve!

Dum oct. 13 , 2019
Hits: 593Alexandra Badea, un talent care tocește banca de rezerve! Aseara, la Brest, extrema dreaptă Alexandra Badea (nr.9 pe tricou) a marcat două goluri aproape imposibile, într-un stil de mare jucătoare. Ba chiar a contribuit cu pase și la alte câteva acțiuni, fără să aibă emoții, fără să se bâlbâie. Asta în timp ce vedetele Da Silva, Fernandez Fraga sau […]
Alexandra Badea - antimafia.ro