Gabriel Mutu si Ion Tanasuica – echipa surdo-muta a Primariei Sectorului 6

Hits: 1621

Gabriel Mutu si Ion Tanasuica – echipa surdo-muta a Primariei Sectorului 6

De mult timp, cetatenii Sectorului 6, mai precis cei care locuiesc pe str. Targu Neamt nr.6, dar si din imprejurimi, au sesizat in nenumarate randuri atat politia locala cat si primaria Sectorului 6 cu privire la activitatea ilegala a unui magazinas, care figureaza cu activitatea suspendata, dar si asupra faptului ca acolo se aduna tot felul de indivizi dubiosi, care consuma bauturi alcoolice, de dimineata pana tarziu in noapte, care isi fac nevoile chiar langa blocurile de locuinte si Gradinita aflata la cativa metri departare.
Totul acolo este un focar de infectie. Ca sa nu mai vorbim despre amenintarile primite de locatari de la consumatorii de alcool.  Politia Locala a refuzat, de fiecare data, sa ia vreo masura. Sesizata fiind Primaria Sectorului 6, mai precis i s-au adus la cunostinta toate aceste aspecte lui Ion Tanasuica, Director General Corp Control, dar si primarului Gabriel Mutu.
Ultima sesizara a fost facuta, ieri, 26 ianuarie. Mutu a ramas mut, iar Tanasuica surd. O echipa ideala de surdo-muti cand vine vorba de siguranta cetatenilor in slujba carora ar trebui sa fie, dar si favorizarea infractiunilor cantareste mult in aceasta situatie. Ba mai mult, in aceasta dimineata, Ion Tanasuica i-a informat pe patronii acestui boutique ilegal si i-a invatat cum sa se protejeze si sa se fereasca de anumite controale. Acest lucru il afirmau in gura mare indivizii certati cu legea.
Sloganul PSD ,, pentru oameni si impreuna cu ei,, se adreseaza cu siguranta doar celor care le umplu buzunarele mai marilor din Primarie si nu acelora care au avut incredere si le-au acordat votul acestor politicieni.
Echipa surdo-mutilor trebuie sa dispara din viata politica la urmatoarele alegeri!
Diana Dumitrele
Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

“Să alimentezi panica și isteria este o formă de terorism modern” – despre coronavirusului chinez, cu jurnalistul Dan Tomozei, redactor la Radio China International din Beijing

joi feb. 6 , 2020
Hits: 1621 Pe jurnalistul Daniel Tomozei l-am cunoscut în China. Se întâmpla cu vreo 6 ani în urmă și, pregătindu-mă temeinic pentru prima mea călătorie în această țară, am aflat întâmplător că la Beijing, la Radio China International, lucrează un jurnalist român. Am intrat în contact cu el, am conversat, o vreme pe skype, după care ne-am întâlnit și împrietenit […]