O nouă săptămână de autodistrugere, la CSM București – Gabi Szabo vrea să stingă lumina definitiv!

1

Hits: 2115

O nouă săptămână de autodistrugere, la CSM București – Gabi Szabo vrea să stingă lumina definitiv!

gabi szabo - csm bucurestiÎncepând de astăzi, CSM București a intrat într-o nouă etapă de autodistrugere, pusă la cale de Consiliul General al Primăriei Capitalei.

Astfel, din prima zi a acestei săptămâni nu mai funcționează Departamentul Economic, prin demiterea directoarei Cristina Bîrsan. Odată cu ea au mai plecat din club și alte 3 sau 4 lucratoare de la același Departament, pensionare dar resuscitate de Bîrsan.

După Economic, a fost dată afară și jurista Oana Duminică, dar nu este mare pierdere, pentru că oricum activitatea acestui birou nu ajuta cu nimic buna funcționare a clubului.

Club decimat de o implozie internăcsm bucuresti - implozie. Gabi Szabo

Și lista eliminaților este completată de Nicolae Chesnoiu, consilierul personal al lui Szabo, omul care a-nvățat-o numai la rele pe directoarea clubului.

Așadar, pe linie sportivă nu mai există Secțiile de Moto, de Baschet, de Șah, de Volei (unele ma respiră doar prin echipe de copii), Atletismul este redus și el, ca și Dansul Sportiv. De astăzi adăugăm Departamentele Economic și Juridic și avem imaginea unui club decimat de o implozie internă, pusă la cale de Gabriela Szabo.

60 de procese civile și penale

Mai mult, clubul bucureștean a fost și este târât în peste 60 de procese civile și penale, din cauza ambițiilor prostești ale directoarei. Și cum prostia și fudulia se plătesc, trebuie să spunem că bani grei s-au cheltuit și se cheltuie în continuare cu aceste prezențe în Justiție:

”Gabi Szabo a vrut să-i elimine pe toți cei care aveau o părere pertinentă, un cuvânt de spus, o puternică personalitate sportivă, dorind să se înconjoare de lingăi, care au și dus-o la pierzanie. Clubul acesta s-a clădit cu multă trudă, din banii bucureștenilor, iar Szabo l-a desființat pur și simplu în mai puțin de un an. E timpul să plece, dar înainte de a fi alungată, trebuie să dea socoteală locuitorilor Capitalei. Și ea și primarul Firea, cea care a instalat-o în funcție”, ne spuneau oameni din interior.

Și tot astăzi s-a mai întâmplat ceva – a revenit în club fostul director adjunct Iulian Pîslaru, cel care a fost demis abuziv de aceeași Gabriela Szabo. Evenimentul trebuia să se petreacă mai demult, dar Szabo nu l-a primit pe Păslaru, încălcând legea, pe motiv că nu are o dispoziție a Consiliului General.

Și pentru că este o totală rea voință, Szabo nu l-a băgat în seamă nici astăzi pe Pîslaru, în ciuda faptului că s-au dat dispozițiile necesare.

Fostul director adjunct a fost doar anunțat că s-a făcut reintegrarea lui, dar pe ce post, cu ce atribuții, nu știe nimeni, pentru că nu i s-a dat o hârtie în acest sens.

Tot surse din interior ne-au spus că astăzi urma să aibă loc o ședință a Consiliului de Administrație, membrii acestei adunări având de gând să-i ceară demisia directoarei.

”Nu trebuie lăsată să alunge și ultimul sportiv din club. Ea vrea să ne stingă lumina la toți”…, ne spunea sursa noastră.

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

One thought on “O nouă săptămână de autodistrugere, la CSM București – Gabi Szabo vrea să stingă lumina definitiv!

  1. De mulți ani i-am spui acestei UIMITOARE SPORTIVE, dar un execrabil manager că nu are ce sa caute la conducerea vreunui club, asociații sportive, etc., pentru că pur și simplu nu STIE să facă MANAGEMENT!!!!! Pentru cine vrea, îi pot pune la dispoziție și răspunsul dumneaiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Angajații CSM București se pregătesc de grevă! Gabi Szabo nu mai are susținerea primarului Firea…

mar sept. 24 , 2019
Hits: 2115Angajații CSM București se pregătesc de grevă! Gabi Szabo nu mai are susținerea primarului Firea… Ieri, mai pe seară, la sediul clubului Capitalei a avut loc ședința Consiliului de Administrație, o întâlnire menită să rezolve cele mai grave probleme din cadrul clubului bucureștean. Din păcate n-avea să se întâmple nimic, pentru că de la vorbă, la faptă, drumul este […]
greva csm bucuresti