Gabi Szabo încalcă deciziile Justiției: Cum a ratat Iulian Pîslaru revenerirea sa la CSM București, ca director adjunct!

Hits: 982

Gabi Szabo încalcă deciziile Justiției: Cum a ratat Iulian Pîslaru revenerirea sa la CSM București, ca director adjunct!

Asta ar fi cea mai importantă știre a zilei de ieri

– revenirea în club a fostului director adjunct, Iulian Pîslaru, care avea la baza acestei acțiuni Hotărârea Civilă  Nr 2066/2019, pronunțată în 10 aprilie 2019, de către Tribunalul București Secția a VIII-a Conflicte de muncă și Asigurări sociale.

Pîslaru a venit la club marți, dis de dimineață, din dorința de a-și lua postul în primire – a salutat-o pe Szabo, dar aceasta n-a catadicsit să-i răspundă, spun gurile rele. Ba mai mult, ia închis ușa în nas și nu l-a primit pe Pîslaru, așa cum ar fi crezut el. Nu știu exact ce motive a invocat directoarea, dar Pîslaru a plecat cu coada-ntre picioare.

Situație penibilă – Szabo trebuie să schimbe din nou organigrama clubului

Mi se pare surprinzătoare atitudinea directoarei generale, în fața unei Hotărâri Judecătorești EXECUTORII!, dar, personal îi acord circumstanțe atenuante. Este o situație penibilă, pentru a-l reprimi pe Pîslaru, Szabo trebuie să schimbe din nou organigrama clubului, pentru a-i da lui Pîslaru fotoliul deținut anterior anului 2018. Szabo a-ncercat să facă asta, cu ceva timp în urmă, anticipând că pierde procesul cu Pîslaru și că fostul director adjunct va reveni, dar Consiliul General al Primăriei Capitalei n-a mai fost de acord (cu această organigramă nu este o joacă, și-a dat aprobarea cu doi ani în urmă, cum s-o facă și acum?).

Szabo se pricepe la ”înmormântări colegiale” – al 61-lea proces în care a fost angajat clubul bucureștean

Și ca o bomboană pe colivă, pentru că Szabo se pricepe, zice ea, la astfel de ”înmormântări colegiale”, directoarea l-a dat din nou în judecată pe Pîslaru, pentru că fostul angajat a plecat din club cu o tabletă care valorează 1200 de lei! Va fi, așadar, un alt proces, cred că al 61-lea, în care a fost angajat clubul bucureștean.

De altfel, Iulian Pîslaru a fost târât în trei astfel de judecăți – primul a fost câștigat, cel prin care a fost demis din funcția de director adjunct; al doilea prin răspundere patrimonială, speța fiind prescrisă, alături de foștii directori Constantin Căliman, Bogdan Vasiliu,  Ica Boerescu (Departamentul Economic) și Carmen Halaicu (Departamentul Juridic); cât și cel de-al treilea, prin care Pîslaru este acuzat că a plecat cu un IPAD din club.

Nu știm cum se va finaliza acțiunea de revenire a directorului adjunct Pîslaru, nu știm pe ce se bazează Gabi Szabo, când a decis să refuze repunerea lui Pîslaru pe postul initial, cine i-a dat acest tupeu directoarei, să se ia în bețe cu Justiția românească?

Am aflat că Szabo va întra în concediu de odihnă, începând cu 30 august, urmănd să se întoarcă abia pe 14 septembrie. Este forfotă mare în club, pentru că urmează să fie disponibilizați și antrenori de la echipele de junior, ba chiar sunt decizii ca anumite echipe juvenile să nu mai ia startul în campionatele unde urmau să se înscrie.

Corina Peptan, o ”regină” fără coroană!

Marea noastră șahistă Corina Peptan, una din cele mai valoroase jucătoare de nivel international, a intrat în vizorul Gabrielei Szabo. Corina era și antrenoare la echipele de junior ale CSM-ului, dar gata!, clubul nu mai vrea șah, de niciun nivel! În schimb, păstrează echipa de scrable, acolo unde antrenor este unul Mihai Neacșu, cunoscut doar pentru faptul că este fratele lui Marian Necșu, vicepreședinte al pardidului de guvernământ.

Corina Peptan: MI (Maestră Internațională și WGM (Femeie Mare Maestră)

 • A câștigat Mondialele de șah pentru fete, la vârsta de sub 10 ani, sub 12 ani, sub 14 ani, sub 18 ani
 • A participat și la Mondialele de șah pentru femei, în anii 2000, 2001 și 2004. În anul 2000 a ajuns în sferturile de finală
 • Campioană națională a României în anii 1994, 1995, 1997, 2000, 2004, 2007, 2008, 2009, 2014, 2015, 2017
 • Medalii de argint la Olimpiadele de șah de la Moscova, 1994, și Calvia, 2004
 • A câștigat Cupa Cluburilor Europene, pentru femei, în 1998, cu AEM-Luxten Timișoara

Mihai Neacșu: ?

 • ?
 • ?
 • ?

Vlad Caba, turnătorul de serviciu!

De câțiva ani, fostul antrenor de handbal Vlad Caba își face veacul pe culoarele clubului bucureștean. Ca orice oportunist, a venit, la-nceput, pe un salariu ce se situa în jurul sumei de 7.000 de EURO, dar să nu mă-ntrebați ce făcea el pentru acești bani, că nu știu, de altfel nimeni nu știa activitatea concretă a lui Caba.

De ceva timp, are doar 4.500 de euro, dar acum se pare că și-a găsit menirea. Pe lângă faptul că a dat afară cei mai valoroși tehnicieni de la juniori (vezi Constantin Frîncu, Florin Ciupitu, Dana Strat sau Alexandru Cristea), oamenii îl mai acuză și că este turnătorul de serviciu, Gabi Szabo fiind mulțumită de randamentul lui.

Zilele trecute, oamenii l-au auzit pe Caba, exprimându-se astfel:”Doamna directoare, doamna directoare, stați să vă spun ce discuție am avut cu domnul Drăgănescu”, după care omul a intrat în biroul directoarei și i-a turnat vești din club, minute în șir. Și avea dreptate Caba, pentru că Drăgănescu i-a reproșat lui Caba că nu se luptă pentru binele Secției de handbal.

Se aude că fostul antrenor federal, Remus Drăgănescu, și-ar dona salariul, pentru continuarea activității handbalului juvenil.

P.S. Gata, avem și alte date despre cum a risipit Gabriela Szabo bugetul CSM, fapt care a dus la situația dezastruoasă care este acum în clubul bucureștean!

Vom reveni cu aceste detalii…

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
 •  
 •  
 •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dragă domnule Călin, nu îi iau apărarea doamnei Dăncilă

vin aug. 30 , 2019
Hits: 982 Dragă domnule Călin, nu îi iau apărarea doamnei Dăncilă, dar profit de tupeul dvs. incomensurabil pentru a spune următoarele: 1. Când a fost vorba despre diverse ordonanțe de urgență, ați zis că nu sunt oportune pentru că va exista percepția că sunt “cu dedicație”. După care, cu caracterul dvs. legendar, ați cerut plenului Senatului să nu încuviințeze cererea […]