Fifor își deschide Tavernă ministerială pe DN 79 Arad – Oradea?

Hits: 229

antimafia.ro
caprar-fifor

Fifor își deschide Tavernă ministerială pe DN 79 Arad – Oradea? la Moneasa? Sau la Lipova?

Mihai Fifor, senator PSD de Arad (pentru novici), a ajuns și ministru de Interne ! Interimar, ce-i drept, asta după ce a fost și ministrul al Apărării (despre Cetatea Aradului, cu altă ocazie)! Sursele noastre comuniste, din cadrul MAI ne-au anunțat deja că, după modelul consacrat de fost ministru al Internelor, Constantin Traian Igaș, Fifor își va deschide și el o Tavernă ! Vorba celuilat arădean de Interne, acest lucru este „impetuos” necesar, dacă vrea să fie cu adevărat șeful polițiștilor, dar noi, comuniști vechi, îl sfătuim să nu facă „branconaj”, și să-l ia ca șef de cabinet pe Ando Andras, cel care a falimentat tot ce a prins până acum !

Arad- Oradea cu Sântana – Comlăuș

Din ce și mai ales câte am aflat, locația viitoarei taverne ar putea fi acolo unde se găsește la ora actuală localul lui Ghiță Curta, revoluționarul, (în parcarea de la intersecția drumului dintre Arad- Oradea cu Sântana – Comlăuș). Cum adică care (cacafonie voluntară) Curta, este vorba despre tatăl actualei doamne prefect de Arad!

O altă locație posibilă, având în vedere că lui Mihia Fifor îi plac locurile mai cu camere balneoclimaterice, așa, ar putea fi la Moneasa, acolo unde PSD este ka kum n-ar fi. Adică, aproape de zero, noroc cu peridocurile încărcate cu falnici bușteni, care traversează localitatea (că stațiune e prea mult spus) fără să fie deranjate nici măcar de către „milițienii” din zonă.

O locație în „băi” (aflate în moarte aproape clinică) – „tavernă ministerială”

La urmă, dar nu în ultimul rând, o altă locație ar fi Lipova, un orășel minuscul, neimportant în economia județului, condus (impropriu spus tot de către un primar PSD). O locație în „băi” (aflate în moarte aproape clinică) sau pe DN 7 (șosea, încă, circulată de către „miticii” sau oltenii ce vin, dar mai ales pleacă din România) ar fi și ea una dintre variante de „tavernă ministerială”.

Dar, până acolo e drum lung, ca o zi polară. Și îți trebuie mai ales cu ce și cu cine. Or, unei „vinituri” în Arad, cum spun comuniștii noștri din Poliția arădeană și nu numai, cum este Mihai Fifor, îi va fi greu să demareze o astfel de afacere și mult mai greu să o susțină.

Că și Căprar, șef la apărare în Cameră, a încercat să facă birt și s-a umplut de datorii și de „respect”, chiar dacă a avut o locație aproape de centrul Aradului, la Pădurice. Și dacă ministrul Fifor îl are ka konsultant pe Dorel de Arad, pe sulă e lucrarea.

Păi, la cum arată acum PSD la Arad, cu cei doi în frunte (chiar dacă antagonic, de fațadă), nici nu ar fi de mirare să se întâmple. Că, vorba aia, sângele (roșu) apă nu se face. Nici măcar de interes. Sperăm.

BO de Bază din PeninSULA italică

P.S. Se aude zvon că Fifor și Căprar vor deschide o afacere în domeniul modei. Pe actualul ministru de interne (interimar) îl credem în stare să gestioneze o afacere, pe când pe Dorel de Arad… sau lasă!

Reporter de serviciu F.R.

Puteți susține AntiMafia.ro făcând o donație. Vă mulțumim!
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dormi liniștit... Votul tău nu contează!

Dum sept. 15 , 2019
Hits: 229De la grotesc la circ. Dormi liniștit…Votul tău nu contează! Teoretic nu este campanie electorală. Practic însă toți candidații care își afișează rictusul din panouri imense sau mai micuțe sunt tocmai buni de pușcărie: Direct și fără întrebări. Pe de o parte, politicienii, în ipocrizia lor au decis că în campanie nu se pun panouri și bannere. O asemenea […]
antimafia.ro